SHK Mustangové – Havířov 0:3 (kon.) | Zlín sledge – SOHO Olomouc 8:3 (kon.)
konec
SHK LAPP Zlín
8:3 (4:1, 2:0, 2:2)
SOHO Olomoučtí Kohouti
Neděle 21.11.2021, 10:45 • PSG aréna, Zlín • Česká para hokejová liga • 8. kolo
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (12:30:35)
     
    V poslední třetině jsme byli svědky čtyř branek, které si oba týmy rozdělily rovným dílem. Díky nim se podařilo Olomouci přiblížit rovnou dvakrát na rozdíl čtyř branek. K jejich smůle jim to však k vítězství nepomohlo. To si však připisuje domácí celek, který vyhrál dominantním způsobem 8:3.
     
    Konec zápasu.
     
    44:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    MARTIN JOPPA píše svou brankou závěrečnou tečku za dnešním utkáním a potvrzuje tak výhru domácího celku. Ten se tak prosazuje i při vlastním oslabení. Asistence: Marian Ligda.
     
    43:43
    Vyloučení v týmu SHK LAPP Zlín (Korman – 2 min, držení).
     
    43:23
    Zdeněk Hábl se díky svým hbitým rukám dostal do úniku jeden na jednoho. Jeho zakončení od levého kruhu však mířilo příliš vysoko nad bránu soupeře.
     
    42:24
    Blíží se nám poslední dvě minuty základní hrací doby a Olomouc momentálně hraje jednoznačně lépe. Ke smůle všech fanoušků hostů to však je s největší pravděpodobností příliš pozdě.
     
    41:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti využívají přečíslení tři na dva a pomalu ale jistě se přibližují svému soupeři. Autorem této branky je RADEK JEDLIČKA, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Martin Novák.
     
    39:14
    Hokejisti Zlína se snaží najít odpověď na obdrženou branku neustávajícím tlakem. Ani jednomu z hráčů se však zatím nepodařilo prosadit. Nejblíže k tomu měl Marian Ligda, který dorážel odraženou střelu.
     
    38:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se přece jen tak nevzdávají a šest minut před koncem snižují na rozdíl pěti branek. Tentokrát se pod úspěšné zakončení zapsal MILOŠ VEČEREK, který se tak jako druhý hráč Olomouce prosazuje v dnešním utkání. Asistence: Miroslav Kardoš.
     
    35:50
    A máme tady další nepěknou situaci tentokrát pro hráče ze zlínských řad. Je jim Martin Joppa, který nepěkně dopadl na záda a hra se opět přerušuje. Nakonec jmenovaný útočník odjíždí na střídačku.
     
    34:51
    Dávid Korman zkusil prostřelit brankáře soupeře svou střelou od pravého kruhu. Ten nakonec ale minul bránu a k puku se tak dostal jeden z obránců Olomouce.
     
    33:52
    Po obdržené brance se o slovo hlásí hosté. Konkrétně se před bránou ocitl Miloš Večerek, který ale zakončoval z poměrně dost velkého úhlu. Pro Stanislava Molka to tak nebyl příliš náročný zákrok.
     
    32:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ani poslední třetina nezůstane bez branky. Tentokrát se o ní zasloužil MARIAN LIGDA, který svým zakončením uhasil téměř všechny naděje na vyrovnání soupeře. Asistence: Martin Joppa a Zdeněk Hábl.
     
    31:43
    Tak toto byla obrovská šance na vstřelení sedmé branky, do které se dostali všichni hráči Zlína, kteří byli na ledě. Ti se tak snažili využít zmatku před brankovištěm Černocha, který po pár chvílích nakonec schoval puk pod svou lapačku.
     
    30:44
    Na úvodním buly poslední třetiny byl úspěšnější Marian Ligda, díky kterému se můžou jeho spoluhráči opět vydat do útok. Ten ale nemá moc dlouhého trvání, jelikož po první nepřesné střele získává kotouč soupeř.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Během druhé třetiny jsme byli svědky pouhých dvou branek, obě však padly do svatyně Černocha. O tu první se postaral po pouhé půl minutě David Korman. Šest minut před koncem se prosadil pro změnu David Hábl, který si tak připsal svou první branku v dnešním zápase.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 3. Zdeněk Hábl (David Hábl), 3. Joppa (Julina), 6. Joppa (Zdeněk Hábl, Mach), 12. Julina (Hábl), 16. Korman, 24. Hábl (Hábl, Joppa), 33. Ligda (Joppa, Hábl), 45. Joppa (Ligda) – 13. Jedlička (Mikuš, Novák), 39. Večerek (Kardoš), 42. Jedlička (Novák)


    SHK LAPP Zlín: Molek – Julina, Mach, Hábl Z. – Stodůlka, Zdražil, Zicha, Joppa, Turic, Hábl D., Ligda, Panák, Palát, Zubek, Šafařík, Korman
    SOHO Olomoučtí Kohouti: Černoch – Jedlička, Kardoš, Hlinka, Zajan, Novák, Mikuš Radek, Buriánek, Klima, Večerek, Mikuš Radim
    thejrc.org