Slavia – Frýdek-M. 2:1 (1:0 po s.n.) | Sokolov – Ústí n/L 8:2 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 5:2 (kon.)
Vrchlabí – Kolín 4:3 (kon.) | Přerov – Šumperk 4:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Kadaň 6:1 (kon.)
Vsetín – Jihlava 4:2 (kon.) | Třebíč – Havířov 1:2 (po pr.)
konec
HC Baník Sokolov
8:2 (1:0, 5:1, 2:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 06.11.2021, 17:00Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Sokolovští dokázali ve třetí třetině vstřelit další dvě branky a to zásluhou Šika a Pohla. Slovan dokázal tři minuty před koncem vstřelil aspoň ještě jednu branku a to konkrétně Brož. Sokolov tak uhájil doma tři body a může se radovat z vysoké výhry.
    To je ode mě dnes vše, přeji příjemný zbytek sobotního večera. (19:10:34)
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Klejna dostal nabito na modrou, ale branku netrefil. A to bude z dnešního zápasu vše.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny. Puk teď drží za brankou Slovanu Tomi. Hosté ale puk vybojovali a spěchají do útoku. Střela Tůmy byla zblokována.
    56:54 Vladimír BROŽ - 8:2
     
    56:54
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A Slovan aspoň čestně snižuje! Od modré čáry napřáhl Jakub Trefný a puk se odrazil přesně před prázdnou branku, kde byl připravený VLADIMÍR BROŽ, který bez problému doklepl do odkryté branky 8:2! Asistence: Jakub Trefný.
     
    56:18
    Tůma to zkoušel z levé strany, ale přestřelil. Puk se dostal na modrou, kde byl Jakub Trefný, ale ten našel jen hruď Vladislava Habala.
     
    55:12
    Slovan má teď šanci zmírnit skóre v přesilové hře. Havránek drží puk v útočném pásmu. Vrdlovec se dostal k dobré šanci, když byl z pravé strany sám před Habalem, ale minul.
     
    54:48
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Jan Pohl – 2 min., podrážení).
     
    54:03
    Slovan brání svoje pásmo a vyhazuje do středu hřiště. V dobré pozici se teď objevil Filip Kuťák, který trefil jen hostujícího brankáře.
     
    52:48
    Pohl nahodil na branku Zajíčka, před kterou se snažil tečovat Sloboda, ale neúspěšně. Sokolov drží puk za svoji brankou a rozjíždí se do útoku.
     
    51:28
    Klikorka zkoušel střílet přes obránce, ten ale jeho pokus zblokoval. Poté se jeden z domácích dostal k dorážce, ale devátý gól do branky Zajíčka nepřidal.
     
    50:46
    Kuťák hledal najetého Daniel Kružíka před brankou, ten byl ale pozorně bráněn a nedokázal zakončit.
    49:08 Jan POHL - 8:1
     
    49:08
    Baník právě vstřelil branku!
    To už je opravdu debakl pro hostující tým! JAN POHL dostal přihrávku na levý kruh od Radka Pořízky, kde byl nikým nehlídaným a zakončil přesně zápěstím do levého rohu ústecké branky 8:1! Asistence: Radek Pořízek.
     
    48:16
    Kružík teď vypálil do protipohybu Zajíčka, ten ale rychle vykopl svým levým betonem. Zajíček nakonec přikryl nahození Nováka a vhazuje se. Buly vyhráli domácí a Vojtěch Tomi si najel do dobré pozice a střílel bekhendem, ale vedle.
     
    47:25
    Tomi teď nabil Pohlovi na modrou čáru, ten ale našel jen hruď Zajíčka. Vhazování po levici ústeckého brankáře. Buly vyhráli hosté a vyhazují za branku Habala.
     
    45:45
    Jurčík hledal na levé straně Kružíka, ale přihrávka byla moc prudká na to, aby Kružík mohl vypálil z první. Sokolov kombinuje v útočném pásmu. K další střele se z mezikruží dostal kapitán Rohan, ale Zajíček chytá lapačkou.
     
    45:28
    Střela Víta Jiskry teď skončila jen těsně před brankovou čarou ústecké branky. Sokolovští hráči se už radovali, ale zbytečně.
    Marken.cz

    Daniel Tichý

    Branky a nahrávky: 18. Křemen (Strejček, J. Pohl), 24. Jurčík (Tomi), 28. Tomi, 30. Prošek, 31. Kružík (Kverka, T. Rohan), 38. Křemen (Prošek), 45. Šik (Klejna, J. Novák), 50. J. Pohl (Pořízek) – 22. Vrdlovec (Š. Havránek), 57. Vladimír Brož (Trefný)


    HC Baník Sokolov: Habal (A. Beran) – Klejna, J. Novák, J. Pohl, Strejček, A. Rulík, Vodička, Klikorka – Jurčík (A), Jiskra, Tomi – Šik, Pořízek, M. Sloboda – Kuťák, Kverka (A), Kružík – Prošek, T. Rohan (C), Křemen.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Zajíček (Hamalčík) – Šidlík, Š. Havránek, Trefný, Vladimír Brož (A), Záruba, L. Chalupa – D. Tůma (C), Vrdlovec (A), Štěpán Bláha – M. Tůma, Milfait, Ondřej Bláha – T. Čermák, D. Soukup, Ouřada – Martin Bláha.

    Rozhodčí: Radek Wagner, Jan Hucl – Štefan Belko, Richard Coubal.
    ocianews.com