Česko – Jungadler Mannheim 8:2 (kon.)
konec
Česko
8:2 (2:0, 2:1, 4:1)
Jungadler Mannheim
Čtvrtek 06.04.2023, 17:00 • ZS Sokolov • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    Konec zápasu. (18:54:33)
     
    59:09
    Vyloučení v týmu Česko:
    Jan Matouš Kucharčík – 2 min., hákování.
     
    58:20
    Wardas hledal z pravé strany přihrávkou před branku Kucharčíka, ten na ni ale nedosáhl.
     
    57:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    ADRIEN BARTOVIČ parádní ránu otřel o tyčku a kotouč končí již poosmé v brance Mannheimu! Asistence: Šimon Fasner, Filip Zimovčák.
     
    55:30
    Další zásah německého gólmana, kryje střelu Černého od modré čáry.
     
    54:45
    Rozsíval se dostal ke střele z pravého kruhu, jeho backhand skončil na Saffranově hrudi.
     
    53:58
    Bartovič byl o chvíli později na konci další akce českého týmu, Saffran se ale roztáhl na brankové čáře a zabránil puku v cestě do branky!
     
    53:40
    Bartovič dostal dobrou přihrávku do jízdy a prudce vypálil, Saffran odolal.
     
    52:40
    Další drtivá ofenziva českého výběru, Saffran ale drží. Poradil si s několika pokusy Seidla, stejně jako s dalšími střelami domácího týmu.
     
    50:30
    Češi dobrou minutu a půl drtí svého soupeře v pásmu. Na konci jejich akce byla Ehrenbergerova rána od modré, s ní si ale Saffran poradil, stejně jako s dorážkou Novotného.
     
    49:15
    Krásná akce Maxe Penkina! Německý útočník převzal puk ve středním pásmu, proskočil mezi dvěma hráči a sám se hnal na Fajmona, toho ale blafákem do backhandu nepřekonal!
     
    47:58
    Bicker se pokusil vypálit od modré, trefil však pouze prvního bránícího hráče před sebou.
     
    47:11
    Další parádní akce českého týmu! Matějovský z pravé strany našel před brankou Kucharčíka, ten z první trefil tyč německé branky!
     
    46:33
    Další rána Seidla od modré čáry, ta byla navíc tečována a Saffran mohl být hodně rád, že jej trefila do hrudi.
     
    46:05
    Seidl pálil z první od modré, klec soupeře ale o kousek minul.
     
    44:58
    Česko právě vstřelilo branku! Gólové hody ve třetí části pokračují, svou druhou branku v utkání vstřelil VIKTOR WARDAS! David Krčál, Matěj Pelikán.
     
    44:44
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku! AWRELIJ FOMENKO našlápl po pravém mantinelu, dostal se až před Fajmona a suverénně jej překonal parádním blafákem!
     
    42:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to ani půl minuty a Saffnar loví puk ze své branky znovu poté, co se trefuje ŠIMON FASNER! Asistence: Adrien Bartovič, Dominik Kos.
     
    42:18
    Česko právě vstřelilo branku! Krátce po skončení oslabení Češi přidávají další branku a stadionem zní Pátá! Vyhlídal vyslal parádní přihrávkou do úniku DAVIDA KRČÁLA a ten prostřelil Saffrana mezi betony! Asistence: Marek Vyhlídal.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 5. Čihař (Krčál), 11. Wardas (Poletín, Kucharčík), 23. Krčál (Blažek, Vyhlídal), 31. Poletín (Matějovský), 43. Krčál (Vyhlídal), 43. Fasner (Bartovič, Kos), 45. Wardas (Krčál, Pelikán), 58. Bartovič (Fasner, Zimovčák) – 39. Fomenko, 45. Fomenko (Permitin, Bicker)


    Česko: Fajmon (Štěbeták) – Vyhlídal, Černý, Pelikán, Seidl, Pšenička, Ehrenberger, Zimovčák, Pekař, Bartovič, Čihař, Krčál, Novotný, Kucharčík, Fasner, Poletín "C", Kos, Roszíval "A", Blažek, Wardas, Matějovský.
    Jungadler Mannheim: Saffran (Bucksch) – Hennig, Pelizzari, Kohans, Kühner, Wischnenko, Bicker "A", Rolsing, Kettler, Armstrong, Michel, Fomenko, Struck, Penkin, Segeth, Albert, Root "A", Permitin, Werle "C", Arzt, Komirist.

    Rozhodčí: Zubzanda – Belko, Baxa
    ocianews.com