Přerov – Č. Budějovice 2:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:3 (1:1, 1:1, 0:1) Stav série: 1:2
HC Motor České Budějovice
Neděle 09.04.2023, 14:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Liga juniorů
Partner:
     
    58:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Dost možná zlomový moment utkání. Sice to tentokrát nebyla žádná velká šance, ale pro Motor je hlavní, že se dokázal prosadit a potřetí v zápase se ujímá vedení. ALEXANDR REMEŠ vystřelil přes obránce z levého křídla po ledě ke vzdálenější tyči a Žurek kotouč lapačkou ani betonem nedokázal zastavit. Kotouč byl dost možná ještě tečovaný bruslí přerovského hráče. Bez asistence.
     
    26:20
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři opět odpovídají a srovnávají skóre, stejně jako v první třetině. Kapitán Hanáků Holík z pravé strany adresoval kolmý pas těsně před Kalistovu branku. Tam se kotouče jako první zmocnil najetý MIROSLAV ŠTÍBR a usměrnil ho do sítě. Kalista se přesunoval a natahoval levým betonem marně. Asistence: Adam Holík.
     
    25:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor jde podruhé v zápase do vedení. Z levé strany se před Žurka protáhl Drančák, ale jeho bekhendový blafák ještě Zubři přežili. Drančák byl nicméně vzápětí faulován a Jihočeši dostali ponechanou výhodu. Přes Putze se pak kotouč dostal k ALEXANDRU REMEŠOVI, který střelou po ledě překonal padajícího přerovského gólmana. Asistence: David Putz a Samuel Drančák.
     
    02:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři 13 sekund před koncem přesilovky srovnávají skóre. Buršík při kombinaci v útočném pásmu dostal od Hradila kotouč na pravý kruh a kolmo ho poslal před bránu. Tam se nacházel volný LUDVÍK LYSONĚK, který puk nastavenou čepelí hole usměrnil za klečícího Kalistu. Asistence: David Buršík a Radim Hradil.
     
    01:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Pekr v přesilovce ztratil kotouč u útočné modré čáry a Jihočeši ujeli při oslabení do brejku dvou na jednoho. Puk měl na hokejce FILIP PETRÁSEK, který se rozhodl nepřihrávat a vystřelit. Z pravého kruhu zamířil přesně do vzdálenějšího horního rohu přerovské branky. Motor jde tak brzy do vedení, navzdory početní nevýhodě. Bez asistence.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 3. Lysoněk (Buršík, Hradil), 27. Štíbr (Holík) – 2. Petrásek, 26. Remeš (Putz, Drančák), 59. Remeš


    HC ZUBR Přerov: Žurek (Vojtek) – Koblížek, Nesvadba, Holík (C), Billa (A), Nášel, Brázda, Pekr – Kolařík, Harásek, Hanák, Buršík, Švejda, Halík, Hyža, Svoboda, Lysoněk, Šilhavý, Hradil, Štíbr (A)
    Trenér: Pavel Neuman

    HC Motor České Budějovice: Kalista (Maleček) – Hail (A), Placek, Gřegořek, Březina (C), Willmann, Gajdolín, Lukáš – Pitel, Petrásek, Kotous, Kříž, Sochor, Hoch, Remeš (A), Šimon, Vavřík, Hála, Drančák, Putz
    Trenér: Karel Herr

    Rozhodčí: Koziol, Rapák – Bartek, Kučera

    Diváci: 170
    Přerov 1 3 Č. Budějovice
    #1 Středa 05.04.2023 • 17:30
    Č. Budějovice - Přerov 1:5
    #2 Čtvrtek 06.04.2023 • 16:15
    Č. Budějovice - Přerov 5:2
    #3 Neděle 09.04.2023 • 14:00
    Přerov - Č. Budějovice 2:3
    #4 Pondělí 10.04.2023 • 12:15
    Přerov - Č. Budějovice 1:2
    thejrc.org