Sparta – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Třinec – Plzeň 8:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
8:3 (3:1, 2:2, 3:0) Stav série: 1:0
HC Škoda Plzeň
Čtvrtek 06.04.2023, 18:00 • Mini WERK ARENA, Třinec • Play-off Extraligy dorostu • Finále
Partner:
     
    57:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak takovou nálož jen málokdo čekal. David Blaha poslal puk ze středního pásma ALEŠI ZIELINSKIMU, který zakončil z prostoru v mezikruží. Asistence: Blaha.
     
    49:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Michal Rybníkář poslal puk z mezikruží na modrou čáru, kde byl přichystaný Aleš Zielinski, který poslal kotouč po čáře DAVIDU HOLUBOVI. Ten si povíjel od modré čáry a trefil prostor blíž u levé tyče. Asistence: Zielinski a Rybnikár.
     
    45:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Marcel Mikula za bránou poslal puk na modrou čáru, kde byl připravený Aleš Zielinski. Ten po modré přihrál touš na hokejku DAVIDU HOLUBOVI, který zamíchal s pukem a trefil pravou stranu brány, která byla odkrytá. Asistence: Zielinski a Mikula.
     
    30:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Petr Sikora dostal puk do prostoru za bránou. David Blaha poslal puk zpoza brány do převbrankového prostoru, kde byl nachystaný MATĚJ KUBIESA a ten poslal puk Maříkovi pod jeho betony. Asistence: Blaha a Sikora.
     
    29:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Adam Titlbach poslal puk z pravého kruhu na Jiřího Kamase, který byl na modré čáře. Ten pak poslal puk na čáře TOMÁŠI SKALOVI a ten trefil prostor do odkryté klece. Asistence: Kamas a Titlbach.
     
    24:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tomáš Skala poslal puk za modrou čárou Adamu Benákovi, který byl v mezikruží. Poté nahrával ADAMU TITLBACHOVI, který se zjevil v předbrankovém prostou a poslal puk blíž k pravé tyči. Asistence: Benák a Skala.
     
    20:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je krásný vstup do třetiny! Matěj Kubiesa nahrával z levého kruhu do mezikruží MARCELI MIKULOVI, který se prosadil z mezikruží a trefil prostor pod břevnem. Asistence: Kubiesa
     
    15:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    David Holub poslal puk na modré čáře Ale Zielinskimu, který vystřelil od modré čáry. TOBIAS SAJDOK připravený v předbrankovmé prostoru nadzvedl hokejku a puk se odrazil do místa vedle levé tyče. Asistence: Zielinski a Holub.
     
    15:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Michal Rybníkář byl za bránou a zpoza ní poslal puk Markovi Ćmielovi, jenž se nacházel v levém kruhu. Ten poslal puk na JANA HRČKA a ten zakončil pod břevno . Asistence: Ćmiel a Rybnikár.
     
    12:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se prosadili ve vlastním oslabení! Petr Makovec se dostal do přečíslení a nahrával MATYÁŠI BERANOVI, který vzal akci na sebe. Počkal si v předbrankovém prostoru a vymetl prostor pod břevnem. Asistence: Makovec
     
    10:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Petr Sikora zamíchal s pukem v levém kruhu. Poslal puk na Marcela Mikulu, který byl v opačném kruhu. Následně nahrál puk do převbrankového prostoru, kde byl MATĚJ KUBIESA, jenž poslal puk Maříkovi pod betony. Asistence: Mikula a Sikora

    Šárka Kolková

    Branky a nahrávky: 11. Kubiesa (Mikula, Sikora), 16. Hrček (Ćmiel, Rybnikár), 16. Sajdok (Zielinski, Holub), 21. Mikula (Kubiesa), 31. Kubiesa (Blaha, Sikora), 46. Holub (Zielinski, Mikula), 50. Holub (Zielinski, Rybnikár), 58. Zielinski (Blaha) – 13. Beran (Makovec), 25. Titlbach (Benák, Skala), 30. Skala (Kamas, Titlbach)


    HC Oceláři Třinec: Milota (Heczko) – Holub, Byrtus, Dravecký, Mrtka, Ćmiel, Zielinski – Sajdok, Pohludka, Sikora, Blaha, Rybnikár, Kubiesa, Hebar, Granečný, Švančara, Mikula, Hrček
    HC Škoda Plzeň: Mařík (Pavlis) – Tolar, Holubec, Kocek, Černý, Prošek, Skala, Kamas – Hofrajtr, Úbl, Matějka, Klatovský, Pittr, Beran, Makovec, Benák, Titlbach, Slačík

    Rozhodčí: Held, Maršálek – Otáhal, Kráľ
    Třinec 4 0 Plzeň
    #1 Čtvrtek 06.04.2023 • 18:00
    Třinec - Plzeň 8:3
    #2 Pátek 07.04.2023 • 13:00
    Třinec - Plzeň 5:4
    #3 Pondělí 10.04.2023 • 14:00
    Plzeň - Třinec 2:5
    #4 Úterý 11.04.2023 • 13:00
    Plzeň - Třinec 2:3
    thejrc.org