Sparta – Kladno 3:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
Rytíři Kladno
Pátek 21.08.2020, 18:00 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Generali Česká Cup • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To byly ode mě definitivně poslední informace z dnešního utkání, přeji vám krásný víkend a v příštím týdnu u play off Generali Česká Cupu na počtenou! (20:14:47)
     
    Utkání je ze námi! Kladenští hokejisté ve třetí třetině zdramatizovali utkání zásluhou Antonína Melky, ale více už toho nestihli. Sparťané své vedení ve zbytku utkání už udrželi, v poklidu si dokráčeli pro další tři body a zároveň vybojovali celkové prvenství ve skupině A. Rytíři končí v tabulce poslední.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    V posledních vteřinách hry ještě zahrozili Kladenští, ale domácí brankář si na střelu udělal dobrý výhled a okamžitě puk odpaluje do bezpečí, Sparta vítězí!
     
    59:41
    Konečný zkusil vypálit příklepem od modré, Košarišťan však dobře zakročil a střelu okamžitě zastavil. Puk končí v rohu kluziště, sparťané jdou za vítězstvím.
     
    58:47
    Až posléze se domácím podařilo dostat kotouč ven ze svého pásma. Vyloučený Košťálek je navíc zpátky na ledě, sparťané hrají v pěti.
     
    57:39
    Kladenští nyní odstřelují branku domácích ze všech pozic. Hlava zkusil překonat Cichoně z levého kruhu pro vhazování, kotouč končí mimo.
     
    56:58
    Ticháček poslal přihrávku na levý kruh, odkud putoval rychlý pas na Antonína Melku. Kladenský útočník vystřelil, ale Cichoň se skvěle přemístil.
     
    56:38
    Jan Košťálek (SPA) podrazil za svou brankou jednoho z kladenských hráčů a už míří na dvě minuty na trestnou lavici. Pro Kladno zřejmě poslední šance.
     
    56:22
    Rytíři nejenom, že přečkali oslabení, ale dokonce se jim podařilo snížit na rozdíl dvou branek. Nyní budou mít další šanci, protože sudí hodlají vylučovat.
     
    54:57
    Jakub Konečný se dostal do dobré šance před kladenskou brankou, ale opět narazil pouze na připravené betony Andreje Košarišťana.
     
    54:48
    Petr Hašek střílel z pravého kruhu pro vhazování, ale Košarišťan vyrazil střelu svým betonem. Kladenští hokejisté znovu musí čelit domácímu tlaku.
    53:50 MELKA - 3:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    53:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Sparťané hráli už v plném počtu a následně velkou šanci neproměnil Horák. Hosté se poté dostali do útočného pásma a ANTONÍN MELKA připravuje Oldřicha Cichoně o čisté konto v dnešním utkání. Asistence: Nicolas Hlava.
     
    52:18
    Po dlouhé poradě se rozhodčí nakonec chystají vylučovat. Tomáš Guman, Tomáš Pitule (KLA) a Martin Jandus (SPA) dostávají shodně tresty za hrubost.
     
    52:18
    A před malou chvílí jsme byli svědky vyrovnaného pěstního souboje mezi Martinem Jandusem a Tomášem Gumanem! Šarvátka skončila nerozhodně.
     
    52:01
    Velká šance hostí! Hlava se dostal ke kotouči v útočném pásmu a ihned vypálil! Brankář Oldřich Cichoň zastavil kotouč svým betonem.
     
    51:06
    Bude se znovu vylučovat. Obránce Daniel Poizl (SPA) jde na trestnou za faul kolenem. Mezitím byl oznámen počet diváků. Dnešní utkání sleduje 1 511 fanoušků!
     
    50:36
    Kvapil vybídl svou dobrou přihrávkou Prchala, jenž zkusil okamžitě vypálit. Kladenský brankář na střelu dobře viděl a podržel ji na svém hrudníku.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 4. Dvořáček (Pšenička), 8. Horák (Kvapil), 34. Horák (Forman, Kvapil) – 54. Melka (Hlava)


    HC Sparta Praha: Neužil (30. Cichoň) – Jeřábek, M. Jandus, Poizl, Košťálek (C), Dvořák (A), Prchal – Kvapil, Horák, Forman – Zikmund, Vitouch, Dvořáček (A) – Hašek, Konečný, Pšenička – T. Jandus, Prymula, Slavíček.
    Rytíři Kladno: Košarišťan (Stahl) – Kehar (A), Zelingr, Ticháček, Sorokin, Mikliš, Funk – Guman, Kubík, Urban – Melka, Račuk (C), Hlava – Jelínek, Pitule (A), Šapovaliv – Routa, Filip, Š. Bláha.

    Rozhodčí: Lacina, Pilný – Ganger, Klouček

    Diváci: 1 511
    thejrc.org