Osasuna – Elche 2:1 (kon.) | Espanyol – Ath. Bilbao 1:2 (kon.) | Real Sociedad – Getafe 2:0 (kon.)
Real Madrid – Villarreal 2:3 (kon.)
konec
Real Madrid
2:3 (1:1)
Villarreal CF
Sobota 08.04.2023, 21:00 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+7
    Na sebe to vzal Marco Asensio. Zvolil tvrdou střelu, která skončila nad břevnem! Real už asi vyrovnat nestihne.
     
    90+1
    Střídání v týmu Villarreal CF:
    ze hřiště odchází Samuel Chukwueze, přichází Kiko Femenía,
    ze hřiště odchází Alejandro Baena, přichází Johan Mojica.
     
    86
    Vinícius vozil na kolotoči bránícího Foytha. Poté našel zpětnou přihrávkou Rodryga, který těsně minul pravou tyč! Byla tam ještě lehká teč bránícího hráče.
     
    85
    Penalta z toho nebude! Rozhodčí si vše prohlédl na monitoru a ukazuje, že se míč odrazil Mandímu do ruky nejprve od těla.
     
    82
    Penalta pro Real! Foyth čistě vypíchl míč Camavingovi. Ten spadl a spolu s ním se ocitl na zemi také Ajsa Mandí. Ten se dotkl balónu rukou a sudí to posoudil jako penaltové provinění!
     
    79
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Hosté na Bernabéu senzačně vedou! Na pravé straně si vzal míč SAMUEL CHUKWUEZE. Ten si ho navedl na levačku a z rohu pokutového území vymetl protější šibenici brány Realu. Courtois letěl vzduchem zbytečně – 2:3.
     
    77
    Tohle byla dobrá šance Marca Asensia. Ten si naběhl do šestnáctky na centr z levé strany a zakončoval halfvolejem. Mířil ale příliš blízko středu brány a Pepe Reina balón zkrotil.
     
    75
    Střídání v týmu Real Madrid CF:
    ze hřiště odchází Dani Ceballos, přichází Eduardo Camavinga.
     
    72
    Střídání v týmu Real Madrid CF:
    ze hřiště odchází Aurélien Tchouaméni, přichází Luka Modrić.
     
    70
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Nakonec to byl regulérní gól a hosté tedy vyrovnávají! VAR posuzoval přihrávku Baeny na Samuela Chukwuezeho, jehož postavení bylo v pořádku. Křídelník Villarrealu si to pak namířil do pokutového území a nahrával před bránu. Tam Manu Trigueros zpracoval balón pro JOSÉHO LUISE MORALESE, jehož první střela ještě byla zablokována, ovšem opakovaný pokus už prošel za Courtoise – 2:2.
     
    70
    Hosté vstřelili gól, konkrétně José Luis Morales, ale pomezní signalizoval ofsajd! Vše ale ještě prověří VAR.
     
    69
    Juan Foyth dnes už poněkolikáté fauloval Viníciuse. Rozhodčí mu zákroky sečetl a napomíná ho žlutou kartou.
     
    67
    Střídání v týmu Villarreal CF:
    ze hřiště odchází Giovani Lo Celso, přichází José Luis Morales,
    ze hřiště odchází Yeremi Pino, přichází Alberto Moreno.
     
    65
    Courtois dobře vyběhl proti Lo Celsovi, před kterým na hranici šestnáctky odehrál míč. Našel ale jen Yeremiho Pina a musel se rychle vracet do brány. Hostující hráč si musel míč přehodit na levačku a teprve pak zkusil lob, který skončil nad bránou Madristů!
     
    63
    Federico Valverde našel v pokutovém území Viníciuse, který, pokud by střílel z první, by zakončoval do prázdné brány. Vinícius si však dal dotek navíc a dal šanci Juanovi Foythovi, aby jeho ránu zády srazil mimo zařízení!
     
    59
    Střídání v týmu Real Madrid CF:
    ze hřiště odchází Karim Benzema, přichází Federico Valverde.
     
    58
    Hosté dostali míč po rohovém kopu do sítě. Ajsa Mandí však hlavičkoval z ofsajdové pozice a gól tedy neplatí.
     
    54
    Mohlo to být už o dva góly! Ceballos získal míč ve středu hřiště a založil brejk bílých. Táhl ho Karim Benzema, jehož zleva podporoval Vinícius. Ten v pokutovém území dostal přihrávku, zamířil však vedle pravé tyče!
     
    48
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    VINÍCIUS JÚNIOR to vzal na sebe a posouvá Real do vedení 2:1! Brazilský křídelník převzal míč od Ceballose a zamířil do pokutového území. Snadno přehrál dvojici Chukwueze – Mandí, přičemž druhému jmenovanému dokonce nasadil jesličky a po zemi zacílil ke vzdálenější tyči.
     
    46
    Střídání v týmu Real Madrid CF:
    ze hřiště odchází David Alaba, přichází Éder Militão.
     
    45+3
    Domácí zahrávali standardku po faulu Foytha na Viníciuse. Centr Ceballose propadl šestnáctkou, ovšem vzápětí ještě centroval zprava Lucas Vázquez. Ten našel na zadní tyč nabíhajícího Nacha Fernándeze, jenž v gólové příležitosti netrefil bránu!
     
    45+1
    Dani Ceballos se nechal u šestnáctky obrat o míč Juanem Foythem. Ten se dostal na levé straně k přízemní střele, která byla ještě tečována a u bližší tyče tak tak zachraňoval Thibaut Courtois!
     
    39
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Hosté zaslouženě vyrovnávají! Giovani Lo Celso nahrál do šestnáctky SAMUELOVI CHUKWUEZEMU. Ten krásně oklamal bránícího Nacha a levačkou se trefil k pravé tyči do protipohybu Courtoise – 1:1.
     
    36
    Žlutá karta pro tým Villarreal CF (Alfonso Pedraza).
     
    33
    Hosté střídají už v prvním poločase. Hřiště opustil Ramon Terrats, jehož nahradil Manu Trigueros. Těžko říci, zda je na vině zranění, nebo se jedná o taktický záměr kouče Setiena.
     
    28
    Alejandro Baena to zkusil z velké dálky. Jeho rána zaplavala a Courtois musel míč vyrážet!
     
    27
    Dani Parejo prohrál v pokutovém území souboj s Viníciusem. Šel příliš ochotně k zemi, ovšem rozhodčí nechal domácího hráče pokračovat. Vinícius pak adresoval přihrávku na vzdálenější tyč, kam se však Lucas Vázquez nedostal včas a ve skluzu na balón nedosáhl!
     
    25
    Yeremi Pino zajel hodně tvrdě do Antonia Rüdigera a zaslouženě dostal žlutou kartu.
     
    24
    Samuel Chukwueze se pustil do zajímavé kličkované. Dostal se až do šestnáctky a levačkou vypálil tak půl metru vedle pravé Courtoisovy tyče.
     
    21
    Velkou příležitost měli také hosté! Centrovaný míč si našel na penaltě zcela volný Alejandro Baena. Ten však zamířil přímo do středu brány, kde byl připravený Thibaut Courtois!
     
    19
    Bílý balet mohl rychle navýšit náskok! Nejprve střílel z levé strany šestnáctky Karim Benzema a Reina musel rychle na zem. O chvíli později pak postupoval na Pepeho Reinu z pravé strany sám Rodrygo. Chtěl hostujícího veterána přehazovat, ten ale zůstal na nohách do poslední chvíle a skvělým zákrokem Villarreal podržel!
     
    16
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Marco Asensio táhl rychlý protiútok středem hřiště. Míč vyvezl k šestnáctce a nahrál doleva Viníciusovi. Ten už byl v téměř nulovém úhlu a tak předal míč zpátky Asensiovi. Španěl, kterému po sezóně vyprší v Madridu smlouva, balón nastřelil do malého vápna, trefil stopera PAUA TORRESE a ten si míč nešťastně srazil do vlastní sítě.
     
    14
    První šance Realu! Zatímco Juan Foyth diskutoval po odpískání faulu s rozhodčím, domácí rychle rozehráli. Právě pravý bek Villarrealu pak na svém místě chyběl a Vinícius se z levé strany dostal do pokutového území. Jeho technický obstřel těsně minul vzdálenější tyč Reinovy brány!

    Martin Augustin

    Branky: 16. P. Torres (vla.), 48. Vinícius Júnior (Ceballos) – 39. Chukwueze (Lo Celso), 70. Morales, 79. Chukwueze (Baena)

    Karty:   25. Pino (VLR), 36. Pedraza (VLR), 69. Foyth (VLR)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 10:6. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:19.
    Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, Rüdiger, Alaba (46. Militão), Na. Fernández – Asensio, Tchouaméni (72. Modrić), Ceballos (75. Camavinga) – Rodrygo, Benzema (C) (59. Valverde), Vinícius Júnior.
    Náhradníci: L. López, Lunin – Díaz, Hazard, Kroos, Odriozola, J. Vallejo, Carvajal.

    Trenér: Carlo Ancelotti

    Villarreal CF: Reina – Foyth, Mándí, P. Torres, Pedraza – Terrats (33. Trigueros), Parejo (C), Lo Celso (67. Morales) – Chukwueze (90+1. Femenía), Pino (67. A. Moreno I), Baena (90+1. Mojica).
    Náhradníci: Jörgensen – Cuenca, Carlo . García, Hassan.

    Trenér: Quique Setien

    Rozhodčí: Alberola Rojas – Sobrino, Hernández

    Diváci: 57 887
    bahis siteleri