Interobal Plzeň – Chrudim 6:0 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
6:0 (4:0) Stav série: 1:0
FK Chrudim
Pátek 12.05.2023, 19:00 • SH Lokomotiva Plzeň • Play off 1. futsal ligy • Finále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Vzájemné zápasy z letošní sezony
    Že je mezi oběma týmy naprosto minimální rozdíl, dokládá, že od sezony 2019/20 skončilo hned osm zápasů po normální hrací době remízou. Nejinak tomu bylo i v tomto ročníku nejvyšší soutěže. Plzeň v září prohrávala v Chrudimi 0:2, respektive 1:3, přesto ze své oblíbené powerplay dokázala srovnat. Lednová odveta skončila 1:1, když na trefu Kozára zareagoval o dvě minuty později Everton. Upřímně – moc krásy nenabídla, což ilustrovalo její důležitost. Za stávající situace se zdálo, že o vítězi základní části rozhodne skóre. To začaly oba celky nahánět až po šesti týdnech a remíze Chrudimi na Helasu nakonec Plzni v posledním kole stačilo vyhrát v Kadani proti Perštejnu bez ohledu na výsledek Chrudimi se Spartou.
     
    Finálová série 2021
    Ačkoliv Plzeň poprvé v historii vyhrála základní část, byla pasována do role outsidera. Až do finále 2021 platilo, že Chrudim nikdy v historii neporazila. Jenže v úvodním zápase přečkala vyloučení Ricka přímou červenou kartou i neproměněnou krátkou penaltu Holého pět minut před koncem normální hrací doby. Západočeši nakonec utkání otočili, když se Holý vykoupil z neproměněné penalty perfektním pasem za obranu na v životní formě hrajícího Tomáše Vnuka.

    Následovalo druhé utkání, které Plzeň otočila z 0:2 na 3:2. Velmi špatně vstoupila do utkání, ale chytila se gólem Rešetára do šatny. Po deseti sekundách druhé půle obešel Tomáš Buchta reprezentanta Koudelku a vyrovnal. Tentýž hráč pak rozhodl volejem o tom, že Plzeň se dočkala historicky prvního vítězství v Chrudimi.

    27. května pak Plzeň zvládla onen nejtěžší krok a na první pokus ukončila sérii. Výhru 4:1 korunoval Tomáš Vnuk brankou do šibenice a podtrhl, že mu právem patří cena pro nejužitečnějšího hráče play-off.

    Plzeň prošla play-off 9:0. Ve finálové sérii Ondřej Vahala přechytal Brazilce Rennana. Ten po sezoně odešel a nahradil jej Dudu. Stejně skončil například obránce Yuri či ukrajinský reprezentační gólman Dmitrij Litviněnko.
     
    Finálová série 2022
    Nechybělo tolik a na reprízu vůbec nedošlo. Plzeň totiž v semifinále prohrávala 0:2 a ve třetím zápase byla v rozstřelu jedinou proměněnou penaltu od vyřazení. Nicméně sérii s Teplicemi otočila. Každopádně směrem k finále ji to hodně poznamenalo. Šla totálně zdecimovaná a někteří hráči nastoupili i pod injekcemi.

    Finále začínalo tentokráte v Chrudimi a již delší dobu bylo jasné, že Tomáš Vnuk bude přihlížet dění na palubovce z nejhorší možné pozice a posadí se maximálně mezi diváky. Chrudim byla při standardním počtu hráčů prakticky po celou sérii lepší. Na to reagoval plzeňský kouč Kopecký powerplay. Tehdy se ještě veřejně nevědělo, jak velkou zbraň má Plzeň v podobě hry v pěti a málem zejména díky powerplay si Plzeň vynutila pátý rozhodující finálový duel. Scházelo ji k tomu 77 vteřin. Jenže Chrudim poslala zápas do pátého plzeňského prodloužení v play-off. To nerozhodlo. Plzeň si tak potřetí ve vyřazovacích bojích zkusila penalty, přičemž poprvé nebyla úspěšná. Po třech sériích nasadila Chrudim Libora Gerčáka a ten vychytal jak Holého, tak Seidlera. Everton pak nezaváhal a Chrudim získala svůj patnáctý titul.

    Nejlepším hráčem finálové série byl zvolený Torres. Pro Lukáše Rešetára to bylo vůbec první prohrané finále. To Roman Mareš přidal již svůj čtrnáctý titul.
     
    Co je oproti loňsku jinak?
    -oba týmy mají na odpočinek a přípravu před finále deset dní
    -začínat se bude v Plzni
    -série nemá tak velkého favorita jako loni v případě Chrudimi
    -loňskou finálovou sérii nezažili v dresu Plzně: Lukáš Křivánek, Adam Knobloch, Caio, Diece, Tomáš Vnuk
    -loňskou finálovou sérii nezažili v dresu Chrudimi: Pett, Sávio Valadares, Capinha
    -kvartet Vnuk, Caio, Pett, Valadares dokonce nezasáhl ani do lednového zápasu. Pro Dieceho to byl debut a s Plzní se teprve sžíval
    -Plzeňák Michal Štrajt se během letošní sezony přesunul z pozice hráče do role asistenta kouče Kopeckého
     
    Úvodní sestavy:

    SK Interobal Plzeň: Vahala (Němec) – Seidler, Holý, Vnuk, Rešetár (C) – Knobloch, Diece, Caio, Křivánek, Buchta, Künstner, Rick, Kozár.
    Trenér: Marek Kopecký

    FK Chrudim: Dudu (Špánik, Gerčák) – Valadares, Everton, Pett, Kubát, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Torres, Radovanovič, Slováček (C).
    Trenér: Felipe Conde

    Rozhodčí: Chládek, Černý – Lasch.
     
    Jelikož Libor Gerčák na konci přestupového období posílil Chrudim, nic mu nebrání naskočit do finále stejně jako loni.
     
    Plzeň nastoupí v černočerveném, zatímco Chrudim v bílém. V sestavě hostů chybí Roman Mareš, Capinha a Max.
     
    Zazněla státní hymna.
     
    Na lajně bude dnes pobíhat i dlouhodobá česká rozhodcovská jednička Ondřej Černý. Asistent rozhodčího dnešního zápasu pískal o víkendu jako hlavní sudí finále Ligy mistrů. Do Final Four se mj. probojoval i Anderlecht Brusel, ještě před rokem jmenující se Halle-Gooik a hrající tady v Plzni. Interobal na narozeniny Tomáše Vnuka porazil Vnukovým hattrickem belgický celek 6:3.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Vrchol české klubové scény právě začal. V úvodní plzeňské čtyřce Brazilci se Slováky, za Chrudim Doša, Pett, Torres a Slováček.
     
    00:55
    Interobal zahnal Chrudim presinkem a hlavně Torrese až do rohu, následná střela zleva byla zablokovaná.
     
    01:26
    Oba týmy se už pokusily hrát v pěti s gólmanem, což je záležitost, která se dá očekávat od tohoto finále.
     
    01:46
    Caio se omluvil Torresovi za podražení z levé strany, první faul celého duelu a série.
     
    02:10
    Diece udělal kličku Evertonovi a procházel středem, po jeho práci střílel Caio vedle levé tyče.
     
    02:26
    Vnuk při autu záměrně nastřelil hráče před sebou, aby získal žlutou kartu, jenže neměl postavený míč přesně na lajně, a tak se píská aut pro Chrudim.
     
    02:51
    Složení druhých čtyřek: Holý, Seidler, Rešetár, Vnuk proti Drozdům, Evertonovi a Koudelkovi.
     
    03:24
    David Drozd zrychlil křížem na levou stranu, kde se jeho dvojče otočilo kolem Vnuka a mířil nečistě vedle přední tyče.
     
    04:01
    Sledujeme docela opatrný úvod, zatím bez pořádné střely na bránu, takže se podle všeho bude hrát nejen futsal, ale i šachy.
     
    04:18
    Vahala ranou z pravé strany na zadní tyč donutil Duda k zákroku, David Drozd se snažil míč vrátit přes spoluhráče z reprezentace do prázdné brány, tomu zabránil včasný skluz Ricka.
     
    04:37
    Rick faulovaný Slováčkem zhruba na půli, na fauly 1:1.
     
    05:02
    V souboji dvou pětek na levé straně přetlačil Rick Petta a Vahala odkopával do náruče Duda.
     
    05:43
    Rešetár zaběhl Caiovi na přihrávku do běhu na levou stranu, dobíhal jej poslední Pett a trošku jej dostal do úhlu, Dudu skočil po míči v brankovišti a podržel Chrudim.
     
    06:26
    Chrudim šla do pěti, Dudu posunul na levou stranu a střelu Doši z patnácti metrů vytahoval Vahala rukama pod břevnem.
     
    06:49
    Vahala dostal přihrávku na levou stranu, měl rychlost a doběhl až na útočnou polovinu, křížem zaměstnal Duda. Následovala další plzeňská střela a ještě pokus Rešetára vysoko nad branku.
     
    07:20
    Holý napravil nepřesnou přihrávku Vnuka a pak prošel snad přes dva hráče na pravé straně, víceméně nemohl střílet silnější levačkou, takže pravačkou tlačil balón na zadní tyč, kde zasahoval Dudu. Seidler ještě zdvojil s Holým rozehrávajícího hráče v bílém.
     
    08:03
    Pokud by se hrálo na střely na branku, tak má Plzeň k titulu blíž. Domácí zatím velmi dobře presují.
     
    08:28
    Oddechový čas pro tým FK Chrudim.
     
    08:28
    Mezi náhradníky zatím zůstává pivot Radovanović, který ještě jako hráče Slavie trápil Plzeň ve čtvrtfinále 2019.
     
    08:43
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    První gól DIECEHO v play-off. Caio vypíchl míč z pravé strany Davidu Drozdovi, udělal zasekávačku a po faulu Drozda mu byla poskytnuta výhoda, postrčil na střed do druhé vlny Rickovi, ten vymyslel přihrávku na pravou stranu na levačku DIECEHO, který napálil balón o ruce Duda pod víko.
    08:43 DIECE - 1:0
     
    09:42
    Na zatím lepší herní projev Plzně reaguje Felipe Conde nasazením nedávného jmenovaného Radovanoviće a Michal Holý si s ním před chvilku docela užil. Nicméně souboj zvládl.
     
    10:42
    Vnuk včas zdvojil Radovanoviće, který na pivotu dělal kličku Holému, ale pak si pomohl faulem na Došu.
     
    10:42
    Po zablokovaném pokusu pálil Pett z levé strany docela výrazně vedle protější tyče.
     
    11:24
    Chrudim se zase pokusila hrát to na pivota přes Radovanoviće, ten podržel míč pro Petta, který šel do tří hráčů, Plzeň jej nějakým způsobem chytila. Posléze v přerušené hře byl hlavním terčem plzeňské zloby Martin Doša. Tomu něco pověděl i Rick a náhradní gólman Němec. Mezi Němcem a Došou určitě nehrozila jazyková bariéra.
     
    11:55
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Perfektní plzeňský nástup potvrdil Kozár překvapivým pasem z pravé strany přes tři hráče do levé části brankoviště, kde uklízel nepokrytý CAIO do prázdné brány.
    11:55 CAIO - 2:0
     
    12:10
    Až na střelu Doši z osmnácti metrů prakticky Chrudim pořádně nevystřelila na bránu a to ještě Došův pokus byl z kategorie, které musí ligový gólman chytit. Obhájce titulu mohl prohrávat i 0:3. Caio dostal nahrávku za obranu a byl sám před Dudem, chtěl ho přehodit, ale Dudu natáhl pravou ruku na šestce.
     
    13:37
    Míč se odrazil a Vnuk se koukal, jestli to nelze zkusit z levé strany do prázdné brány za Duda, který byl tak na půli. Nepovedlo se.
     
    13:52
    Plzeň je zatím lepší, víc chce a mnohem víc jezdí.
     
    14:10
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Po odrazu míč to vypadalo na brejk TOMÁŠE VNUKA se Seidlerem, Seidler ale naběhl Vnukovi až moc k levé lajně, TOMÁŠ VNUK to vzal na sebe, práskl do míče bodlem a ten balón si srazil Dudu rukama pod břevno.
    14:10 VNUK - 3:0
     
    14:26
    Plzeň nechala při křižném pasu na levé straně volného Davida Drozda, Vahala ve spolupráci se Seidlerem nějak onu situaci vyřešil.
     
    14:34
    Následovala mnohem horší situace, protože Seidler zůstal ležet na zemi. Upřímně – člověk nepostřehl z jakého důvodu, ale jelikož vzorem Michala Seidlera z hlediska vystupování na hřišti určitě není Neymar, tak to nebylo ležení jen tak pro nic za nic. Seidler nějak odkulhal z hrací plochy a Rešetár něco pověděl kouči Kopeckému.
     
    14:51
    Faul Koudelky na devítce, chrudimský bek se docela diví, na fauly 2:3, domácí si berou timeout.
     
    14:52
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Holý rozehrál standardku na devítce na Vnuka, proti jeho volnému přímému kopu z pravé strany se přesunul Dudu rukama na bližší tyč a ještě projevil emoce k plzeňským příznivcům. Z následného rohu Tomáše Vnuka tečoval EVERTON míč do protipohybu přesouvajícího se Duda k zadní tyčce.
    14:52 EVERTON - 4:0
     
    16:09
    Tak to, co jsme ve vzájemných zápasech Plzně a Chrudimi viděli hlavně ze strany Západočechů, tak vytáhli právě Východočeši – powerplay s Torresem v dresu gólmana.
     
    16:37
    Chrudimští si zatím přihrávají a na pravé straně stojí Valadares při svém prvním střídání v zápase.
     
    17:06
    Vahala chytil střelu a chtěl posílat míč z vlastního brankoviště do prázdné brány. Nicméně zablokoval jej Pett, podle mínění plzeňského brankáře rukou a hned to dával najevo.
     
    17:59
    Interobal pokryl přihrávku na Koudelku, Diece mířil z vlastní obranné poloviny vedle levé tyče.
     
    18:22
    Chrudim má výhodu a Plzni bude dopočtený čtvrtý faul.
     
    18:41
    Pátý plzeňský gól byl blízko! Vahala lapil balón a nejprve se zdálo, že jej vyhodí na pravou stranu, nakonec vykopával a o centimetry minul pravou tyč.
     
    19:31
    Plzeň se na desítce brání powerplay a nechce dostat šaťnáka.
     
    19:59
    Plzeňáci chtěli kartu pro Slováčka při autu a Rešetár si ještě celou situaci vysvětloval s rozhodčími po pauze. Stejně tak si povídali Rick s Valadaresem.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    Pane jo, Plzeň zatím překvapivě zcela dominuje, vede po poločase 4:0. Víc chce, má mnohem větší nasazení a akademicky řečeno – jezdí po zadní části těla. Po celkem opatrném úvodu se čtyřikrát prosadila a mohla vést i vyšším rozdílem, kdyby Vahala přes celé hřiště těsně neminul bránu. Tomáš Vnuk hraje zatím skvělý zápas, a tak jej spálil v semifinále nespočet loženek, tak na finále se (zase) nachystal parádně.

    Jediným plzeňským negativem je odstoupení Michala Seidlera. Na druhou stranu – i kvůli tomu Plzeň v zimě posilovala a momentálně má kam sáhnout.
     
    Chrudim si toho zatím moc nevytvořila. Vystřelila tak čtyřikrát pořádně na bránu. Na nepříliš dobrý herní projev svého mužstva reagoval kouč Conde nasazením pivota Radovanoviće a hosté začali hrát mnohem více v rozestavení 3-1 a hodně házeli míč na srbského futsalistu. Ten svedl několik soubojů s Holým, v opačném případě jej Interobal dokázal včas zdvojit.
     
    Místo počítání oveček by možná člověk mohl v noci najít, kdy naposledy dostala Chrudim čtyři góly za poločas. Jisté je, že bude hledat hodně dlouho. Čtyři branky obdržela v letošní sezoně jen ve Vysokém Mýtě, ale nikoliv za poločas. To samé platí v případě třetího finále v Plzni před dvěma lety.
     
    Dušan Künstner zahazuje rozlišovák a stejně jako v prvním semifinále naskočí do druhého poločasu do první čtyřky. Tentokráte nikoli místo Vnuka, ale Seidlera.
     
    Zahajovací čtyřka Chrudimi ve složení Koudelka, David Drozd, Pett, Radovanović. Jinými slovy řečeno – Felipe Conde roztrhl dvojčata.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:05
    Za pět sekund udělal Vnuk první faul druhé půle, když fauloval na pravé straně Koudelku.
     
    20:42
    Künstner záměrně pouštěl nepřesnou křižnou nahrávku do autu, ten bere Rešetár s Holým.
     
    21:11
    Koudelka se otáčel na levé straně kolem Künstnera, ten ještě stačil srazit jeho centr k Vahalovi.
     
    21:45
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Kozár dobře presoval z levé strany proti Koudelkovi, důrazně, ale čistě jej obral. CAIO si pak navedl míč z levé strany na střed a trefil levou tyč, míč se od ni odrazil do sítě.
    21:45 CAIO - 5:0
     
    22:28
    Chrudim se postavila do powerplay s Evertonem na levé straně, Kozár ale zablokoval centr Radovanoviće z levé strany do Srba a potom šel míč od hostujícího pivota za branku Plzně.
     
    22:57
    Diece chtěl využít clony Kozára a rozeběhl se, předal na pravou stranu Rickovi, jeho centr, který měl skončit na zadní tyči, sjel Slovákovi vedle bližší tyče.
     
    23:36
    Rick oslavuje zablokování Valadaresova centru z pravé strany a k tomu, aby se popáté za sebou urodila v zápase Plzně s Chrudimí plichta po normální hrací době, je zase dál.
     
    24:17
    Jinak už teď je to vůbec poprvé v historii, co Plzeň vstřelila Chrudimi pět branek v jednom duelu.
     
    24:39
    Torres s ještě jedním hráčem se tak trošku snažili vyprovokovat Dieceho. Celou situaci uklidňoval Rick. Plzeňská lavička dávala Diecemu najevo, aby si nenechal dát zbytečně kartu, nebo se nedopustil zkratu. Mimochodem ve finále se stojí po dvou žlutých kartách, přičemž před finále se karty anulovaly.
     
    25:49
    Rešetár si přehodil míč na levé straně a chtěl trefit prázdnou bránu. Kromě Igy Šwiatekové, která dnes v Římě dala Rusce Pavljučenkovové hned dva kanáry, tak to vypadá, že nejen ženská tenisová jednička dá kanára. Ten kanár docela poletuje okolo palubovky.
     
    26:57
    Slováček dostal nahrávku za obranu, dva hráči Plzně stahovali nohu, aby nepodráželi a neřekli si kartu, zároveň ale Slováčka dostali do úhlu a Vahala jej nadvakrát vychytal.
     
    27:28
    Dva fauly v Chrudimi v krátkém sledu, nejprve podražen Diece, pak Valadares fauloval Caia.
     
    27:37
    Kozár se otáčel na levé straně, jeho centr na vzdálenější tyč odvracel Drozd.
     
    28:34
    Interobal presoval Duda na půli, ten nahrával středem, kde se otočil Diece a byl držen zezadu.
     
    29:23
    Evertonova střela se odrazila od Slováčka, následný pokus z levé strany zablokoval jako už poněkolikáté Gabriel Rick.
     
    30:14
    Koudelka kličkou na pravé straně vyřadil Rešetára a ten sklepával Davidu Drozdovi, jemuž ale střela vedle bližší tyče moc nesedla.
     
    30:40
    Koudelka přihrával po levé straně za obranu Pettovi, ten sám proti Vahalovi překopl bránu.
     
    31:24
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    CAIO završuje hattrick, a to opravdu kuriózním způsobem! Dudu natáhl k ráně z osmnácti metrů a dal míč takovou razanci, že se balón odrazil od otáčejícího se CAIA přímo proti prázdné bráně Chrudimi a doskákal do sítě.
    31:24 CAIO - 6:0
     
    33:20
    Plzeň si vynutila faul na pravé straně, na fauly 2.4. Rick pouští na plac Buchtu.
     
    33:23
    Diece napálil zeď, Kozár hrál pod sebe s Vahalou a Interobal jde do pěti.
     
    34:05
    Caio otřel míč o Davida Drozda, Plzeň si může vzít timeout.
     
    34:17
    Lukáš Křivánek zažívá debut ve finále play-off, stejně tak Adam Knobloch.
     
    34:43
    Knobloch hned zapsal vyhraný souboj proti Kubátovi.
     
    35:22
    Nejprve Knobloch byl v obležení dvou hráčů, pak si chtěl Kubát obhodit Křivánka zprava, to se mu kvůli faulu Křivánka nepovedlo.
     
    35:27
    Chrudim sehrála při autu z levé strany signál na sbíhajícího Davida Drozda, tomu skočil pod nohy Vahala.
     
    35:46
    Rešetár se rozeběhl na levé straně, zasekával kolem beka a na dlouhou nohu přihrál na střed, následovalo ještě posunutí do pravé strany a ránu Křivánka vyrážel Dudu.
     
    36:16
    Vahala vybíhal z levé strany na Davida Drozda, jinak by byla k vidění přím červená karta a stopka pro druhý duel. Vahala odpálil míč na tribunu.
     
    37:11
    Slováček se dostal s míčem na pravé straně do autu, Chrudim dnes nejde směrem dopředu vůbec nic.
     
    37:37
    Utkání se dohrává a už teď se svým způsobem oba týmy začínají chystat na úterní zápas.
     
    37:53
    Slováček přejel Achillovku Ricka z levé strany, pátý faul Chrudimi se nepíská.
     
    37:53
    Žlutá karta pro tým SK Interobal Plzeň (Vnuk).
     
    38:07
    Vypadalo to, že nákop Vahaly na pravou stranu na Křivánka sebere Dudu, ale ten nakonec málem nezkrotil balón a Křivánek už se natahoval po dorážce.
     
    38:36
    Nepřesná nahrávka Davida Drozda z levé strany na Slováčka končí mimo hřiště.
     
    38:46
    Buchta byl sám na středu při převzetí míče, lavička mu to dala najevo, Buchta byl v situaci tři na dva a na levé straně se mu nabízel vysunutý Vahala.
     
    39:07
    Šlapák Kubáta na Vahalovu nohu po odehrání Vahalovy přihrávky. Plzeňská lavička, hlavně kouč Kopecký a Rešetár sdělila, že se ji to vůbec nelíbí.
     
    39:55
    Plzeň už jen drží míč, celá hala ve stoje děkuje Plzni za demolici Chrudimi.
     
    Konec zápasu.
     
    Pane jo, tak jestli někdo čekal, že Plzeň v prvním zápase přejede Chrudim 6:0, tak klobouk dolů. Interobal proměnil úvodní finále v překvapivě naprosto jasnou záležitost. Hosté nepředvedli směrem dopředu prakticky vůbec nic. Po hodně dlouhé době dostala Chrudim čtyři góly za poločas a šest v celém zápase. Plzeň vůbec poprvé v historii nastřílela Chrudimi šest branek a jedná se jednoznačně historicky o nejvyšší plzeňskou výhru proti Chrudimi. Pro hosty bude asi jediným pozitivem, že je úplně jedno, jestli prohraji v play-off 0:6, nebo 0:1. V obou případech totiž získává vítěz jeden bod.
     
    Na rozdíl od semifinále se Spartou Tomáš Vnuk nezahazoval šance a v prvním poločase byl asi nejlepším hráčem na palubovce. I kvůli tomu dnes herní projev Chrudimi obrovsky zklamal. Inu, hosté mají do úterního druhého zápasu o čem přemýšlet.
     
    Děkujeme za pozornost, futsalu zdar. (20:33:34)

    Vít Muzikář

    Branky: 9. Diece (Rick), 12. Caio (Kozár), 15. Vnuk, 15. Everton (vla.), 22. Caio (Kozár), 32. Caio

    Karty:   38. Vnuk (PLZ)


    SK Interobal Plzeň: Vahala (Němec) – Caio, Diece, Kozár, Rick – Vnuk, Holý, Rešetár (C), Seidler – Knobloch, Křivánek, Buchta, Künstner.
    Trenér: Marek Kopecký

    FK Chrudim: Dudu (Špánik, Gerčák) – Pett, Doša, Torres, Slováček (C) – Everton, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd – Kubát, Radovanović, Valadares.
    Trenér: Felipe Conde

    Rozhodčí: Chládek, Černý – Lasch

    Diváci: 613
    Interobal Plzeň 3 0 Chrudim
    #1 Pátek 12.05.2023 • 19:00
    Interobal Plzeň - Chrudim 6:0
    #2 Úterý 16.05.2023 • 19:00
    Chrudim - Interobal Plzeň 4:5
    #3 Pátek 19.05.2023 • 19:00
    Interobal Plzeň - Chrudim 2:2 po penal. (4:3)
    thejrc.org