Benátky n/J – Třebíč 6:4 (kon.) | Frýdek-M. – K. Vary 1:0 (po pr.) | Kadaň – Kladno 2:3 (kon.)
Prostějov – Přerov 1:2 (kon.) | Litoměřice – Motor ČB 2:3 (kon.) | Havířov – Slavia 2:0 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Pondělí 16.10.2017, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro dnešek ode mne vše. U dalších online přenosů na počtenou! (20:22:55)
     
    Docela smolná prohra pro litoměřický tým. České Budějovice využily únavy Litoměřic v závěru utkání, díky kterému se jim podařilo ovládnout toto utkání po drtivém tlaku v závěru třetiny. Do té doby hrály oba celky víceméně vyrovnaně.

    Statistické okénko:

    Střely na branku: 7:7
    Zblokované střely: 3:6
    Úspěšnost vhazování: 13:15
    Trestné minuty: 2:2
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:53
    Tomáš Král opustil brankový prostor!
     
    59:06
    Budějovice se stále tlačí na Krále. Zatím poslední šanci však dokázal zastavit Ondřej Kachyňa, díky kterému byl nasměrován litoměřický celek do útoku.
     
    58:53
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V závěru třetí třetiny využily Budějovice drtivého tlaku. Doslova z mrtvého úhlu dokázal puk do branky dostat VLASTIMIL DOSTÁLEK. Asistence: Václav Nedorost.
     
    57:06
    Ondřej Smetana obral o kotouč Timothyho Crowdera, na Roka Pajiče byl však krátký. O jeho ubránění se však postaral v obranné třetině Litoměřic Radek Jeřábek.
     
    56:16
    Matěj Chalupa nedokázal přesným pasem najít Patrika Miškáře v útočném pásmu. Puku se tedy opět zmocnili hosté.
     
    55:34
    Po chybě Radka Jeřábka se do zakončení z mezikruží dostal Vlastimil Dostálek. Střelu z těsné blízkosti však dokázal Král vyrazit na pravou stranu.
     
    55:04
    Radek Jeřábek nedokázal obhodit obránce Budějovic a poslat puk na Josefa Stříbrného. Top vedlo k dalšímu tlaku Budějovic.
     
    54:23
    Motor se ve shrumáži hráčů před brankou Krále na několikrát pokusil protlačit puk do branky. Už se zdálo, že tam je, nakonec však sudí rozhodli o opaku.
     
    53:29
    Filip Helt podklouzl při rychlostním souboji o puk proti Matěji Tomanovi, čímž nakonec pomalejšímu hráči Budějovic umožnil převzetí kotouče.
     
    52:19
    Ondřej Smetana zastavil u mantinelu již v útočném pásmu rozjetého Vlastimila Dostálka. Budějovice poté přišly o puk, ke kterému se ale záhy dostaly. Poté se pokusily o průnik zpět do útočného pásma. Díky ofsajdu neúspěšně.
     
    51:16
    Tomáš Král předvedl famózní zákrok. První nahození poslal na jeho bránu zprava Jakub Doktor, což se poté zleva snažil dorazit do branky Jakub Marek. Oba dva nakonec neúspěšně, což vyvolalo menší potyčku před brankou Litoměřic.
     
    51:07
    Domácí v plném počtu.
     
    50:04
    Filip Helt se pustil do dalšího souboje s Václavem Nedorostem na úrovni modré čáry při přechodu do obranného pásma Litoměřic. Nedorost byl o puku dříve, přesto celá akce skončila vyhozením kotouče na opačný konec ledové plochy.
     
    49:17
    Aleš Pavlas nadvakrát zachránil puk pro svůj tým. Nejprve proti Václavu Nedorostovi, načež jej vypíchl Zdeňku Kutlákovi. Při druhém pokusu poslal puk přes celé hřiště.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 3. J. Šimeček (Helt, Jebavý), 38. Helt (Stříbrný) – 12. Nedorost (Pavlin), 34. Dostálek (Vráblík), 59. Dostálek (Nedorost)


    HC Stadion Litoměřice: Král (Michajlov) – Jeřábek, Pavlas (C), Kachyňa, Smetana, Jandus, Jebavý – Kusý, J. Veselý, M. Chalupa – J. Dvořák, Miškář, Jirásek – Helt, J. Šimeček, Stříbrný – Komárek, Kantner, M. Havelka.
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Gába) – Fillman, Vráblík, Kutlák, Marcel, Pavlin, Pýcha – Toman, Nedorost, Čermák – Dostálek, Galamboš, Heřman – Crowder, Vlček, Šulek – Marek, Pajič, Doktor.

    Rozhodčí: Luczków, Valenta – Štofa, Beneš

    Diváci: 921
    thejrc.org