Benátky n/J – Vsetín 1:9 (kon.) | Třebíč – Frýdek-M. 2:0 (kon.) | K. Vary – Prostějov 4:0 (kon.)
Ústí n/L – Kadaň 1:3 (kon.) | Kladno – Motor ČB 1:2 (kon.) | Přerov – Havířov 6:3 (kon.)
Litoměřice – Slavia 2:0 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
2:0 (2:0, 0:0, 0:0)
HC Slavia Praha
Středa 10.01.2018, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s vámi dnes loučím. Těším se u dalších online přenosů na počtenou! (20:31:07)
     
    Velmi cenná výhra pro domácí hokejisty. Ti rozhodli hru dvěma rychlými góly v první třetině a už ji nepustili. Velkou práci na obou stranách odvedli gólmani. Jak Martin Michajlov, tak Dominik Frodl předvedli excelentní výkon, který navíc litoměřický gólman okořenil čistým kontem. Kališníci si tak připsali třetí výhru v řadě, naproti tomu sešívaní třetí porážku.
     
    Konec zápasu.
     
    58:49
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:26
    Obrovskou šanci měl na své holi navrátilec z trestné Jindřich Barák. Střelu proti němu Michajlov vyrazil, před prázdnou brankou ho převzal Filip Hanták, který ho poslal do bezpečí.
     
    58:03
    Hosté v plném počtu.
     
    57:02
    Lukáš Nedvídek se snaží obmotat kolem Ivana Řehoře, jemuž se snaží vypíchnout puk. Řehoř ale pro větší bezpečí poslal puk na Martina Kadlece, který v klidu rozehrál.
     
    56:16
    Lukáš Chalupa zastavil kotouč těsně za modrou čárou. Zpětnou přihrávkou podél mantinelu však našel pouze Lukáše Nedvídka. Přesto se domácí do útočného pásma i s pukem dostali.
     
    56:03
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jindřich Barák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    55:51
    Na poslední chvíli dokázal zasáhnout Michajlov proti střele Lukáše Nedvídka. Těsně před brankovištěm mu navíc zamezoval ve výhledu Vojtěch Šmíd.
     
    54:20
    Vyšší střelu vyslal na Michajlova Václav Krliš. Proti této střele však strážce kališnické svatyně vystrčil lapačku. Následně se hra přesunula.
     
    53:52
    Martin Michajlov předvedl obrovské kvantum práce. Martin Ondráček se pokusil hned na několikrát propasírovat kotouč za jeho záda. Litoměřický gólman se však nechtěl oproti svému kolegovi zahanbit a puk udržel.
     
    53:20
    Hosté v plném počtu.
     
    52:10
    Jako nůž máslem procházejí kališníci obranou sešívaných. Vítězslav Bílek vyšťouchl zezadu puk Martinu Ondráčkovi, načež se díky narážečce s Denisem Kusým dostal ke střele z mezikruží. Frodlovy cihlové betony ale i teď zaúřadovaly.
     
    51:29
    Přesilovkovou kombinaci zakončil bekhendovou střelou Aleš Pavlas. Puk po jeho šanci však pouze proletěl vedle vzdálenější tyčky Frodlovy branky.
     
    51:20
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Aleš Furch.
     
    50:42
    Přes veškerou snahu nezachytil David Šafránek kotouč ve hře. Martin Michajlov však byl rychlejší, navíc kotouč pro jistotu přikryl lapačkou.
     
    50:00
    Radim Toman si vystavil kuželovou dráhu z hráčů Slavie, mezi nimiž celkem snadno krouží. Následnou střelu na branku opět Frodl pokryl.
     
    49:17
    Stadionu se povedlo na malou chvíli zmírnit napětí před vlastní brankou vyhozením puku na icing. Z následného vhazování se vydali na útočnou výpravu. Tu přerušilo opět zakázané uvolnění. tentokrát ale na straně Slavie.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 7. Bílek (J. Veselý), 18. L. Doudera (Machala)


    HC Stadion Litoměřice: Michajlov (Wolf) – Gaspar, Pavlas, Smetana, L. Doudera, L. Chalupa, M. Jandus, D. Málek – Kusý, J. Veselý, Bílek – M. Kadlec, J. Šimeček, Řehoř – M. Havelka, Hanták, Machala – Toman, R. Pilař, Václavek.
    HC Slavia Praha: Frodl (Šorf) – J. Holý, Šmíd, Barák, Štibingr, Kasík, A. Růžička, Ryzák – Jankovský, Šafránek, Račuk – J. Doležal, Nedvídek, Z. Doležal – M. Ondráček, Kubica, Krliš – Šteiner, Furch, Šmerha.

    Rozhodčí: Čech, Jechoutek – Podrazil, Bosák

    Diváci: 1134
    thejrc.org