Liberec – Zlín 2:1 (kon.) | Slovácko – Ostrava 0:1 (kon.) | Brno – Hr. Králové 1:2 (kon.)
Plzeň – Jablonec 3:2 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
3:2 (1:0)
FK Jablonec
Sobota 08.04.2023, 19:00 • Doosan Arena, Plzeň • FORTUNA:LIGA • 26. kolo
Předzápasové kurzy
    82. Matěj VYDRA - 3:2
     
    82
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je tu druhý obrat v tomto zápase! Tentokrát se radují domácí! Nízký centr Jhona Mosquery z levé strany našel MATĚJE VYDRU, který pravačkou nasměroval míč pod břevno. Nasazení Vydry jako žolíka se tedy Michalovi Bílkovi vyplatilo – 3:2.
    77. Matěj VYDRA - 2:2
     
    77
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají! Libor Holík odcentroval z pravé strany. Našel Milana Havla, který míč posunul k MATĚJOVI VYDROVI a ten balón poslal pod padajícím Hanušem do sítě – 2:2.
    74. Matěj POLIDAR - 1:2
     
    74
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí skóre! Tomáš Hübschman vymyslel od půlící čáry krásný nákop na levé křídlo. Tam si naběhl MATĚJ POLIDAR, který se prvním dotekem zbavil Jana Kopice, který navíc následně podklouzl. Polidar se tak nerušeně dostal do šestnáctky a prostřelil Staňka. Ten šel na zem, míč zasáhl nohou, ale jen ho přizvedl nad sebe a balón se snesl do sítě – 1:2.
    66. Matěj POLIDAR - 1:1
     
    66
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Domácí jsou potrestáni za řadu neproměněných šancí! Jablonečtí zůstali po rohovém kopu nastěhováni v blízkosti šestnáctky. Považanec předal míč MATĚJOVI POLIDAROVI, který z pravé strany odcentroval. Před Staňkem se natahoval po míči Tomáš Hübschman a balón zapadl za záda plzeňského brankáře. Zdálo se, že Hübschman ho nakonec netečoval a gól by tak měl být připsán centrujícímu Polidarovi.
    45+3. Jan SÝKORA - 1:0
     
    45+3
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoriáni přeci jen v prvním poločase skórují! A gól je to naprosto zasloužený! Hosté pod obrovským tlakem odklidili míč jen před svou šestnáctku. Pavel Bucha ho tam posunul na JANA SÝKORU, který si ho srovnal na levačku a z nějakých 20 metrů vypálil do pravé šibenice z pohledu marně se natahujícího Jana Hanuše. Ten nedosáhl na tuhle parádní ránu.

    Martin Augustin


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 45+3. Sýkora (Bucha), 77. M. Vydra (M. Havel), 82. M. Vydra (Mosquera) – 66. Polidar (Považanec), 74. Polidar (Hübschman)


    Rohy: 7:3.
    FC Viktoria Plzeň: Staněk – Holík, Pernica (73. Jemelka), Hejda (C), M. Havel – Kalvach, Bucha – Sýkora (73. Kopic), Vlkanova (63. M. Vydra), Mosquera (90+2. Pilař) – Chorý (73. Durosinmi).
    Náhradníci: Tvrdoň, Zadražil – Květ, Kaša, Jirka, Ndiaye.

    Trenér: Michal Bílek

    FK Jablonec: Hanuš – Král, Martinec, Heidenreich – D. Souček, Považanec (88. Ikaunieks), Hübschman (C), Černák (83. Surzyn), Polidar – Sejk, Chramosta (61. Patrák).
    Náhradníci: Surovčík – Štěpánek, Konda, Akpudje, Breda.

    Trenér: David Horejš

    Rozhodčí: Orel – Caletka, Ratajová

    Diváci: 8309
    bahis siteleri