Přerov – Č. Budějovice 1:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
1:2 (0:0, 1:1, 0:1) Stav série: 1:3
HC Motor České Budějovice
Pondělí 10.04.2023, 12:15 • Zimní stadion Na Lapači, Vsetín • Liga juniorů
Partner:
     
    58:28
    Po Billově nahození od modré čáry dorážel odražený puk po ledě Lysoněk, ale branku těsně minul.
     
    Zubři to zkusí v šesti, Žurek zůstává na střídačce.
     
    Oddechový čas pro tým HC ZUBR Přerov.
     
    58:01
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:45
    Další možnost Přerova. Holík si najel na přihrávku na pravé křídlo, ale křížnou střelou po ledě Kalistu nepřekonal. Brankář Motoru se rychle přesunul a puk schoval pod betony.
     
    56:28
    Pekrovo nahození od modré čáry bylo tečované do protipohybu Kalisty. Budějovický brankář ale na změnu směru puku zvládl včas zareagovat a betonem ho vyrazil.
     
    55:05
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    Březina – 2 min., držení.
     
    53:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Brázda ani Hradil nedokázali vyhodit puk z obranného pásma a Přerov za to stihl trest. K odraženému kotouči se dostal těsně před Žurkem MARCEL KŘÍŽ a nekompromisně ho napálil pod horní tyčku branky Zubrů. Motor tak využívá druhou přesilovku v zápase a otáčí skóre. Asistence: Adam Sochor a Petr Placek.
     
    52:52
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Pekr – 2 min., sekání.
     
    50:45
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    Placek – 2 min., sekání.
     
    50:22
    Po střele Kolaříka z hranice levého kruhu zasáhl Kalista vkleče. Kotouč sice zkrotil až napodruhé, podstatné ale je, že se mu to nakonec podařilo. Vhazovat se tím pádem bude po jeho pravici.
     
    49:00
    Lysoněk objel branku a poté chtěl bekhendem zasunout puk k levé tyči. Kalista se ale stačil přemístit a betonem kotouč vleže vytěsnil před sebe.
     
    48:05
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Drančák.
     
    45:43
    Drančák využil Hyžovo zaváhání a z pravé strany se natlačil před Žurka. Osu hřiště ještě před zakončením přejel, nicméně poté zamířil mezi Žurkovy betony. Těmi přerovský brankář vytěsnil kotouč zpátky do hry.
     
    42:17
    Velké šance Zubrů. Před brankou stál zcela volný Kuchta, o kterého se zastavilo nahození z pravé strany. Přerovský útočník ale nasměroval puk jen do klečícího Kalisty. Ten puk vytěsnil před sebe a ke střele se tak mohl dostat ještě Šilhavý, který však branku ze slotu přestřelil.
     
    39:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor sedm sekund před druhou sirénou využívá přesilovku a srovnává stav utkání. Zubři nevyhodili kotouč z obranné třetiny a k zakončení na pravém kruhu se po nahrávce Putze dostal ALEXANDR REMEŠ, který zakončil přesně do pravého horního rohu přerovské branky nad lapačku Žurka. Asistence: David Putz a Richard Pitel.
     
    39:41
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Buršík – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    39:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jdou 36 sekund před koncem druhé části do vedení. Na přihrávku Štíbra zpoza branky si do místa poblíž levé tyče najel JAN HANÁK a bez přípravy napálil puk nad Kalistův beton ke vzdálenější tyči budějovické branky. Asistence: Miroslav Štíbr.
     
    39:01
    Běží poslední minuta druhé třetiny.
     
    35:30
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Hradil – 2 min., sekání.

    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    Petrásek – 2 min., hrubost.
     
    35:30
    Billa po nepovedeném vyhození znovu vybojoval puk a založil tím přerovský brejk dvou proti jednomu. Štíbr z pravé strany vystřelil po ledě a Kalista betonem vyrazil puk před sebe, dojíždějící Hradil ho ale tísněný nedokázal dorazit do branky.
     
    34:53
    Hála zblízka dorážel kotouč, ale Žurek ho výborným postřehem zvládl ukrýt pod lapačku.
     
    34:28
    Přerovský kapitán Adam Holík zasáhl soupeře u mantinelu za vlastní bránou vysokou holí. Dostane za to čtyřminutový trest, jelikož budějovickému hráči způsobil nějaké krvavé zranění.
     
    33:33
    Kuchta tak trochu naslepo posílal puk před bránu. Tam se kotouč odrazil ke Štíbrovi, který ale bez přípravy nastřelil jen Kalistovu hruď.
     
    32:03
    Velká šance Přerova. Lysoněk projel z pravého křídla až k brance Motoru, střelou na lapačku na přední tyč si ale s Kalistou neporadil. Brankář Jihočechů předvedl vkleče výborný zákrok.
     
    27:19
    Před Hálou se úplně rozestoupila obrana Zubrů. Útočník Motoru si zasekl puk a zblízka tvrdě vystřelil. Přerovskou bránu ale ve velké šanci minul!
     
    22:50
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    Placek – 2 min., vysoká hůl.
     
    22:22
    Remeš vypálil z první z pravé strany, Žurek se stačil přemístit a betonem kotouč vyrazil do rohu kluziště.
     
    21:37
    Putzovu tvrdou ránu od modré čáry Žurek zastavil betonem. Poté zakončoval z prostoru mezi kruhy Drančák, ale přerovský gólman opět svůj tým podržel. Levou rukou vytěsnil kotouč směřující do sítě.
     
    20:33
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Buršík – 2 min., vysoká hůl.
     
    19:48
    Obrovská šance Zubrů! Hanákovu střelu z pravé strany Kalista betonem vyrazil k Halíkovi, ale ten ze slotu nedokázal trefit odkrytou budějovickou bránu. Tohle je pro Přerov velká škoda.
     
    19:01
    Běží poslední minuta první třetiny.
     
    12:40
    Remeš vystihl přerovskou přihrávku v obranném pásmu a ujel Pekrovi sám na Žurka. Přerovský bek ale útočníkovi Motoru ještě dokázal znepříjemnit zakončení, takže Remeš s blafákem do bekhendu při vlastním oslabení neuspěl.
     
    11:41
    Hradil dostal kotouč z pravého křídla mezi kruhy, ale Kalistovu branku přestřelil.
     
    11:36
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    Březina – 2 min., hákování.
     
    10:47
    Petrásek se ocitl volný u přerovské branky a zamířil na zadní tyč. Žurek ale včas vytrčil levý beton a puk vyrazil.
     
    09:29
    Další šance Motoru! Pitel dostal kotouč mezi kruhy a chtěl zakončil do volného místa mezi tyčkou a betonem Žurka. Přerovský brankář se ale natáhl lapačkou a předvedl velmi dobrý zákrok.
     
    09:12
    Remeš obdržel přihrávku z pravé strany za přerovskou obranu a vystřelil na zadní tyč. Žurek pravým betonem vykopl kotouč před sebe.
     
    07:34
    Nebojácně se nyní před branku z levé strany probil Kolařík. Kotouč nahrnul na Kalistův beton, následně budějovický brankář lapačkou přerušil hru.
     
    07:07
    Od modré čáry vystřelil Hail a kotouč těsně před Žurkem tečoval Remeš. Útočník Motoru ale usměrnil kotouč přímo do výstroje přerovského brankáře.
     
    04:16
    Na druhé straně dostal kotouč z osy hřiště těsně k bráně Putz, byl už ale moc z úhlu a tak ve velké možnosti nezakončil do horní části přerovské branky. Zubři nyní ale měli štěstí.
     
    02:24
    Přečíslení Motoru zakončoval Hála, ale byl už příliš z úhlu a tak mířil jen do vnějšího bočního oblouku branky. Vzápětí dostal Hála další nahrávku do podobného prostoru a tentokrát minul horní tyčku Žurkovy brány.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 40. Hanák (Štíbr) – 40. Remeš (Putz, Pitel), 54. Kříž (Sochor, Placek)


    HC ZUBR Přerov: Žurek (Vojtek) – Pekr, Holík (C), Veselý, Koblížek, Nesvadba, Billa (A), Brázda – Švejda, Halík, Hyža, Svoboda, Lysoněk, Hradil, Štíbr (A), Buršík, Hanák, Šilhavý, Kuchta, Kolařík
    Trenér: Pavel Neuman

    HC Motor České Budějovice: Kalista (Maleček) – Hail (A), Placek, Gřegořek, Březina (C), Willmann, Gajdolín, Lukáš – Vavřík, Pitel, Petrásek, Kříž, Sochor, Šimon, Remeš (A), Drančák, Kotous, Hála, Hoch, Putz
    Trenér: Karel Herr

    Rozhodčí: Michal Maršálek, Jan Grygera — Henrich Kráľ, Patrik Augusta

    Diváci: 164
    Přerov 1 3 Č. Budějovice
    #1 Středa 05.04.2023 • 17:30
    Č. Budějovice - Přerov 1:5
    #2 Čtvrtek 06.04.2023 • 16:15
    Č. Budějovice - Přerov 5:2
    #3 Neděle 09.04.2023 • 14:00
    Přerov - Č. Budějovice 2:3
    #4 Pondělí 10.04.2023 • 12:15
    Přerov - Č. Budějovice 1:2
    bahis siteleri