Benátky n/J – Slavia 3:4 (kon.) | Vrchlabí – Litoměřice 5:2 (kon.) | Kolín – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Frýdek-M. – Jihlava 0:1 (kon.) | Kadaň – Havířov 2:9 (kon.) | Sokolov – Vsetín 4:3 (po pr.)
Šumperk – Přerov 2:3 (0:1 po s.n.) | Třebíč – Kladno 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Baník Sokolov
4:3 (1:2, 0:0, 2:1 - 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 12.12.2020, 17:00Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Do prodloužení vstoupili Sokolovští v početní výhodě a s naskočením Jakuba Babky znovu udeřili. Baník tak bere dva body, když se největší hvězdou stál třígólový Jaromír Kverka. Jinak jsme ale sledovali velmi zajímavé utkání, v němž každý chvilku tahal pilku. Ale zvítězit mohl jen jeden, což je dnes domácí mužstvo.

    Střely na branku: 32:29. (19:17:57)
     
    Konec zápasu.
    61:24 Jaromír KVERKA - 4:3
     
    61:24
    Baník právě vstřelil branku!
    V momentě, kdy naskočil Jakub Babka na hrací plochu, Sokolov rozhodl! Tomáš Vildumetz přihrál od modré čáry na levou stranu, odkud Martin Kadlec poslal černou gumu do předbrankového prostoru a gólovou radost zažil znovu JAROMÍR KVERKA, který v prodloužení zkompletoval hattrick. Asistence: Martin Kadlec a Tomáš Vildumetz.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    V poslední dvacetiminutovce Jaromír Kverka převážil misky vah na stranu Sokolova. Jenomže Sebastián Gorčík znovu vyrovnal, a tak rozhodl o tom, že se podíváme ještě do prodloužení. Kdo se bude radovat z vítězství?

    Střely na branku: 31:29.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:42
    Na pravé straně nabral velkou rychlost Jaromír Kverka, jemuž na druhé straně přejel do pásma Jan Pohl – ofsajd.
     
    59:24
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jakub Babka – 2 min., sekání).
     
    58:45
    Po střele od modré čáry už byl Jakub Neužil překonán a kotouč se nacházel v brankovišti, jenomže Jakub Babka jej nedopravil do branky. Nejspíše ještě zasáhla některá z holí domácích hráčů.
     
    58:22
    Početní výhoda se Valachům zatím nedaří, Sokolovu se povedlo vyhodit alespoň do středního pásma.
     
    57:51
    VHK ROBE Vsetín má obrovskou šanci na vstřelení branky a přiblížení se vítězství!
     
    57:51
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Martin Osmík – 2 min., krosček).
     
    56:35
    Vsetín dostal domácí pod tlak! Nejprve vystřelil Tomáš Kudělka, jehož rána brankáři vypadla, a tak to po chvíli ještě zkusil Adam Zeman, který trefil soupeře před branku. Valaši byli znovu na kotouči a znovu to zkoušel hostující kapitán, jenž našel jen připravenou hruď Jakuba Neužila.
     
    55:14
    Zpoza branky přišla přihrávka na hranici brankoviště, kde se nacházel Jakub Vrána. Jeho pokus přišel příliš zblízka, a tak Jakub Málek zasáhl.
    54:18 Sebastián GORČÍK - 3:3
     
    54:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Denis Zeman nezvládl otočku na útočné modré čáře, čímž pustil Valachy do přečíslení. David Březina přihrál přes druhého beka na SEBASTIÁNA GORČÍKA, který si černou gumu připravil a až poté propálil Jakuba Neužila. Asistence: David Březina.
     
    52:55
    Po vyhraném vhazování se ihned napřáhl Ondřej Smetana, jehož rána z osy hrací plochy letěla nepříjemně k levé tyči. Domácí brankář byl znovu připravený a drží Baník v těsném vedení.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 4. Konečný (M. Kadlec, D. Zeman), 41. Kverka (M. Kadlec, Konečný), 49. Kverka (M. Kadlec, T. Rohan), 62. Kverka (M. Kadlec, Vildumetz) – 14. Pechanec (Gorčík, Jenáček), 16. Březina (Bartko, Gorčík), 55. Gorčík (Březina)


    HC Baník Sokolov: Neužil (Krbeček) – Houdek, J. Pohl, A. Rulík, D. Zeman, Tureček, Klejna, Kadeřávek – Konečný, Kverka (A), M. Kadlec – Osmík, Vildumetz, Prymula – Kropáček, T. Rohan (C), Švec – Křemen, Vrána, Jiskra.
    VHK ROBE Vsetín: Málek (Gába) – Smetana, Jenáček, Bartko, Kudělka (C), Jenáček, Hryciow – Gorčík, Pechanec, Březina – Kucharczyk (A), J. Kloz, Půček – A. Zeman, R. Vlach, Machač – Vítek, Gajarský, Babka – Hořanský.

    Rozhodčí: Micka, Wagner – Podrazil, Kotlík
    ocianews.com