Ústí n/L – Benátky n/J 1:4 (kon.) | Vrchlabí – Poruba 2011 4:3 (kon.) | Litoměřice – Vsetín 3:2 (kon.)
Slavia – Jihlava 3:7 (kon.) | Sokolov – Šumperk 2:5 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 2:3 (kon.)
Třebíč – Kadaň 5:1 (kon.) | Prostějov – Kolín 4:2 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
2:5 (2:1, 0:3, 0:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 02.10.2021, 17:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Už za týden hraje Sokolov na svém ledě s jihlavskou Duklou a k přenosu jste opět zváti. Tentokrát už je to opravdu vše, a tak vám přeji příjemný sobotní večer. (19:28:51)
     
    Z vítězství se raduje Šumperk, který odehrál výbornou druhou periodu. Ve třetí části se už spíš bránil, jenomže Vojtěch Mokry vyslal kouzlo, jímž zmrazil hokejky domácích borců. Sokolov tak na vlastním ledě prohrává a bude muset zabrat v dalším kole.
     
    Konec zápasu.
    58:14 Lukáš ŽÁLČÍK - 2:5
     
    58:14
    Draci právě vstřelili branku!
    Je definitivně rozhodnuto, jelikož hosté ujeli ve třech a proti sobě měli jediného beka! S přihrávkou dlouho otálel Daniel Vachutka, který viděl na pravé straně spoluhráče. LUKÁŠ ŽÁLČÍK už na nic nečekal a prostřelil bezmocného Oldřicha Cichoně. Asistence: Daniel Vachutka a Ondřej Hrachovský.
     
    57:08
    Ještě ze středního pásma nahazoval kotouč na branku Vít Jiskra, který hostujícího brankáře donutil k zákroku a ještě ho nenechal rozehrát.
     
    55:55
    Draci znovu ztratili puk těsně za modrou čárou, a tak se Sokolov vrátil rychle do pásma. Zleva vypálil Tomáš Šmerha, jenž hostujícího brankáře znovu nepřekonal.
     
    55:14
    V poslední dvacetiminutovce je Sokolov lepším mužstvem na ledové ploše, ale Šumperk stále vede o dva zásahy. Hlavním hrdinou duelu pak je Tomáš Vildumetz, jenž u bývalého zaměstnavatele zaznamenal dva góly a jednu asistenci.
     
    54:46
    Vyhození po mantinelu zachytil na modré čáře Adam Rulík, který neváhal a ihned vystřelil. Jenomže hostující brankář měl skvělý výhled a zasáhl lapačkou.
     
    54:08
    Vojtěch Tomi se marně natahoval po kotouči, který tak skončil na zakázaném uvolnění. Bude se vhazovat po pravici domácího brankáře.
     
    53:29
    Od levého mantinelu nahazoval puk proti brance Štěpán Dudycha, ovšem zastavil jej obránce Sokolova. právě Baník se pak s pukem schoval za bránu a střádá další útočné plány.
     
    52:48
    Sledujeme souboj, který rozhodně nenudí. Fanoušci Šumperku jistě toto nechtějí slyšet, ovšem snížení Baníku by nabídlo velmi zajímavou závěrečnou podívanou.
     
    52:38
    Od červené čáry přišlo nahození, které mířilo na branku. Vojtěch Mokry puk schoval do lapačky, ale nemohl rozehrát, protože k němu rychle přijeli útočníci Sokolova.
     
    51:48
    Hodně prostoru dostal na pravé straně útočného pásma Jakub Řezáč, jehož dělovka se jemně otřela o domácího brankáře a zamířila do tyče!
     
    50:38
    Nahození hostujícího mužstva skončilo v ochranné sítě. Bylo to bez cizí pomoci, a tak je hra vykázaná do středního pásma.
     
    49:53
    Po modré čáře se na levou stranu dostal Vojtěch Tomi, jehož pokus zamířil jen do prvního bránícího hráče. Šumperk hraje od druhé třetiny velmi pozorně.
     
    49:15
    Domácímu mužstvu už moc času nezbývá a stále prohrává o dvě trefy.
     
    48:24
    Po chybě Tomáše Vracovského se před branku Sokolova tlačil Rok Macuh, jenž předvedl dlouhou kličku a už se snažil přihrávat na dojíždějícího Tomáše Vildumetze. Jenomže skvěle zasáhl Oldřich Cichoň, který už ležel na břiše!
     
    47:51
    Tomáš Vracovský si obhodil soupeře, čímž vybojoval útočné pásmo. Následně to od modré čáry vyzkoušel Jan Novák, jehož pokus vyrazil Vojtěch Mokry.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 1. Tomi, 17. Jiskra (T. Jandus, M. Sloboda) – 13. Vildumetz (Bernovský, Kohút), 25. Vildumetz (Šilhavý, Dudycha), 28. Šilhavý (Březák, Drtil), 40. Žálčík (Macuh, Vildumetz), 59. Žálčík (Vachutka, Hrachovský)


    HC Baník Sokolov: A. Beran (41. Cichoň) – A. Rulík, J. Novák (A), J. Pohl, Strejček, Klikorka, Ra. Jeřábek, Klejna – Vracovský, Kverka (A), Šmerha – Šik, T. Rohan (C), Tomi – T. Jandus, Jiskra, M. Sloboda – D. Novotný, Hašek, Křemen.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Mokry (M. Holík) – Drtil (A), Pěnčík, Hrachovský, Březák, Dudycha, Řezáč, L. Rutar – Žálčík (C), Macuh, Vachutka – Bernovský, Šilhavý, Vildumetz – P. Kratochvíl, Kohút, A. Furch – Antoníček, Spratek, Scheuter.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek – Belko, Kokrment

    Diváci: 607
    ocianews.com