Přerov – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.) | Slavia – Vsetín 3:0 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:4 (1:2, 0:0, 1:2) Stav série: 0:2
BK Havlíčkův Brod
Pátek 17.03.2023, 16:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů
Partner:
     
    59:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už je opravdu rozhodnuto. MARTIN ZYCH trefuje z vlastní obranné třetiny prázdnou branku domácího týmu. Ten totiž opět zkusil risk se šesti hráči v poli. Bruslaři povedou v sérii 2:0 na zápasy. Asistence: Petr Hrdlička.
     
    59:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak ještě to může být přece jen drama, domácí 46 sekund před koncem snižují na rozdíl jediné branky. Lysoněk nabil TOIBÁŠI KUCHTOVI, který z první propálil Sigmunda a přidává druhý gól v duelu. Asistence: Ludvík Lysoněk a Vladimír Brázda.
     
    58:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je zřejmě hotovo. Holík propadl na útočné modré čáře, DAVID BULÍK projel s pukem na holi do útočného pásma a poslal ho do prázdné přerovské brány. Pro Bulíka jde o druhý gól v zápase. Bez asistence.
     
    57:54
    Obrovskou šanci měl Šilhavý, který byl sám před brankou a dostal kotouč na hokejku. K pravé tyči brodské branky ale zamířit nedokázal.
     
    57:35
    Přerov to zkusí se šesti bruslaři, Žurek zůstává na střídačce.
     
    48:46
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Buršík – 2 min., vysoká hůl.
     
    44:38
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Lysoněk – 2 min., podrážení.
     
    43:29
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Vaněček – 2 min., podrážení.
     
    38:48
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Koblížek – 2 min., podrážení.
     
    35:16
    Koblížek rozehrávkou zpoza brány málem nabídl hostům téměř jistý gól, Žurek teď tahal horké kaštany z ohně. Puk rychlým vypíchnutím hokejkou poslal pryč z pro Přerov kritické zóny.
     
    33:57
    Fantastický Žurek. Bulík dostal přihrávku z pravé strany k levé tyči a mířil pod horní tyč. Žurek ale kotouč vyrážečkou dokázal zastavit a svůj tým teď hodně podržel.
     
    25:43
    A skvělý byl teď také Sigmund. Halík přihrál k levé tyči na Lysoňka, který si zpracoval kotouč a vystřelil. Brodský brankář však tuto nebezpečnou střelu zvládl vytěsnit mimo branku.
     
    24:34
    Hosté se postarali o pořádný závar před Žurkem. Byl to zřejmě Hrdlička, který trefil prudký puk letící z pravé strany a tečoval ho do pravého horního rohu přerovské brány. Žurek se ale dokázal natáhnout lapačkou a předvedl velmi dobrý zákrok!
     
    22:10
    Hosté se dostali k obrovské šanci ve vlastním oslabení. Sám na Žurka ujel Přidal, přerovský brankář ale brodského útočníka dokázal vychytat. Jeho blafák do bekhendu zneškodnil betonem.
     
    20:16
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Vaněček – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    18:55
    Zubři měli velkou šanci na vyrovnání. Kolařík dostal puk do jízdy a ocitl se sám před Sigmundem, brodskou bránu nicméně přestřelil.
     
    16:17
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Holík – 2 min., nedovolené bránění.
     
    15:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    DAVID BULÍK to teď trefil náramně. Brodský útočník měl na pravé straně útočné třetiny dostatek prostoru a zakončil nad Žurkovo pravé rameno do bližší šibenice. Krásný hokejový moment. Asistence: Martin Zych a Max Machovský.
     
    13:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté už hráli v plném počtu, Zubrům se každopádně povedlo vyrovnat. Hyžovu střelu z levé strany zřejmě ještě tečoval za Sigmundova záda TOBIÁŠ KUCHTA. Dobrá práce třetího domácího útoku. Asistence: Patrik Hyža a Petr Švejda.
     
    13:31
    Ještě v přesilovce pět na tři zakončil povedenou kombinaci domácích Lysoněk. U levé tyče ale nestřílel z první a Sigmund se stačil přemístit. Pokus mířící do horního rohu branky vytěsnil ramenem.
     
    11:41
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Bulík – 2 min., sekání.
     
    11:30
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Niederhafner – 2 min., sekání.
     
    07:26
    Brodští mají více ze hry a teď měli obrovskou šanci na zvýšení náskoku. Janko na obranné modré čáře sebral kotouč Pekrovi a hosté ujeli do brejku dvou proti jednomu. Janko přihrál Janu Kuchtovi, jehož střelu pod horní tyč ale Žurek dokázal vytěsnit mimo bránu. Janko se pak ještě snažil kotouč dorazit do odkryté branky, protože Žurek seděl na zadku, byl ale zablokován vracejícím se přerovským bekem.
     
    03:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté jdou stejně jako včera do vedení, tentokrát už po necelých čtyřech minutách. Janko při přečíslení oslovil z prostoru poblíž levé tyče LUKÁŠE PŘIDALA, který zametl kotouč do volné části branky. Žurek ležel na břiše a s touto střelou nemohl nic dělat. Asistence: Michal Janko.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 14. T. Kuchta (Hyža, Švejda), 60. Kuchta (Lysoněk, Brázda) – 4. Přidal (Janko), 16. Bulík (Zych, Machovský), 59. Bulík, 60. Zych (Hrdlička)


    HC ZUBR Přerov: Žurek – Veselý, Koblížek, Holík (C), Nesvadba, Billa (A), Pekr, Brázda – Hyža, Svoboda, Lysoněk, Kolařík, Šilhavý, Buršík, Štíbr (A), Halík, Švejda, Hradil, Hanák, T. Kuchta
    Trenér: Pavel Neuman

    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Kukeně) – Zych (C), Vaněček, Kutlvašr, Bezpalec, Topol, J. Kuchta, Jeletz – Bulík, Machovský, Holenda (A), Koubek, Dymák, Nový, Niederhafner, Krejčí, Hrdlička, Pilař, Přidal, Janko
    Trenér: Václav Adam

    Rozhodčí: Ivan Čuňočka — Jan Vašíček, Radek Husák

    Diváci: 289
    Přerov 3 2 Havlíčkův Brod
    #1 Čtvrtek 16.03.2023 • 18:00
    Přerov - Havlíčkův Brod 1:2 po prodl.
    #2 Pátek 17.03.2023 • 16:00
    Přerov - Havlíčkův Brod 2:4
    #3 Pondělí 20.03.2023 • 17:30
    Havlíčkův Brod - Přerov 1:6
    #4 Úterý 21.03.2023 • 17:30
    Havlíčkův Brod - Přerov 1:2
    #5 Čtvrtek 23.03.2023 • 18:00
    Přerov - Havlíčkův Brod 3:2
    bahis siteleri