Philadelphia – Carolina 4:5 (po pr.) | Florida – New Jersey 4:2 (kon.) | Tampa – Montreal 5:3 (kon.)
Ottawa – Toronto 4:5 (3:4 po s.n.) | NY Rangers – Pittsburgh 6:0 (kon.) | Los Angeles – Vancouver 2:3 (0:2 po s.n.)
Calgary – Dallas 5:6 (po pr.) | Arizona – Chicago 4:2 (kon.) | San Jose – NY Islanders 1:4 (kon.)
Buffalo – Boston 0:7 (kon.) | Minnesota – Washington 5:3 (kon.) | Vegas – Columbus 7:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
New York Islanders
Neděle 19.03.2023, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:19 Zach PARISE - 1:4
     
    45:19
    Islanders právě vstřelili branku!
    S velkou pravděpodobností je rozhodnuto. Romanov cíleně nahazoval do levého kruhu na ZACHA PARISEHO, který se nenechal dvakrát pobízet a puk poslal nad levou ruku pozdě reagujícího brankáře. Asistence: Alexandr Romanov a Jean-Gabriel Pageau.
    25:24 Ryan PULOCK - 1:3
     
    25:24
    Islanders právě vstřelili branku!
    Přesilovka využita, Lambertova družina odskakuje na rozdíl dvou branek! RYAN PULOCK nevymýšlel zbytečně složitosti a od modré napřáhl k ráně z první, kterou usměrnil k pravé tyčce. Brankáři výrazně ztížil situaci dobrou clonou Parise. Asistence: Hudson Fasching a Pierre Engvall.
    22:18 Kyle PALMIERI - 1:2
     
    22:18
    Islanders právě vstřelili branku!
    Obrat dokonán, Isles jsou o krok napřed! Mayfield vymyslel od modré čáry dokonalý střílený pas, do nějž vložil hokejku KYLE PALMIERI, zkušený kanadský útočník usměrnil kotouč přesně mezi Kähkönenovy betony. Asistence: Scott Mayfield a Noah Dobson.
    16:08 Jean-Gabriel PAGEAU - 1:1
     
    16:08
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované vyrovnávají při vlastním oslabení! JEAN-GABRIEL PAGEAU rychlostně pokořil Karlssona, před nějž i úspěšně vložil tělo a natlačil se před bránu, aby ve finále akce úspěšně zakončoval forhendem podél Kähkönenova levého betonu. Asistence: Casey Cizikas.
    07:31 Kevin LABANC - 1:0
     
    07:31
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je to právě KEVIN LABANC, jenž otevírá skóre zápasu! Kanadský útočník nabruslil do útočného pásma a z levého kruhu vypálil přes posledního bránícího protihráče ze zápěstí nechytatelně do bližšího horního růžku, puku lehce pomohla do sítě i branková konstrukce. Asistence: Logan Couture a Nico Sturm.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 8. Labanc (Couture, Sturm) – 17. Pageau (Cizikas), 23. Palmieri (Mayfield, Dobson), 26. Pulock (Fasching, Engvall), 46. Parise (Romanov, Pageau)


    San Jose Sharks: Kähkönen (Reimer) – E. Karlsson (A), Pouliot, Knyžov, Vlasic, Benning, Ferraro (A) – Barabanov, Hertl, Johnsson – Labanc, Couture (C), Eklund – Kaut, Sturm, Gregor – Zetterlund, Lorentz, Lindblom.
    Trenér: David Quinn

    New York Islanders: Sorokin (Varlamov) – Mayfield, Pelech, Pulock, Romanov, Dobson, S. Aho I – Holmström, Horvat, Lee (C) – Palmieri, Nelson (A), Engvall – Fasching, Pageau, Parise – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    Trenér: Lane Lambert

    Rozhodčí: Hanson, Sandlak – Apperson, Marquis

    Diváci: 16 880
    thejrc.org