Interobal Plzeň – Chrudim 2:2 (4:3 po pen.)
po penal. (4:3)
SK Interobal Plzeň
2:2 (2:0) Stav série: 3:0
FK Chrudim
Pátek 19.05.2023, 19:00 • SH Lokomotiva Plzeň • Play off 1. futsal ligy • Finále
Předzápasové kurzy
     
    Lukáš Rešetár zvedá nad hlavu pohár pro mistra 1. FUTSAL ligy. V devětatřiceti letech se dočkal 12. titulu, druhého s Plzní.
     
    46:57
    Kdo lépe zvládá emoce, většinou vítězí. Vnuk v přerušené hře vyprovokoval Kubáta k oplácení a sudí Černý sáhl pro kartu.
     
    42:36
    Vnuk podrazil Koudelku na pravé straně a byť si úplně nemyslí, tak Plzeň má pět faulů a další faul rovná se desítka.
    36:42 PETT - 2:2
     
    36:42
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Teď už to na prodloužení vypadá! Po závaru v brankovišti se otočil Slováček a posunul k levé tyči, kde PETT procedil míč pod Vahalou.
     
    35:38
    Pane jo. Kdo si hraje, nezlobí. Rešetár si teď hrál hodně a trošku pozlobil nervovou soustavu fanoušků Plzně. Prohrál souboj s Torresem, ten mu udělal kličku na pravé straně, Rešetár přestal hrát v domnění, že Torres se dostal s míčem do autu. Hra pokračovala a Torres už dloubl míč z pravé strany za Vahalu, nicméně na čáře odhlavičkoval Holý a prozatím odmítl prodloužení.
     
    34:44
    Chrudim hraje klasickou powerplay se Slováčkem v dresu brankáře.
     
    31:28
    Evertonovu střelu z levé strany lapil Vahala a hned vykopával přes Duda do prázdné brány, couvající Dudu ale ještě stačil natáhnout pravou rukou a připravit plzeňského gólmana o přesnou trefu!
     
    29:41
    Kozár musel hasit rodící se požár faulem zezadu na Koudelku na deseti metrech. Koudelka si zpracovával povedenou přihrávku do druhé vlny.
     
    28:47
    David Drozd trefil z devítky horní tyč, pak skákal Vahala proti křižné střele zleva.
     
    28:06
    Slováček zůstal nepokrytý při rychlém kontru, dostal přihrávku na levou stranu, první střelu zablokoval Buchta, ale míč se odrazil do vzduchu, Vahala chytil míč s kapitánem Chrudimi a ten jej zasáhl do ruky. Obdržel druhou kartu. Tím pádem v případném čtvrtém zápase nehraje, to samé již teď platí pro Torrese, Valadarese a kdo ví, jak to bude s Pavlem Drozdem. Jestli bude připraven.
     
    26:32
    První čtyřka Plzně bránila 1-2-1! Při centru Kubáta z pravé strany odkopával Buchta těsně před Slováčkem zavírající zadní tyč! Pak vyrobil hrubku v rozehrávce Vnuk. Vahala zachránil Interobal perfektním zákrokem proti ráně Petta ze středu do pravé ruky a vypořádal se i s dorážkou Slováčka z levé strany!
    22:54 BUCHTA - 2:1
     
    22:54
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Plzeň si o ten gól koledovala a Chrudim se dostává na kontakt! TOMÁŠ BUCHTA si srazil roh z levé strany pod padajícím Vahalou.
     
    19:01
    Vnuk si chtěl píchnout míč na levé straně po lajně proti Torresovi, ten jej ostrým zákrokem poslal před chrudimskou lavičku. Sudí Lasch sáhl pro kartu a znamená, že to případný čtvrtý duel se netýká nejen Valadarese, ale i Torrese.
     
    16:36
    Torres udělal na levé straně kličku Caiovi, ten mu sáhnul na ruku a dostal naprosto jasnou žlutou kartu.
    14:10 VNUK - 2:0
     
    14:10
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    To je neskutečná chyba Tomáše Koudelky. Ten by se nyní nejradši schoval do dresu a před celým světem se neukázal a veškerou zlobu ze sebe vyřval. Po odrazu míče si TOMÁŠ VNUK navedl míč rychle na levé straně na pravačku a narval svou střelu do vyskakujícího, ale pozdě ubíhajícího Tomáše Buchty. Míče se chopil Koudelka a obrovsky podcenil situaci na posledním tři metry před vlastní bránou. To pro TOMÁŠE VNUKA nic neskončilo a de facto odpálil míč přímo u sálovek Koudelky přímo do brány. Dudu tenhle Koudelkův fatál vůbec nečekal a ani neměl čas na reakci.
    12:38 RICK - 1:0
     
    12:38
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Plzeň si několikráte pořádně zavařila. Nejprve GABRIEL RICK hasil ztrátu Caia proti Koudelkovi, pak si udělal Diece život trošku složitější, ale ve skluzu přece jen nepustil k míči Slováčka. Nakonec Caio vyvezl míč a při přečíslení tři na dva roztáhl hru ze středu na levou stranu, odkud GABRIEL RICK obstřelil vybíhajícího Duda.
     
    09:43
    Torres se zbavil dvou hráčů na pravé straně a přihrával k bližší tyči, kde Vahala vychytal Petta. Inu, Chrudim měla zatím blíže k dosažení prvního gólu.
     
    02:46
    Kubát hned při hře v pěti vytáhnul Vahalu z brány a trefil z pravé strany přední tyč.

    Vít Muzikář

    Branky: 13. Rick (Caio), 15. Vnuk – 23. Buchta (vla.), 37. Pett (Slováček)

    Karty:   17. Caio (PLZ), 30. Kozár (PLZ) – 20. Torres (CHR), 29. Slováček (CHR), 47. Kubát (CHR)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    0:0   Everton (CHR)
    1:0   Diece (PLZ)
    2. série:
    1:0   Pett (CHR)
    1:0   Rick (PLZ)
    3. série:
    1:1   Kubát (CHR)
    2:1   Štrajt (PLZ)
    4. série:
    2:2   Koudelka (CHR)
    3:2   Caio (PLZ)
    5. série:
    3:3   Torres (CHR)
    4:3   Vnuk (PLZ)


    SK Interobal Plzeň: Vahala (Němec) – Rick, Rešetár (C), Buchta, Kozár, Vnuk, Holý, Křivánek, Štrajt, Knobloch, Seidler, Diece, Caio.
    Trenér: Marek Kopecký

    FK Chrudim: Dudu (Špánik, Gerčák) – Everton, Pett, R. Mareš, Kubát, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Torres, Balog, Radovanovič, Slováček (C).
    Trenér: Felipe Conde

    Rozhodčí: Lasch, Černý – Chládek

    Diváci: 1 500
    Interobal Plzeň 3 0 Chrudim
    #1 Pátek 12.05.2023 • 19:00
    Interobal Plzeň - Chrudim 6:0
    #2 Úterý 16.05.2023 • 19:00
    Chrudim - Interobal Plzeň 4:5
    #3 Pátek 19.05.2023 • 19:00
    Interobal Plzeň - Chrudim 2:2 po penal. (4:3)
    thejrc.org