IHC Přerov – Brno 7:6 (po pr.) | Uh. Brod – Devils Zlín 3:17 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Černošice 8:7 (2:1 po s.n.)
IHC Prague Rats – Roller Storm 6:8 (kon.) | ILHK Hr. Králové – HC Hořovice 8:6 (kon.) | IHC Přerov – HC Boskovice inline 6:7 (po pr.)
po prodl.
IHC Night Birds Přerov
7:6 (2:5, 4:1 - 1:0)
Mission Roller Brno
Sobota 20.05.2023, 11:00 • ZS Přerov • STILMAT extraliga inline hokeje • 3. kolo
Partner:
     
    40:27
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Prodloužení je po 27 sekundách u konce. Petr Hrachovina nedokázal u pravé tyče hokejkou vypíchnout kotouč a STANISLAV SVOZIL jej po spolupráci s Pavlem Hanákem a Jakubem Navrátilem překonal střelou po ploše mezi betony. Přerov tak vítězí a bere dva body. Asistence: Jakub Navrátil a Pavel Hanák.
     
    39:50
    Brno právě vstřelilo branku!
    Jihomoravané 9,9 sekundy před koncem druhého dějství srovnávají stav. Dominik Hrachovina si na Mánka z levé strany ještě nepřišel, brankou neskončila ani velká skrumáž před domácím gólmanem. Poté ale obdržel kotouč do prostoru u pravé tyče DAVID SEDLÁČEK a přízemní střelou pod Mánkovými betony si zřejmě vynutil prodloužení. Asistence: Radek Kučeřík a Pavel Strýček.
     
    36:24
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Na přerovském hřišti došlo k dalšímu obratu ve skóre. Tentokrát se o něj postarali Night Birds, Stanislav Svozil přihrál na DANIELA INDRÁKA, který překonal Petra Hrachovinu střelou z kruhu. Asistence: Stanislav Svozil.
     
    33:21
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    A je srovnáno. Jestliže předtím Přerov využil přesilovku, druhou v duelu, tentokrát se prosadil v rovnovážném počtu hráčů. Kapitán domácích, matador Pavel Hanák, v tomto případě předal kotouč JAKUBU NAVRÁTILOVI, jenž přesnou střelou maže také zbývající manko Night Birds. Asistence: Pavel Hanák.
     
    32:36
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Krásná kombinace domácího celku znamená snížení na rozdíl jediného gólu. Celou akci rozjel i zakončil STANISLAV SVOZIL. Ten nejprve ještě z obranné poloviny hřiště našel dlouhým křížným pasem u pravého mantinelu Navrátila. Navrátil udělal s pukem na holi několik kroků a z pravého kruhu už mohl střílet. Místo toho ale nabídl velkou šanci Hanákovi, který vzápětí předvedl velký cit pro hru. Do prostoru mezi kruhy totiž nabil Svozilovi a jeho pumelice příklepem skončila v pravém horním rohu Hrachovinovy branky. Asistence: Pavel Hanák.
     
    24:14
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Tentokrát už to domácím vyšlo, využívají početní převahu a snižují na rozdíl dvou branek. Svozil opět nahrál na pravý kruh, kde se tentokrát JAKUB NAVRÁTIL při střele z voleje nemýlil. Hrachovina se proti letícímu kotouči k pravé tyči nestihl přemístit. Asistence: Stanislav Svozil a Pavel Hanák.
     
    18:50
    Brno právě vstřelilo branku!
    A už je to o tři branky. Petr Hrachovina si připisuje další asistenci, JAN DUFEK zase druhý gól v duelu. Obránce hostujícího celku se dostal za obranu Přerova a tváří v tváří Mánkovi si dokázal poradit. Asistence: Petr Hrachovina.
     
    17:47
    Brno právě vstřelilo branku!
    Na jedné straně nevyužil šanci po přihrávce Holíka Pavel Hanák a Brňané zanedlouho odskočili na rozdíl dvou gólů. Petr Hrachovina přihrál DOMINIKU HRACHOVINOVI, jehož táhlá střela propadla Mánkovi za brankovou čáru. Pro Hrachovinu jde o druhou trefu v zápase. Asistence: Petr Hrachovina.
     
    17:04
    Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté otáčejí vývoj duelu. V gólu má opět prsty jejich kapitán Strýček, který tentokrát nahrál RADKU KUČEŘÍKOVI. Útočník Mission Roller si ze středu hrací plochy najel na levý kruh, odkud vyslal krásnou křížnou střelu zápěstím. Puk zapadl do vzdálenější šibenice nad Mánkovu lapačku. Asistence: Pavel Strýček.
     
    13:54
    Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté podruhé v zápase vyrovnávají skóre. Strýček přihrál na pravé křídlo JANU DUFKOVI, který se zbavil bránícího soupeře, najel si do slotu a poté vystřelil do volného místa mezi Mánkovými betony. Asistence: Pavel Strýček.
     
    11:38
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Domácí trestají zaváhání Brna v obraně. TOMÁŠ KRUPA ujel hostujícím hráčům a z levé strany zakončil přesně nad Hrachovinovo rameno do vzdálenějšího horního rohu branky Jihomoravanů. Bez asistence.
     
    09:51
    Brno právě vstřelilo branku!
    Nyní už na přerovské ploše platí nerozhodný stav. Přerov sice držel kotouč ve své moci, poté se ho ale zmocnil DOMINIK HRACHOVINA. Útočník Brna si z levé strany najel na levý kruh a švihem zamířil do pravého horního rohu Mánkovy branky. Bez asistence.
     
    06:24
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerov otevírá skóre utkání. Stanislav Svozil na levé straně útočné poloviny naznačil střelu a následně přihrál na pravý kruh volnému ADAMU HOLÍKOVI. Domácí obránce našel volné místo mezi Hrachovinovými betony a mohl si tak užít malý gólový večírek. Asistence: Stanislav Svozil a Daniel Indrák.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 7. Holík (S. Svozil, Indrák), 12. Krupa, 25. Navrátil (S. Svozil, P. Hanák), 33. S. Svozil (P. Hanák), 34. Navrátil (P. Hanák), 37. Indrák (S. Svozil), 41. S. Svozil (Navrátil, P. Hanák) – 10. D. Hrachovina, 14. Dufek (Strýček), 18. Kučeřík (Strýček), 18. D. Hrachovina (P. Hrachovina), 19. Dufek (P. Hrachovina), 40. D. Sedláček (Kučeřík, Strýček)


    IHC Night Birds Přerov: Mánek (Brada) – S. Svozil, T. Hanák, Holík – Ryšavý, Krupa, Indrák (A), Šimanský, P. Hanák (C), Navrátil
    Trenér: P. Hanák

    Mission Roller Brno: P. Hrachovina – Barus, Dufek, Strýček (C) – D. Hrachovina, Kubica, Kučeřík, Rosendorf (A), D. Sedláček, T. Sedláček
    Trenér: P. Hrachovina

    Rozhodčí: Novotná, Cik
    thejrc.org