Třebíč – Benátky n/J 3:1 (kon.) | K. Vary – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 3:1 (kon.)
Ústí n/L – Vsetín 1:4 (kon.) | Kladno – Kadaň 3:1 (kon.) | Přerov – Prostějov 4:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
HC Stadion Litoměřice
Středa 29.11.2017, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky utkání:
    Střely na branku – 39:23
    Střely mimo – 13:7
    Zblokované střely – 9:6
    Úspěšnost vhazování – 55%:45%
    Trestné minuty – 12:10 (19:58:08)
     
    Je konec! Toto utkání nakonec rozhodl Motor po dobře odehraném závěru utkání, ve kterém vsítil dvě přesně branky! Z tohoto utkání je to tedy vše, děkuji za pozornost!
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak ještě jedna gólová radost pro domácí Motor a jeho příznivce! PETR VAMPOLA poslal kotouč z rohu kluziště před branku hostí, kde si ho ale velmi nešťastně srazil do vlastní klece jeden z litoměřických hráčů! Bez asistence.
     
    59:19
    Václav Nedorost si vzal puk na svou hůl, přejel s ním střední pásmo, nabruslil i do pásma útočného. Tam ale bekhendovým pokusem trefuje jen vnější část odkryté klece!
     
    58:52
    Litoměřice si berou oddechový čas a Milan Klouček po jeho skončení zůstává na střídačce!
     
    58:52
    Ondřej Machala musel vystrašit všech pět a půl tisíc domácích příznivců! Útočník Litoměřic si sjížděl před branku, kam dostal přihrávku, ovšem proti jeho pokusu obětavě skočil jeden z obránců Motoru a kotouč srazil!
     
    57:37
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Už to vypadalo, že z této přesilové hry nic nebude, ale přeci jenom je to gól! Petr Vampola vystřelil na branku, čehož dokázal využít mezi kruhy stojící PETER GALAMBOŠ na centimetr přesně! Puk nasměroval přímo do pravého horního růžku Kloučkovy svatyně! Asistence: Petr Vampola, Rok Pajič.
     
    56:34
    Proti střele Filipa Nováka dokázal Klouček zakročit, vyrazil ji jen těsně mimo svou pravou tyč! O malý moment později kališníci kotouč vyhazují a mohou jít vystřídat.
     
    56:01
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Vítězslav Bílek – 2 min., vražení na hrazení).
     
    55:26
    Václav Nedorost neměl problém s vyhnutím se snad třem vracejícím se hráčům Litoměřic! Najel si na vrchol pravého kruhu z pohledu Milana Kloučka a svou svižnou střelou mířil k jeho levé tyči, ale netrefil!
     
    54:33
    Na dnešní utkání si na ochozy Budvar arény našlo cestu 5575 fanoušků!
     
    53:47
    Vlastimil Dostálek v přečíslení tři na jednoho hledal ještě lépe postaveného Luboše Roba, proti kterému se Milan Klouček dokázal přesunout a pokus betonem vyrazit.
     
    52:22
    Rok Pajič taktéž napadal, tentokrát však v útočném pásmu. Puk vybojoval u hrazení, načež se vydal proti brance Kloučka. Pajič ale k vzdálenější tyči kotouč netrefil!
     
    51:29
    Mitch Fillman byl při napadání rozehrávky soupeře dost aktivní, díky čemu Motor kotouč vyhazuje přes všechny čáry.
     
    50:24
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Peter Galamboš.
     
    50:24
    Ne, domácímu týmu se nyní nedaří vůbec nic. Po nepřesně rozehrávce se do protiútoku vydali Litoměřice. Po chvíli později zní píšťalka hlavního sudího na znamení dalšího vyloučení z řad domácích.
     
    49:32
    Filip Vlček se jako jediný hráč domácího týmu vrhl do útočného pásma, kde parádně vybojoval kotouč. Motor tak díky Vlčkovi kombinuje před Kloučkem.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 21. Dostálek (Vampola, Čermák), 58. Galamboš (Vampola, Pajič), 60. Vampola – 14. J. Veselý (Bílek, Jeřábek)


    Banes Motor České Budějovice: Gába (Kváča) – Kutlák, Kučný, Kachyňa, F. Novák, Fillman, Pýcha – J. Bárta, Vampola, Nedorost – Rob, Čermák, Prokeš – Vlček, Heřman, L. Květoň – Pajič, Galamboš, Dostálek.
    HC Stadion Litoměřice: Klouček (Michajlov) – Kvasnička, Jandus, Smetana, Jebavý, Jeřábek, Buchtela – Kusý, J. Veselý, Bílek – Hanták, Kantner, Machala – Helt, Stříbrný, Řehoř – J. Šimeček, R. Pilař, M. Havelka.

    Rozhodčí: Doležal, Kopeček – Špringl, Zídek.

    Diváci: 5575
    thejrc.org