Frýdek-M. – Vsetín 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Jihlava 4:2 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 0:7 (kon.)
Třebíč – Slavia 0:3 (kon.) | Kolín – Kadaň 5:0 (kont.) | Ústí n/L – Přerov 4:2 (kon.)
Prostějov – Vrchlabí 2:0 (kon.) | Sokolov – Litoměřice 2:4 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
2:4 (0:2, 0:1, 2:1)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 27.12.2021, 18:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Litoměřice přeskočily Třebíč a vedou Chance ligy, se loučím a přeji vám příjemný zbytek pondělního večera. (20:19:50)
     
    Díky dnešnímu vítězství se Litoměřice posunuly na první pozici Chance ligy, kde po dlouhé době střídají Třebíč. Stadion využil šancích z první třetiny a poté už hrál to, co potřeboval. Naopak Sokolov první část prospal, druhou zahazoval šance a ve třetí zabral. Na body to Západočechům dnes ale nestačilo, a tak se museli sklonit před výborně hrajícím soupeřem.

    Střely na branku: 30:24.
     
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Ještě jedno přerušení, jelikož Litoměřice vyhodily na zakázané uvolnění. A tak Oldřich Cichoň míří na střídačku a Sokolov tak má šest hráčů v útočném pásmu!
     
    58:53
    Jan Novák přes osu přihrávala na levou stranu, ale jeho přihrávka byla sražená mezi diváky. Bude se vhazovat po pravici hostujícího gólmana.
     
    57:49
    Jaroslav Kracík naslepo přihrával na zadní tyčku, kde cítil Ondřeje Procházku. Ovšem kotouč mířil daleko od hostujícího útočníka.
     
    57:39
    Z levého kruhu se tentokrát napřáhl Tomáš Šmerha, jehož pokus mířil pod horní tyčku. Avšak vyrážečkou zasáhl Tomáš Král, jenž puk poslal do ochranné sítě.
     
    56:37
    Vítězslav Bílek posunul puk na spoluhráče a z vrcholu pravého kruhu vyslal nepříjemnou střelu Riku Sihvonen. Domácímu brankáři kotouč vypadl, ale dorážka Stadionu už nepřišla.
     
    55:48
    Litoměřice jeli do další útočné akce, jenomže v ofsajdovém postavení se nacházel Jaroslav Kracík.
    55:04 Marek BERKA - 2:4
     
    55:04
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Dost možná je definitivně rozhodnuto! Z levé strany zamířil za branku Josef Jícha, který následně přihrával mezi kruhy, odkud okamžitě vystřelil Martin Kadlec. Jeho pokus domácímu brankáři vypadl před sebe a pohotovou dorážkou se předvedl MAREK BERKA – 2:4. Asistence: Martin Kadlec a Josef Jícha.
     
    53:55
    Západočeši kombinovali v útočném pásmu, ale jejich snažení skončilo po přihrávce rukou. Hra je tak vykázaná do neutrální zóny.
     
    53:16
    Martin Kadlec už je na ledové ploše, a tak se hraje v plném počtu na obou stranách. Již zmíněný útočník se okamžitě vydal napadat rozehrávku Sokolova.
     
    52:57
    V dobré pozici se nacházel Jaromír Kverka, kterému se nepovedlo vyrovnat. V přerušené hře má problém s levým betonem Tomáš Král, jenž míří ke střídačce.
     
    52:39
    Jan Výtisk vybojoval kotouč u zadního hrazení a dalším vyhozením se předvedl Lukáš Válek.
     
    51:46
    Tvrdou, ale nepřesnou ránu od modré čáry vyslal František Klejna. Kotouče se následně chopil Martin Procházka, jenž vyhodil přes celé kluziště.
     
    51:09
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Tomáš Král – 2 min., nedovolené bránění). Trest odpyká Martin Kadlec.
     
    51:06
    Vojtěch Tomi už zvedal ruce, jelikož to vypadalo, že kotouč zamířil od hostujícího obránce do branky. Ovšem rozhodčí za brankou okamžitě rozpažil.
     
    50:20
    Nahození od modré čáry vypadlo domácímu brankáři, a tak se zakončením po otočce prezentoval Martin Kadlec. Oldřich Cichoň byl pozorný a poradil si i s další dorážkou, kterou vyslal Marek Berka.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 44. Prymula (Kverka, Jurčík), 50. D. Přibyl (Hašek, Klejna) – 2. Martin Procházka (O. Procházka, J. Holý), 5. Kracík (Klikorka), 25. O. Procházka (Martin Procházka, Klikorka), 56. Berka (M. Kadlec, J. Jícha)


    HC Baník Sokolov: Cichoň (Pitoňák) – Klejna, J. Novák, Vodička, D. Zeman, Popela, Seemann, Mrowiec – Jurčík (A), T. Rohan (C), Tomi – Šmerha, Kverka (A), V. Bílek – Prymula, Hašek, D. Přibyl – Vracovský, D. Novotný, Kuťák.
    Trenér: Martin Štrba

    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Sklíba) – P. Marcel, Kremláček, Výtisk (C), J. Holý (A), Klikorka, Jebavý (A), Černohorský – Sihvonen, R. Přikryl, Válek – Martin Procházka, Kracík, O. Procházka – M. Kadlec, J. Jícha, Berka – Hauser, Rouha, Routa.
    Trenér: Miroslav Přerost

    Rozhodčí: Tomáš Zubzanda, Jakub Valenta – Václav Beneš, Ondřej Kokrment

    Diváci: 468
    ocianews.com