Kadaň – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Třebíč – Olomouc 1:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 3:2 (kon.)
Havířov – Jihlava 3:5 (kon.) | Beroun – Benátky n/J 1:3 (kon.) | Litoměřice – Most 2:4 (kon.)
Šumperk – Mladá Boleslav 0:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:0, 2:0, 0:2)
Banes Motor České Budějovice
Pondělí 21.10.2013, 17:30ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 Ulice: U stadionu • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas končí, Rebelové jej i přes drama ze závěrečného dějství zvládli.

    Z Kotliny se loučí a u sledování onlajn přenosů se těší Richard Wagner. (19:48:57)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Roman Maliník u mantinelu vyhodil puk a i přesto, že byl kotouč tečován hráčem ve žlutém, se píská zakázané uvolnění.
     
    59:30
    Vhazovalo se před Danielem Dolejšem a domácí zkoušeli puk rychle dostat do prázdné brány. Píská se jen zakázané uvolnění. Rozhodčí mají problém s časomírou, ta ale běží bez problémů.
     
    59:12
    Vhazovalo se před brankou Českých Budějovic. Kůdela se vrátil na kluziště, ale teď už se vrací zpět na střídačku. Opět je tu power-play Jihočechů.
     
    58:53
    Roman Maliník vyvezl kotouč a po mantinelu jej poslal na Petra Polodnu, který ale nedokázal vystřelil, jelikož byl zakřižován soupeřem.
     
    58:37
    A nechává Hynka Kůdelu na střídačce! Motor v šesti hráčích v poli. To budou ještě perné chvilky pro Rebely!
     
    58:37
    Daniel Dolejš podržel na hrudi puk poté, co jej hosté nahodili na jeho branku. Radek Bělohlav si následně bere oddechový čas.
     
    57:44
    Domácí tým, respektive druhá formace, drží puk u Kůdely. Aktivní Roman Maliník s Davidem Dvořáčkem ale nedokáží přes beky hostů přejít až ke střele.
     
    56:36
    Střela Romana Vráblíka byla tečovaná a šla mimo klec. Následně se puk odrazem o mantinel dostal ven z pásma! Rebelové přežili nejhorší.
     
    55:53
    Hosté z jihu Čech sice dovezli puk až před domácí klec, ale zde nic nevymysleli a puk míří opět až k brance Hynka Kůdely.
     
    55:30
    Znovu letí kotouč až do míst, kde vládne brankář Motoru. Rebelové zde dobře napadají a drží puk.
     
    55:09
    Rebelové dokázali vyhodit kotouč až k brance, kterou hájí Hynek Kůdela. ten nemá v této třetině moc práce.
     
    54:35
    Nepříjemnost pro domácí výběr... Vladimír Říha (HBR) jde na trestnou lavici za podražení. Fauloval v útočné třetině, takže to nebyl jeden z těch nutných zákroků.
     
    53:24
    Výborně Daniel Dolejš. České Budějovice si vytvořily tlak, ale domácí muž s maskou předvedl dobrý zákrok, když podržel na hrudi střelu Lukáše Kříže od modré čáry na své hrudi.
     
    52:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak pozor přátelé, v Kotlině bude ještě drama jako od Williama Shakespeara! Luboš Rob odvedl velký kus práce, když se prosmýkl na levý růžek brankoviště, kde jej však parádně vyčapal maskovaný muž Rebelů. Následně se ale díky nedůrazu obrany dostal k dorážce JIŘÍ BÁRTA, jenž neměl problém zvednout kotouč nad marně se natahující Dolejšův beton! Asistence: Luboš Rob.
     
    51:35
    Tomáš Pitule se tlačil před brankoviště, ale tam byl připravený brankář Havlíčkova Brodu, který si připsal dobrý zákrok. Následně rozvířil prach Miroslav Třetina, ale rozhodčí včas zasáhli.
     
    50:54
    Miroslav Třetina cpal zpoza brány kotouč na Luboše Roba, jenž stál na brankovišti, ale toho odstavil obránce. Následně se dostal puk znovu k exbrodskému hráčovi, ale toho vychytal Dolejš. Smutná zpráva pro Rebely. Ladislav Rytnauer má přetrhané vazy v koleni...
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 6. Kolafa (Havel, Berger), 26. Berger (Polodna, Havel), 35. Havel (Zdráhal, Polodna) – 46. Vaniš (Přibyl), 53. Bárta (Rob)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Zdráhal, Jank, Vágner "A", Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna "A", Berger – Rytnauer "C", Říha, Drtina – Dvořáček, Stach, Maliník – Chlubna, Stehlík, Rybalkin.
    Trenér: Jiří Mička.

    Banes Motor České Budějovice: Kůdela (Halmoši) – Novák, Kříž, Posmyk, Vráblík, Chmelíř, Pavlíček, Prokop, Turek – Kotalík, Rob, Skuhravý – Kuchejda, Přibyl, Pitule – Ferebauer, Vaniš, Bárta – Ondřej , Šachl, Třetina.
    Trenér: Radek Bělohlav.

    Rozhodčí: Jan Hribik, Jakub Smitka – Petr Bosák, Marek Šmika

    Diváci: 1121
    bahis siteleri