Slavia B – Opava 1:1 (kon.) | Olomouc B – Líšeň 1:2 (kon.) | Táborsko – Karviná 2:3 (kon.)
konec
FC SILON Táborsko
2:3 (1:2)
MFK Karviná
Neděle 02.04.2023, 16:30 • Hřiště v Kvapilově ulici, Tábor • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    77
    Táborsko právě vstřelilo branku! Domácí ukázkově přenesli hru na pravou stranu, odkud pálil po zemi přesně k tyči MATOUŠ VARAČKA. Domácí se radují z kontaktního gólu, Karviná vede v Táboře už jen 3:2.
     
    60
    Karviná právě vstřelila branku! Hosté zvyšují na dvoubrankový rozdíl. Po rohovém kopu se prosadil ještě nedávno hráč Táborska JIŘÍ BEDERKA, domácí to budou mít už hodně těžké. Lavička Karviné skáče radostí, hosté vedou v Táboře už 3:1.
     
    25
    Karviná právě vstřelila branku! Aktivní hra hostů přináší další ovoce. Střelec první branky Jakub Rezek našel přesnou přihrávkou KELVINA BOATENGA, který technickým pokusem poslal míč vzduchem podél gólmana Pastornického. Karviná otáčí během sedmi minut a v Táboře už vede 2:1.
     
    18
    Karviná právě vstřelila branku! Než se domácí nadáli, je srovnáno! Hosté zatáhli balon po pravé straně, Boateng se dostal k přihrávce před branku, kde osamocený JAKUB REZEK poslal míč po zemi k tyči. Děsivá chyba táborské defenzivy znamená srovnání na 1:1. Oslavenec Roman Nádvorník se hodně zlobí na Koska.
     
    17
    Táborsko právě vstřelilo branku! Domácí udeřili po rohovém kopu. Na centr si naskočil JAKUB ŠAŠINKA a poslal balon hlavou do sítě. Táborsko vede nad Karvinou 1:0.

    Josef Janda

    Branky: 17. Šašinka, 77. Varačka – 18. Rezek, 25. Boateng, 60. Bederka

    Karty:   20. Kosek (TAB), 80. Kateřiňák (TAB), 90+2. Mezera (TAB)


    FC SILON Táborsko: Pastornický – Plachý, Navrátil (C), Koné, Kosek (46. Kopřiva) – Alexandr (69. Sylla), Dordić, Sojka (46. Mezera), Kateřiňák – Kronus (69. Varačka), Šašinka.
    Náhradníci: Kerl – J. Šplíchal, Oloko.

    MFK Karviná: Neuman – Bederka, Žídek (C), D. Krčík, Soukeník – Boháč, Budínský (90+3. Papadopulos) – Rezek (71. Memić), Málek (89. Bartl), Mikuš – Boateng (71. Akinyemi).
    Náhradníci: Ciupa – Motyčka, Antovski.

    Rozhodčí: Adámková – Ratajová, Líkař

    Diváci: 530
    thejrc.org