Ústí n/L – Kadaň 9:2 (kon.) | Třebíč – Frýdek-M. 4:0 (kon.) | K. Vary – Prostějov 6:3 (kon.)
Kladno – Motor ČB 4:2 (kon.) | Přerov – Havířov 2:3 (1:2 po s.n.) | Litoměřice – Slavia 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Stadion Litoměřice
4:3 (1:2, 1:0, 1:1 - 1:0)
HC Slavia Praha
Středa 11.10.2017, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro dnešek ode mne vše. Přeji Vám hezký zbytek večera a u dalších online přenosů Na počtenou! (20:27:15)
     
    Naprosto zasloužená výhra litoměřického celku. V prodloužení dominovali nad svým soupeřem, čehož využil Denis Kusý a získal pro svůj tým dvoubodové vítězství.

    Statistické okénko:

    Střely na branku: 2:3
    Zblokované střely: 0:0
    Vhazování: 1:2
    Trestné minuty: 0:0
     
    Konec zápasu.
     
    62:53
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Lukáši Nedvídkovi se nepodařilo dohnat DENISE KUSÉHO, který pronikl až k Frodlovi a z mezikruží ho dokázal překonat. Při své premiéře v kališnickém dresu si tedy připsal jeden gól a dvě asistence. Asistence: Aleš Pavlas, Petr Kodýtek.
     
    62:10
    David Kvasnička vyjel s pukem do útočného pásma. Na modré čáře jej přenechal Janu Veselému, který o něj však záhy přišel.
     
    60:59
    Do enormní šance se dostal Lukáš Krejčík. Puk k těsné blízkosti levé tyčce Královy branky protlačit však nedokázal.
     
    60:12
    Petr Kodýtek napadal ve velmi rychlém pohybu rozehrávku sešívaných v obranném pásmu. Nepovedlo se mu to, přesto se litoměřickým hráčům daří držet soupeře ve vlastní třetině.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba bohužel vítěze nepřinesla. Stejně jako předchozí dvě třetiny se oba soupeři snažili o protlačení puku do soupeřovy branky. Oběma týmům se to povedlo vždy jednou.

    Statistické okénko

    Střely na branku: 8:5
    Zblokované střely: 7:2
    Vhazování: 9:12
    Trestné minuty: 0:4
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:26
    Jan Veselý raději vyhodil puk směrem k Frodlovi, aby ho uklidil před dojíždějícím Janem Holým.
     
    58:18
    Matěj Chalupa se spolu s Petrem Kodýtkem pokoušejí narušit slávistickou rozehrávku v obranném pásmu sešívaných. V jejich činnosti úspěšní nebyli, naopak Slavia se dostala do šance, v niž delší dobu ostřelovala domácího gólmana.
     
    56:40
    Martin Ondráček nahodil puk přes brankoviště v domnění, že ho odsud někdo dorazí za záda Tomáše Krále. Nikdo ze sešívaných však v tomto prostoru nestál, tak puk projel až do rohu.
     
    55:39
    Hra se přesunula po delší době i na druhou stranu, po vhazování si však puk přivlastnil Vítězslav Bílek, který s ním sám vyjel na opačnou stranu ledové plochy.
     
    54:26
    Ondřej Smetana našel kotoučem Filipa Jiráska, který od modré vypálil. Trefil pouze před ním stojícího protihráče.
     
    53:13
    Tomáš Král vyhodil puk k Janu Veselému před dojíždějícím Martinem Ondráčkem. Útočník Slavie se poté otočil směrem k Veselému a snažil se ho přitlačit na mantinel. Spadl však jako první.
     
    51:57
    O další pěknou šanci se postaral Patrik Miškář. Z mezikruží vypálil na Frodla, který se musel po střele natahovat, přesto ji nakonec vykryl.
     
    51:19
    Hosté v plném počtu.
     
    51:19
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Po dlouhé době využitá přesilovka ze strany Litoměřic. Několika křižnými přihrávkami se dostal puk od Ondřeje Smetany přes Jana Veselého k VÍTĚZSLAVU BÍLKOVI, který s ledovým klidem našel volný prostor ve Frodlově brance a uklidil do ní kotouč. Asistence: Jan Veselý, Ondřej Smetana.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 5. Jandus (Kusý, Bílek), 26. J. Veselý (Kusý, Bílek), 52. Bílek (J. Veselý, Smetana), 63. Kusý (Pavlas, Kodýtek) – 4. Nedvídek (Kopta), 15. J. Novák (Kopta), 46. M. Kadlec (Šagát)


    HC Stadion Litoměřice: Král (Michajlov) – Kachyňa, Pavlas, Smetana, Kvasnička, Jebavý, Jandus – Kusý, J. Veselý, Bílek – Kantner, Kodýtek, M. Chalupa – Stříbrný, J. Šimeček, Helt – Komárek, Miškář, Jirásek.
    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – J. Drtina, J. Novák, Kasík, J. Holý, Ryzák, Kolařík – Vracovský, Nedvídek, Kopta – L. Krejčík, Šafránek, Kubica – M. Ondráček, Šagát, M. Kadlec – Krliš, Furch, Šteiner.

    Rozhodčí: Wagner, Škrobák – Toman, Coubal

    Diváci: 1082
    thejrc.org