Uh. Brod – HC Boskovice inline 2:3 (kon.) | Devils Zlín – Brno 4:3 (kon.) | HC Hořovice – Roller Storm 8:4 (kon.)
Černošice – ILHK Hr. Králové 9:6 (kon.) | HC Hořovice – IHC Prague Rats 1:3 (kon.) | Uh. Brod – Brno 7:10 (kon.)
Devils Zlín – HC Boskovice inline 9:4 (kon.)
konec
IHC Devils Zlín
4:3 (2:2, 2:1)
Mission Roller Brno
Sobota 27.05.2023, 10:05 • PSG aréna, Zlín • STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    32:50
    Devils právě vstřelili branku!
    Šindelek nejprve střílel z pravé strany na vyrážečku, ale hostující branku táhlým pokusem minul. Zanedlouho rozjel další útočnou akci Zlína brankář Kořének a na jejím konci stál LUKÁŠ CHLUDIL. Ten po přihrávce Bachánka vypálil z první a Hrachovina byl bez šance na zákrok. Tohle se opravdu chytat nedalo, kotouč skončil v pravém horním rohu hostující branky nad lapačkou Petra Hrachoviny. Asistence: Adam Bachánek a Michal Kořének.
     
    28:25
    Brno právě vstřelilo branku!
    Dominik Hrachovina nejprve dostal přízemní nahrávku před branku a po jeho blafáku a přízemní střele zazvonila buď tyčka nebo boční oblouk domácí branky. Brněnský nápor nicméně pokračoval a dalekonosný pokus DAVIDA SEDLÁČKA směrem někam na lapačku Kořénka se zastavil až v síti. Jihomoravané tak srovnávají stav. Asistence: Jan Dufek a Dominik Hrachovina.
     
    20:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín se vrací do vedení o jeden gól. Chludil "shodil" kotouč více do hloubky útočné poloviny, kam si najel DANIEL GAZDA a prudkou střelou z pravé strany dokázal vyzrát na Petra Hrachovinu. Domácí kapitán tak skóruje podruhé v utkání, dohromady přidává čtrnáctou trefu v této sezoně. Asistence: Lukáš Chludil a Jiří Suhrada.
     
    19:57
    Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté těsně před přestávkou přece jen vyrovnávají. Z pravé strany napřáhl JAN DUFEK a jeho pokus proletěl kolem klečícího Kořénka, před kterým se pohybovalo několik hráčů obou týmů, do sítě. Asistence: David Sedláček.
     
    15:04
    Devils právě vstřelili branku!
    A je tu obrat domácího celku. Nejlepší zlínský střelec DANIEL GAZDA obdržel kotouč poblíž levé tyče od Bridy, srovnal si ho na bekhend a následně našel skulinku mezi betony brněnského brankáře. Pro Gazdu jde o třináctou trefu v této sezoně. Asistence: Michal Brida a Dominik Luža.
     
    13:50
    Devils právě vstřelili branku!
    Brno se z náskoku radovalo jen 47 sekund. Poté totiž Adam Hamrla uvolnil na pravém křídle LUKÁŠE CHLUDILA a nejproduktivnější hráč Zlína střelou do vinklu na přední tyč nad lapačku Petra Hrachoviny srovnává skóre. Asistence: Adam Hamrla.
     
    13:03
    Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku a jdou do vedení. Dominik Hrachovina přihrál RADKU KUČEŘÍKOVI, jehož povedená rána zapadla ke vzdálenější, pravé tyči zlínské branky mimo dosah Kořénkovy lapačky. Asistence: Dominik Hrachovina.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 14. Chludil (A. Hamrla), 16. Gazda (Brida, Luža), 21. Gazda (Chludil, Suhrada), 33. Chludil (Bachánek, Kořének) – 14. Kučeřík (D. Hrachovina), 20. Dufek (D. Sedláček), 29. D. Sedláček (Dufek, D. Hrachovina)


    IHC Devils Zlín: Kořének – Gazda (C), Suhrada, Brida (A), A. Hamrla, Šindelek – Pavlůsek, Chludil, Bachánek, Luža, R. Hrazdira
    Trenér: Jiří Suhrada

    Mission Roller Brno: P. Hrachovina – Dufek, Ondráček – D. Sedláček, Kachlík, Obdržálek (C), Kazlepka, Rosendorf (A), Klaus, Král, T. Sedláček, D. Hrachovina, Kučeřík
    Trenér: Petr Hrachovina

    Rozhodčí: Lerch, Šico
    thejrc.org