Plzeň – Slavia 4:1 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 5:2 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 1:5 (kon.)
Liberec – Sparta 3:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:1 (0:0, 2:1, 2:0) Stav série: 1:1
HC Slavia Praha
Sobota 18.03.2023, 13:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Play-off Extraligy dorostu • Čtvrtfinále
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Hezké sobotní odpoledne z Plzně!

    Vítám všechny hokejové fanynky a fanoušky, kteří se rozhodli si na sobotní den dopřát trochu mládežnického hokeje. Od jedné hodiny se totiž v LOGSPEED CZ Aréně odehraje druhý duel čtvrtfinále play off Extraligy dorostu, ve kterém HC Škoda Plzeň přivítá na svém ledě tým HC Slavia Praha.

    Dámy a pánové, pohodlně se usaďte a užijte si příjemné odpoledne s doprovodem našeho textového přenosu, tím vás provede Jakub Štěrba.
     
    HC Škoda Plzeň v osmifinále

    Škodovka měla na úvod play off výhodu domácího prostředí a toho naplno využila. Jako první přišla rána kapitána, hezkou tečí se prezentoval Tomáš Pittr. Poté Jihočeši udělali velkou chybu ve vlastním oslabení a na konci první třetiny zvýšila Plzeň na 2:0. V prostřední periodě domácí přidali další tři branky a nakonec úvodní střetnutí opanovali vysoko 5:0.

    Modrobílí následně jeli do Budvar Arény s jasným cílem postoupit, jelikož první kolo play off se hrálo pouze na dva vítězné zápasy, avšak tvrdě narazili. Motor do utkání nastoupil s velkou vervou a již po dvaceti minutách vedl o tři branky. Činil se zejména Dominik Postl, který zaznamenal dvě branky za necelé tři minuty. Ve druhé části Budějovice zvýšily již na 4:0 a tento výsledek se do konce zápasu nezměnil.

    V úterý se na západě Čech tak odehrál zápas o všechno. Škoda nechtěla ponechat nic náhodě a tak se do utkání posílila hned o čtyři hráče. Do útočných řad povolal Jiří Hanzlík duo Adamů Benáka s Titlbachem, v obraně zase tvrdili muziku Jan Skok s Adamem Jiříčkem. A na ledě to bylo znát již od první minuty. Po 39 vteřinách hry se po asistenci Benáka s Titlbachem prosadil obránce Hynek Prošek, který tak zavelel k postupu. Ve druhé části zdvojnásobil plzeňské vedení po hezké kombinaci Titbach a třetí třetina již byla v jasné režii plzeňského celku. Po drtivé výhře 6:0 rozrazili plzeňští dorostenci čtvrtfinálovou bránu.
     
    HC Slavia Praha v osmifinále

    To série mezi Slavií a Zlínem byla ještě více vyrovnanější než ta plzeňská s Budějicemi. Vše odstartovalo v hlavním městě, v pražském Edenu se strhl vyrovnaný boj, Slavia udělala velký krok k prvnímu bodu již v první třetině, kterou vyhrála 2:0. Avšak nakonec zuby nehty ubránili svěřenci Slížka těsnou výhru 3:2.

    Velká přestřelka se strhla v zápase číslo dvě. Po dvou třetinách byla Slavia blíže postupu, avšak Bereni v poslední dvacetiminutovce skóre dorovnali o všem nakonec musely rozhodnout až samostatné nájezdy. Tam projevili větší nervy hráči z Baťova města a po výhře 5:4 vrátili sérii zpět do Prahy.

    Po vyrovnané úvodní třetině se dostali Pražané ve druhé části do vedení 2:1 a to nakonec na startu závěrečného dějství navýšili svůj náskok až na rozdíl tří branek. Avšak Zlín dvěma góly zadělal na znovu velké drama. To Slavia nakonec nedopustila a gólem do prázdné brány stvrdila svůj postup.
     
    Vzájemné zápasy v základní části

    Nyní úřadujícím mistrům v cestě stojí Slavia Praha, se kterou se Plzeň během základní části utkala hned čtyřikrát. Poté co byli u A týmu odvoláni trenéři, změna nastala i u týmu dorostu, jelikož právě Kořínek s Bombicem zavítali o dvě patra výše. Premiéra nových trenérů Hanzlíka s Andrašovským se odehrála v pražském Edenu, jenž nakonec byla hodně nepovedená. Plzeň brzo vedla o dvě branky, avšak po šedesáti minutách musela zkousnout hořkou porážku 2:9. Následně už slavila jen Plzeň. V odvetě na domácím ledě zvítězila po dobrém výkonu 3:0. V nadstavbové části se první duel odehrál taktéž v hlavním městě, tentokrát Plzeňané podali diametrálně rozdílný výkon a vyhráli 6:2. Naposledy se obě mužstva utkala proti sobě v předposledním zápase před play off, utkání bylo přímou bitvou o čtvrté místo a po brankách Fehéra s Hofrajtrem zápas ovládla znovu Škodovka.
     
    První zápas čtvrtfinále

    Branky a nahrávky: 3. Poletín (Matějovský, Filip).
    Střely na bránu: 26 – 30.
    Vyloučení: 6:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0

    Utkání začalo ve velkém tempu, již ve třetí minutě se dostala pražská Slavia do vedení. Pražané podnikli rychlý výpad do otevřené obrany, v přečíslení dvou na jednoho našel Matějovský na druhé vlně Tomáše Poletína, který to měl posléze již snadné. Hosté mohli přidat poté v početní výhodě i druhý gól, ránu kapitána Chludila ale včas vytáhl Matyáš Mařík. Naopak na druhé straně po vyhraném vhazování pálil dvakrát Adam Benák, brankář Slavie chvíli nevěděl, kde má kotouč, nakonec ho našel pod svou lapačkou. V další šanci byl zaparkovaný u druhé tyče Petr Makovec, skrz beton ale také puk do sítě nedostal. Vyrovnání se domácí nedočkali ani v přesilové hře pět na tři, která trvala rovnou minutu. Při rovnovážném stavu pak mohl udeřit Hofrajtr, kterého ke skórování vybídl od zadního mantinelu Úbl, skóre se však neměnilo. Těsně před odchodem do šaten zatáhl za záchranou brzdu Adam Titlbach, nařízené trestné střílení ovšem Artur Matějovský neproměnil, po dvaceti minutách tak Škoda ztrácela na svého soupeře jeden gól.

    Po jedenácti vteřinách druhé části zkoušel pálit od levého mantinelu Adam Benák, Bašta opět na svém místě. Poté si obě mužstva vyzkoušela po jedné přesilové hře, oba brankáři ale všechny pokusy soupeře zlikvidovali. Krátce před polovinou zápasu zkoušel střílet Jiří Matějka z velkého úhlu, gólman Slavie si po jeho střele vůbec nebyl jistý. Nakonec to pro hosty ale dobře dopadlo. O minutu později byl stejný hráč opět hodně vidět, tentokrát se domácí útočník dostal až před gólmana, toho rychlou střelou ale nepřekonal. Z rychlého brejku zase Matyáše Maříka zachránila branková konstrukce. Posléze Matyáš Beran na sebe vzal přečíslení dvou na jednoho, z levého kruhu avšak trefil jen lapačku gólmana. V poslední akci druhé třetiny se zjevil Adam Titlbach, který se pustil do velkého sóla. Šikovný útočník indiánů se procpal skrz dva hráče až před brankáře, proti Baštovi zkusil bekhendovou kličku, která mu i vyšla, puk ale poslal vedle brány. Po čtyřiceti minutách tak nadále vedli Pražané o jeden gól.

    Závěrečné dějství odšpuntoval svou ranou kapitán Tomáš Pittr, jenomže jeho nebezpečný projektil skončil jen na tyči. Následně dostal puk do druhé vlny obránce Hynek Prošek, plzeňský obránce vypálil z vrcholu levého kruhu, branku soupeře o malý kousek minul. V polovině třetí periody Slavia dokázala dostat puk do sítě, avšak branka nakonec nemohla být uznána, jelikož Denis Hlavička tečoval puk nad úrovní horní tyčky. Hra se poté rychle obrátila, Adam Benák měl naopak na hokejce vyrovnání, útočník indiánů se dostal za záda obránců, avšak Bašta nadále chytal velice dobře. V další příležitosti se Petr Makovec vymotal z rohu ledové plochy až do střelecké pozice, branku Bašty ale netrefil, ten tak nyní zasahovat nemusel. Dvě minuty před koncem Plzeň sáhla k odvolání brankáře, tíženého vyrovnání se přesto stejně nedočkala. První čtvrtfinále patřilo Slavii, které na vítězství stačila jedna branka. Zítra je na programu zápas číslo dvě, start utkání je ve 13:00, všichni jsou srdečně zváni.
    Jediný gól, který měli možnost diváci vidět ve včerejším zápase. Slavia vyhrála nejtěsnějším možným rozdílem.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Škoda Plzeň: Mařík (Pavlis) – Černý, Jiříček, Skala (A), Kocek, Tolar, Kamas, Skok – Benák, Makovec (A), Beran, Pittr (C), Matějka, Úbl, Fábera, Slačík, Titlbach, Hofrajtr.
    Trenér: Jiří Hanzlík.

    HC Slavia Praha: Bašta (F. Poletín) – Ciolek, Labuzík, Marek, Lorenz, Kubánek (A), Skyba, Pšenička – Kucharčík, Hlavička, Chludil (C), Tittl, T. Poletín (A), Matějovský, Filip, Grebeníček, Tichý, Havlíček.
    Trenér: Ladislav Slížek.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kosnar – Tvrdík, Baxa.
     
    Plzeň v sérii prohrává 0:1, proto dneska opět nastupuje v nejsilnější možné sestavě. Místo cesty s juniorkou do Litvínova dnes nastoupí za dorost i obránci Jan Skok s Adamem Jiříčkem, kteří mají již bohaté zkušenosti i s A týmem. Adamové Benák s Titlbachem nastoupili již i včera.
     
    Obě mužstva se již zdraví na modrých čarách, důležité druhé utkání čtvrtfinále, které možná o něčem napoví, začne za malou chvilku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Uběhlo pouhých patnáct vteřin a Plzeň měla obrovskou šanci na to jít do vedení. Jiří Matějka se dostal od zadního mantinelu až před Baštu, toho ovšem nepřekonal ani záhy dorážející Adam Titlbach.
     
    01:11
    Hosté už se také dostali poprvé do pásma, avšak velkou díru tam zatím neudělali.
     
    01:44
    Bašta vyráží další plzeňskou ránu, tentokrát ji vyslal Kamas od modré čáry.
     
    02:29
    A další velká šance Plzně. Benák našel u druhé tyčky volného Matějku, ten ovšem netrefil hostující klec.
     
    03:15
    Domácí jsou zatím jasně lepší, Tomáš Pittr tentokrát nahazoval puk od levého mantinelu, Bašta nic neviděl, přesto znovu kotouč zachytil.
     
    03:45
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Skala – 2 min., podrážení.
     
    03:55
    Pšenička si udělal prostor na modré čáře, jeho první ránu dokázal Mařík vykopnout, tu druhou zase s ledovým klidem zachytil do své lapačky.
     
    04:45
    Hosté tlačili, ale puk do branky nedotlačili. Jako poslední pálil od modré čáry Alex Kubánek, Mařík byl opět na svém místě.
     
    05:21
    Titlbach zachytil hostující rozehrávku a puk dostal až na opačnou stranu ledové plochy.
     
    05:45
    Domácí v plném počtu.
     
    06:42
    Slavia pod tlakem vyhodila kotouč jen tak, aby to nebylo zakázané uvolnění. Plzeň při hře v pěti je zatím lepší.
     
    07:52
    Adam Jiříček se pustil z vlastní třetiny do velkého sóla, domácí obránce se dostal s pukem až před gólmana, toho ovšem již překonat nestihl. Ve finální fázi mu kotouč mírně poodjel od hokejky.
     
    08:24
    Petr Makovec viděl na levém křídle najetého Matyáše Beran, ten zkoušel střílet nahoru, Bašta jeho tvrdou ránu vytěsnil ramenem nad branku.
     
    08:29
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Kucharčík – 2 min., hákování.
     
    08:57
    Adam Benák pálil z pravého kruhu, Bašta opět skvěle stačil zasáhnout. Plzeň nadále u kotouče.
     
    09:42
    Jičířek zachoval klid na modré čáře, záhy si všiml mezi kruhy volného Slačíka, avšak i po této akci domácí nadále čekají na první gól.
     
    10:15
    Hosté se konečně dokázali osvobodit, avšak jen díky domácím, kteří si puk sami vyhodili z útočné třetiny.
     
    10:29
    Hosté v plném počtu.
     
    10:57
    Martin Černý udělal chybu na modré čáře, hosté se dostali do rychlého brejku, který končí trestným střílením.
     
    10:57
    Hosté neuspěli včera a ani dnes to nebylo o nic lepší. Tentokrát se exekuce ujal Štěpán Grebeníček, ten proti Maříkovi zkusil kličku do bekhendu, branku ale netrefil.
     
    11:25
    Ránu Tomáše Poletína, který se včera jako jediný dokázal prosadit, kryje v pohodě Mařík.
     
    11:56
    Na druhé straně střílel Tomáš Pittr z ostrého úhlu, Jonáš Bašta ale také nadále drží svůj tým nad vodou.
     
    12:45
    Na modré čáře napřáhl Vojtěch Tolar, maskovaný muž Pražanů dokázal zasáhnout včas svým betonem.
     
    14:14
    Matyáš Beran zkoušel pálit z pravého kruhu přes obránce, což se mu povedlo, ale gólmana přesto překonat nedokázal.
     
    15:38
    Plzeň se dostala do rychlého brejku tří na dva, Benák hledal spoluhráče mezi kruhy, Bašta nakonec ale zasahovat nemusel.
     
    16:24
    Petr Makovec tentokrát nic složitého nevymýšlel, krátce za modrou čárou napřáhl, Bašta ale jen máchl lapačkou a puk v ní posléze našel.
     
    16:44
    Vojtěch Tolar posílal od modrá čáry pobídku na teč, kotouč ale nikdo z domácích hráčů nezasáhl.
     
    17:46
    Matyáš Mařík vyrazil puk od modré čáry, k dorážce se následně dral Tomáš Poletín, plzeňský brankář nicméně vychytal i jeho.
     
    18:40
    Makovec oslovil mezi kruhy Tomáše Pittra, jehož lehkou teč znovu kryje Jonáš Bašta. Ten se zatím ve svém brankovišti rozhodně nenudí.
     
    19:01
    Začala poslední minuta první třetiny.
     
    19:30
    Kucharčík ve velké rychlosti najel do útočného pásma, poté mířil ke vzdálenější tyči, tu ale netrefil.
     
    19:45
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Matějovský – 2 min., podrážení.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, která branku nenabídla. Plzeň je po většinu času lepším celkem, ale jak jsme se sami včera přesvědčili, hokej se hraje na góly a tu zatím ani jeden tým nedal. Uvidíme, jak to nadále bude pokračovat.

    Druhá perioda začne přibližně v 13:44.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Na úvod druhé periody je domácímu celku pískán ofsajd.
     
    20:46
    Adam Titlbach se tlačil do zakončení, nakonec mu ale obrana Slavie vzala kotouč a ten poslala až k Maříkovi.
     
    21:23
    Jan Skok vypálil tvrdě, avšak jen do betonu Bašty.
     
    21:45
    Hosté v plném počtu.
     
    21:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    Smrtící brejk pražské Slavie. Ti se vydali hned ve třech proti jedinému obránci, Matějovský našel na druhé vlně najetého DANNYHO CHLUDILA, který tvrdou ranou pod horní tyčku prostřelil Maříka. Asistence: Artur Matějovský.
    21:57 Danny CHLUDIL - 0:1
     
    22:48
    Na druhé straně to vzal na sebe Adam Benák, ten ale znovu trefil jen prostředek brány, kdy byl připraven Jonáš Bašta.
     
    22:55
    Záhy byl sám na pravém kruhu Aleš Hofrajtr, plzeňský forvard to zkoušel dobře, ale ani tentokrát se domácí neprosadili. Hosté vzápětí vyhodili kotouč na zakázané uvolnění.
     
    23:51
    Matyáš Beran pálil rychle z otočky, gólman Pražanů jeho ránu na poslední chvíli vykopl svým betonem.
     
    24:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Trvalo to dlouho, ale přece jen. Indiáni odčarovali kouzlo Jonáše Bašty ve spolupráci tří Adamů. Jiříček krásným pasem našel na modré čáře Benáka, jeho střelu gólman Slavie jen vyrazil a ADAM TITLBACH vzápětí poslal puk na místo určení. Asistence: Adam Benák, Adam Jiříček.
    24:21 Adam TITLBACH - 1:1
     
    25:08
    Hosté se pokoušeli si vzít vedení bleskově zpět, proti ale byla lapačka Matyáše Maříka.
     
    25:59
    Petr Kocek si našel místo na modré čáře, jeho rána ale posléze skončila nad brankou Slavie.
     
    26:29
    Indiáni měli obrovskou šanci na to jít do vedení. Obrana Pražanů zcela zapomněla na Matyáše Úbla, který si počkal na přihrávce na modré čáře, následný jeho nájezd ale skončil ranou do břevna.
     
    27:13
    Bašta neudržel ránu Tomáše Skaly, naštěstí pro něj tam ale nikdo nebyl připraven k dorážce.
     
    28:38
    Adam Jiříček napřáhl na modré čáře, Bašta opět připraven na své místě.
     
    29:11
    Ofsajd Škodovky.
     
    30:08
    Artur Matějovský vypálil tvrdě, z pravého kruhu avšak nepřesně.
     
    30:46
    Martin Černý obranný val clonící před ním neprostřelil.
     
    31:28
    Zakázané uvolnění, hra se znovu vrátí před brankáře Baštu.
     
    32:24
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Filip – 2 min., nedovolené bránění.
     
    32:56
    Bašta tentokrát vůbec nic neviděl, měl tak štěstí, že ho rána Matějky z levého kruhu pouze trefila.
     
    33:28
    A Bašta znovu úspěšný, tentokrát proti ráně Jana Skoka od modré čáry.
     
    34:22
    Po ráně Titlbacha se pokoušel dorážet David Slačík, Bašta si ale puk našel rychleji a schoval ho pod svou lapačku.
     
    34:24
    Hosté v plném počtu.
     
    35:04
    Ofsajd hostujícího celku.
     
    35:47
    Adam Titlbach dostal přihrávku do jízdy, jeho nájezd ale dokázal zkrotit brankář Bašta.
     
    36:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka otáčí vývoj utkání na svou stranu. Odraženou ránu Kamase si našel Tomáš Pittr, který se neunáhlil, u druhé tyče našel volného PETRA MAKOVCE, který zakončoval prakticky jen do prázdné brány. Asistence: Tomáš Pittr, Jiří Kamas.
    36:17 Petr MAKOVEC - 2:1
     
    37:16
    Mařík po delší době musel do práce, těžký moment ale zvládl na jedničku.
     
    38:21
    Adam Benák dostal přihrávku na pravý kruh, náskok domácích ale nezvýšil.
     
    39:01
    Začala poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:44
    Zakázané uvolnění hostujícího celku. Plzeň bude mít ještě jednu možnost ohrozit branku Bašty.
     
    39:52
    A skutečně se tomu tak stalo, avšak Adam Jiříček branku soupeře těsně minul.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Čtyřicet minut hry je minulostí a ve druhé části jsme se konečně dočkali i branek. Stejně jak včera šla do vedení Slavia, jenomže posléze Plzeň odčarovalo kouzlo Jonáše Bašty, které trvalo 85 minut. Nejprve srovnal Adam Titlbach a tři minuty před koncem druhé části po hezké akci otočil stav Petr Makovec. Před námi je ale ještě dvacet minut hry a stát se může cokoliv.

    Poslední dvacetiminutovka začne přibližně v 14:30.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:35
    Plzeň se usadila v útočném pásmu, na úvod třetí části ale ohrozit branku Bašty nedokázala.
     
    41:08
    Poté se to již povedlo, avšak brankář Slavie bedlivě drží puk ve své výstroji.
     
    41:25
    Martin Černý si na modré čáře zpracoval přihrávku Petra Makovce, jeho následná rána ale přistála jen v rukavici gólmana hostů.
     
    42:06
    Grebeníček se dostal ke dvěma střelám, avšak ani jedna z nich svůj cíl nenašla.
     
    42:45
    Zakázané uvolnění, hra se znovu vrátí před brankáře Baštu.
     
    43:37
    Adam Jiříček chtěl na druhé straně také zrychlit hru, avšak vše dopadlo stejně, jak před malou chvílí na straně Slavie.
     
    44:32
    Petr Makovec měl na hokejce druhou branku v dnešním zápase, plzeňský forvard byl sám před Baštou, puk mezi betony nicméně neprocpal.
     
    45:48
    Hosté vyhodili puk až do ochranné sítě, avšak bylo to s tečí. Vylučovat se tak nebude.
     
    46:06
    Petr Makovec znovu v akci, tentokrát se na pravé straně dostal přes obránce až k zakončení, Bašta ramenem poslal puk do rohu ledové plochy.
     
    47:52
    Adam Titlbach našel od levého mantinelu pouze připravenou lapačku gólmana Bašty.
     
    48:15
    Tomáš Pittr skvěle před Baštou tečoval letící kotouč od modré čáry, Bašta opět stačil reflexně zasáhnout.
     
    49:07
    Plzeň jela ve dvou proti jedinému obránci, hezký pas dostal mezi kruhy David Slačík, ten i dobře trefil puk z voleje, avšak hostující branku záhy přestřelil.
     
    50:35
    Vojtěch Tolar dostal přihrávku na modrou čáru, jeho následnou ránu ale dokázali hosté zablokovat.
     
    51:30
    Hra se nadále převážně odehrává před brankou Bašty, což domácím maximálně vyhovuje.
     
    52:32
    Titlbach chtěl vrátit puk Benákovi na modrou čáru, avšak puk nakonec opustil útočnou třetinu. Slavia se nadále spíše jen brání.
     
    53:23
    Jiří Kamas hledal od pravého mantinelu spoluhráče před brankou, avšak jeho pobídku nakonec nikdo netečoval.
     
    54:16
    Slavia se po delší době také vydala na útočný výlet, avšak ten je zastaven čárovým rozhodčím – ofsajd.
     
    54:50
    Adam Benák našel na ose hřiště hokejku Adama Titlbacha, ten puk šikovně tečoval, avšak kotouč trefil jen gólmana.
     
    55:55
    Hosté mohli jet do rychlého brejku, avšak obrana Plzně svou chybu dokázala napravit.
     
    56:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka dělá velký krok ke srovnání série na 1:1. Adam Jiříček dostal nabito na modré čáře a jeho projektil tečoval mimo dosah Bašty ADAM BENÁK. Asistence: Adam Jiříček, Adam Titlbach.
    56:39 Adam BENÁK - 3:1
     
    57:28
    Škoda si v poklidu brání svůj vypracovaný náskok. Po zakázaném uvolnění se ale bude vhazovat před Maříkem.
     
    57:38
    Jonáš Bašta spěchá na střídačku a hosté to zkoušejí v šesti.
     
    58:01
    Začaly poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:09
    Zakázané uvolnění, vhazovat se bude znovu před Maříkem.
     
    58:36
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Skok – 2 min., podrážení.
     
    58:36
    Oddechový čas pro tým HC Slavia Praha.
     
    58:46
    Mařík vyrazil puk před sebe, dorážející Kucharčík posléze trestuhodně přestřelil domácí bránu.
     
    59:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! ADAM BENÁK si najel s pukem do středního pásma a následnou ránou trefil opuštěnou hostující bránu. Asistence: Petr Kocek.
    59:07 Adam BENÁK - 4:1
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Série mezi Plzní a Slavií se přestěhuje do hlavního města za stavu 1:1. Ve třetím duelu šla Slavia znovu jako první do vedení, tentokrát ale Plzeň předvedla parádní obrat a po výhře 4:1 důležitý bod.
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku sobotního odpoledne se s vámi loučím. Mějte se fajn. (15:04:55)

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 25. Titlbach (Benák, Jiříček), 37. Makovec (Pittr, Kamas), 57. Benák (Jiříček, Titlbach), 60. Benák (Kocek) – 22. Chludil (Matějovský)


    HC Škoda Plzeň: Mařík (Pavlis) – Černý, Jiříček, Skala (A), Kocek, Tolar, Kamas, Skok – Benák, Makovec (A), Beran, Pittr (C), Matějka, Úbl, Fábera, Slačík, Titlbach, Hofrajtr.
    Trenér: Jiří Hanzlík.

    HC Slavia Praha: Bašta (F. Poletín) – Ciolek, Labuzík, Marek, Lorenz, Kubánek (A), Skyba, Pšenička – Kucharčík, Hlavička, Chludil (C), Tittl, T. Poletín (A), Matějovský, Filip, Grebeníček, Tichý, Havlíček.
    Trenér: Ladislav Slížek.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kosnar – Tvrdík, Baxa.
    Plzeň 3 2 Slavia
    #1 Pátek 17.03.2023 • 17:00
    Plzeň - Slavia 0:1
    #2 Sobota 18.03.2023 • 13:00
    Plzeň - Slavia 4:1
    #3 Úterý 21.03.2023 • 17:30
    Slavia - Plzeň 4:3 po prodl.
    #4 Středa 22.03.2023 • 17:30
    Slavia - Plzeň 1:4
    #5 Pátek 24.03.2023 • 17:00
    Plzeň - Slavia 5:3
    bahis siteleri