Jihlava – Přerov 2:4 (kon.) | Kolín – Sokolov 5:3 (kon.)
konec
SC Marimex Kolín
5:3 (0:2, 2:0, 3:1)
HC Baník Sokolov
Pondělí 21.02.2022, 18:00 • Zimní stadion Kolín. • Chance liga • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Velký kolínský obrat završili domácí ve třetí třetině, kterou ovládli poměrem 3:1, o vítězný gól se nakonec postaral Zdeněk Čáp bombou v přesilovce. Nyní si domácí užijí děkovačku a já děkuji za pozornost! A brzy z Kolína zase na počtenou!. (20:25:15)
     
    Je tu konec dnešního duelu, ze kterého odejdou vítězně domácí! Samou radostí se nyní Kuzněcov ve výskoku objímal s jedním ze spoluhráčů, domácí stadion tleská!
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Kverka ještě dorážel střelu Přibyla, ale Kuzněcov zasahuje. Tohle Kolín udrží!
     
    59:30
    Kverka nahrál na modrou Pohlovi, jenže jeho přihrávku blokují do ochranné sítě domácí bránící hráči.
     
    59:16
    Hosté to zkusí bez brankáře!
     
    59:16
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:16
    V útočném pásmu hostů se hra přerušuje poté, co byl kotouč až moc dlouho na mantinelu. Následně si Vodička ještě něco vysvětloval s Nikem. Ale nic velkého z toho nebude.
     
    58:48
    Král dostal nahrávku do jízdy a chtěl před brankou hledat Veselého. Ale neúspěšně.
     
    57:59
    Šafránek uviděl dobře a volně najíždějícího spoluhráče Krále, ale toho nakonec jeho přihrávka nenašla. Vystihl ji totiž Tomáš Vracovský.
     
    57:45
    Kverka hledal přihrávkou do jízdy Adama Rulíka, ten byl ale kvůli teči jednoho z Kolínských vystaven do ofsajdu.
     
    57:02
    Delší dobu se o puk bojovalo ve středním pásmu mezi střídačkami. Nakonec Krejčík nahodil puk do pásma. Za branku Berana.
     
    55:51
    Dobrou práci v útočném pásmu odvedl Přikryl, který nahrál na modrou Rulíkovi, jenže ten svou následnou střelou trefil spoluhráče. Právě Přibyla, od kterého se kotouč odrazil do ochranné sítě.
     
    54:45
    Po obrovské chybě se ve velké šanci zjevil Tomi, který svým golfákem minul bránu! To byla pumelice jako hrom!
     
    54:07
    Další pokus už končí v ochranné síti, Veselý na ledě. Kolín se ubránil a navíc vstřelil gól.
     
    54:02
    Hosté se ale okamžitě usadili v pásmu a zatlačili Kolín ve svém pásmu. V obrovské šanci se zjevil Jurčík, ale gólman Kuzněcov ramenem vyrazil puk!
    53:13 Lukáš KREJČÍK - 5:3
     
    53:13
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! Prozatím se přesilovka hostům ale absolutně nevydařila. Po pravém křídle totiž najel do pásma LUKÁŠ KREJČÍK, jenž si následně poradil i s brankářem poté, co si hodil kotouč na střed. Bez asistence.
     
    52:38
    Obrovská šance platí! Ale nakonec na straně Kolína! Po střele Pohla, kterou zblokoval, se hnal do úniku Štohanzl, ale ten proti Beranovi neuspěl. Velká škoda pro domácí, ti mohli odskočit. Ale dobrý zákrok Berana.
    Marken.cz

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 27. Niko (Štohanzl), 32. Pajer (Pinkas, Miškář), 47. David Šafránek (Jan Veselý, Z. Král), 49. Čáp (Z. Král, Jan Veselý), 54. L. Krejčík – 6. Kverka (J. Pohl), 14. Jurčík (Kverka), 48. J. Pohl (Kverka, Jurčík)


    SC Marimex Kolín: G. Kuzněcov (Sajdl) – Kukla, Piegl, Niko, Pinkas, V. Čížek (A), Čáp, Zorko – Z. Král (A), David Šafránek, Jankovský – Jan Veselý, Miškář, J. Sklenář – Ouřada, Štohanzl, L. Krejčík (C) – Pajer, Morong, Síla.
    Trenér: Jan Šťastný.

    HC Baník Sokolov: A. Beran (Pitoňák) – A. Rulík, J. Pohl, Kadeřávek, J. Novák, Klejna, Vodička, Seemann – D. Přibyl, Kverka (A), Jurčík (A) – Tomi, Hašek, Vracovský – M. Sloboda, Vrhel, T. Jandus – Prošek, T. Rohan (C), V. Bílek.
    Trenér: Martin Štrba.

    Rozhodčí: Pilný, Micka – Hnát, Blažek.

    Diváci: 964.
    ocianews.com