Motor ČB – Benátky n/J 5:2 (kon.) | K. Vary – Ústí n/L 2:3 (kon.) | Havířov – Prostějov 2:5 (kon.)
Slavia – Kadaň 7:1 (kon.) | Litoměřice – Frýdek-M. 6:4 (kon.) | Přerov – Vsetín 2:1 (kon.)
Kladno – Třebíč 2:1 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
6:4 (2:1, 2:0, 2:3)
HC Frýdek-Místek
Středa 25.10.2017, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše. U dalších online přenosů na počtenou! (20:26:10)
     
    V pořádné drama se zvrtla třetí třetina tohoto zápasu, jež se zdál již rozhodnutý. Frýdku-Místku se podařilo přejít do silného protiútoku, který přetavil v trojici gólů. Litoměřice pak již pouze hájily jednogólový náskok, ovšem díky trestnému střílení se podařilo Lukáši Válkovi vedení Stadionu pojistit.

    Statistické okénko

    Střely na branku: 15:15
    Zblokované střely: 2:4
    Hity: 5:1
    Vhazování: 12:13
    Trestné minuty: 6:2
     
    Konec zápasu.
     
    58:59
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ VÁLEK stejně jako u předchozího trestného střílení dlouho držel puk na své holi, čímž nakonec Danečka rozhodil a zajistil pro Stadion velmi důležitý gól.
     
    58:59
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Jan Zahradníček – trestné střílení, sekání).
     
    58:24
    Litoměřice hledají vhodné postavení ke střele. Jednotliví hráči jsou však od sebe příliš daleko, tudíž i přihrávky mezi nimi jsou dlouhé.
     
    57:17
    Počátek přesilovky vrátil Stadionu sebevědomí. Kališníci si najeli do útočného pásma, odkud ostřelují branku Danečka. Frýdecko-místecký gólman však v této třetině drží svůj tým hodně nad vodou, nejinak tomu bylo i tentokrát.
     
    57:08
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Lukáš Daneček – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Michal Kvasnica.
     
    56:51
    Martin Michajlov musí čelit obrovskému množství střel ze strany Frýdku-Místku. K jeho štěstí však většina z nich letí úplně mimo.
     
    56:08
    Litoměřický tým se dostal po delší době do útočného pásma. V pásmu před zakončením držel kotouč Lukáš Válek, kterému ale zblokoval cestu Antonín Pechanec.
     
    55:03
    Z velmi malého prostoru se snažil vytěžit co nejlepší postavení pro střelu David Kofroň. Ta však pouze připomínala nahození, které navíc letělo hodně mimo litoměřickou branku.
     
    54:16
    Filip Helt svou přihrávkou zpoza brány nenašel Aleše Pavlase na modré čáře, byť ten po kotouči sahal hokejkou. Puk nakonec projel na Jana Kaluse, který o něj velmi brzo přišel ve prospěch Stadionu.
     
    53:39
    Domácí v plném počtu.
     
    53:09
    Do další útočné šance se dostal David Kofroň. Jeho střelu zprava dokázal Michajlov vyrážečkou poslat mimo ohrožení své svatyně.
     
    52:01
    Stadion pokračuje ve čtyřech hráčích v poli.
     
    52:01
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Drama nabírá na obrátkách. ANTONÍNU PECHANCOVI se podařilo obhodit si Lukáše Douderu a najít střelou volný prostor v brance Michajlova. Asistence: Milan Mikulík, Michal Kvasnica.
     
    51:45
    Frýdek-Místek rozehrál ve dvojnásobné přesile další šanci v útočném pásmu.
     
    51:39
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Filip Helt – 2 min., nedovolené bránění).
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 2. Smetana (Miškář), 7. J. Veselý (Bílek, Smetana), 33. Bílek (J. Veselý), 37. Miškář (Smetana, Strejček), 47. Jirásek (J. Šimeček, M. Havelka), 59. Válek (TS) – 11. Mikulík (Kofroň, Christov), 44. Mikulík (TS), 51. J. Kalus (Pechanec, Kvasnica), 53. Pechanec (Mikulík, Kvasnica)


    HC Stadion Litoměřice: Michajlov (Wolf) – L. Doudera, Pavlas (C), Smetana, Strejček, Jebavý, Kachyňa – Kusý, J. Veselý, Bílek – J. Dvořák, Miškář, Kantner – Helt, Válek, Stříbrný – M. Havelka, J. Šimeček, Jirásek.
    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Hlaváč) – L. Kovář, Haman, Bartko, Zahradníček, Ovčačík, D. Stránský – Bajtek, Pechanec, Kvasnica – Christov, Mikulík (C), Kofroň – J. Kalus, Przybyla, Klimša – Raška, Peterek, Kaukič.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kašík – Coubal, Toman

    Diváci: 965
    thejrc.org