Colorado – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Edmonton – Arizona 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
HC Tábor
7:4 (2:1, 3:2, 1:1)
VHK ROBE Vsetín
Čtvrtek 23.03.2023, 15:00 • Tábor - Zimní stadion • Extraliga dorostu - baráž • 1. kolo
Partner:
     
    Já doufám, že jste si přenos užili a přeji krásný, třeba hokejový den ve společnosti Onlajnů. Mějte se a na počtenou! (17:35:20)
     
    Důležité tři body do tabulky baráže má Tábor!!! Zápas bohatý na góly, střety, kombinace, krásné akce. To byl dnešní duel Tábora se Vsetínem. Viděli jsme přehršel gólů, ale hlavně utkání mělo tempo, zápletku, oba týmy lačnily po bodech. Nicméně ty mohl mít jen jeden. Tábor od začátku diktoval tempo a byl o trochu lepší, jenže Valaši kontrovali pěknou, houževnatou, zarputilou hrou. Ta však dnes na body nestačila a body tak budou muset posbírat jinde. V baráži se hraje systémem doma, venku a tak můžou Vsetínští porážku soupeři doma oplatit. Navíc je ještě čeká LItvínov a Sokolov. No, tak baráž začala nejlépe, jak mohla. Bylo to důstojné na extraligový hokej. Hokejoví labužníci si museli pošmáknout. Takhle jestli budou pokračovat další účastníci baráže, tak se máme na co těšit!
     
    Konec zápasu.
    60. DOHNAL - 7:4
     
    60
    Tábor právě vstřelil branku! Gól do prázdné branky, domácí ujeli dva na jednoho, vyměnili si kotouč a do odkryté klece při power play Vsetína zakončil FILIP DOHNAL. Asistence: Dominik Vlček
    60. VLČEK - 6:4
     
    60
    Tábor právě vstřelil branku! Tábor právě vstřelil branku! Gól do prázdné branky dává DOMINIK VLČEK. Ten ujel hostující obraně a puk zasunul do odkryté klece, Vsetín hrál power play. Vlček tak vsítil hattrick v dnešním utkání. Mladý borec. Asistence: Petr Pospíchal, Filip Dohnal.
     
    59
    Buly pro Tábor, ten nevyhodil, a puk absorboval po střele od modré Šrámek.
     
    59
    Oddechový čas pro tým VHK ROBE Vsetín.
     
    59
    Valaši se neprobojovali přes husitskou (stojící) obranu Tábora.
     
    59
    Vsetín uniká po levém křídle, je dostižen a musí se dostávat do pásma jinou cestou.
     
    58
    Icing Vsetína.
     
    58
    Hosté v plném počtu.
     
    57
    Jihočeši drží puk daleko od své svatyně.
     
    57
    Střela po buly, která vylekala domácí.
     
    56
    Hráč Vsetína ujížděl sám na branku v oslabení a mohla se opakovat situace z dřívější doby utkání, kdy Valaši dokonce vsítili gól v početní nevýhodě, teď tomu tak nebylo a to díky skvělému zákroku Šrámka.
     
    56
    To je velká chyba, to bylo klukovské. Vsetín se nechává vyloučit v nejnevhodnější dobu Potřebuje dorovnat, a takhle to půjde těžko ve čtyřech hráčích.
     
    56
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Herman – 2 min., nedovolené bránění.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 1. Vlček (Dohnal, Bouška), 14. Mohyla, 25. Vlček (P., Suchan), 26. Pospíchal J. (Hlavín), 31. Bačo (Bouška), 60. Vlček (Pospíchal P., Dohnal), 60. Dohnal (Vlček) – 19. Koláček (Windegger, Pala), 23. Stodůlka (Frolo, Windegger), 29. Miklas (Kovář, Vlk), 51. Ostrčil (Stodůlka)


    HC Tábor: Šrámek (Ferdus) – Šťastný, Mašek, Céza, Bouška, Jaroš, Bačo, Honzík – Dohnal, P. Pospíchal (C), Vlček, J. Pospíchal, Mohyla (A), Vrba, Hlavín, Suchan, Němeček, Křepelka
    Trenér: Arpád Györi

    VHK ROBE Vsetín: Kroupa (Uhrin) – Sadílek, Stodůlka (C), Herman, Kučný (A), Zeťák, Kotrla, Pala – Bartoněk, Žárský, Ostrčil MIklas, Koláček, Frolo, Drábek, Windegger, Kovář, Vlk
    Trenér: Marek Melenovský

    Rozhodčí: Kohoutek, Maršálek – Kráĺ, Augusta

    Diváci: 250
    thejrc.org