Havlíčkův Brod – Třebíč 3:6 (kon.) | Warriors Brno – Frýdek-M. 8:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:6 (1:2, 2:2, 0:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pátek 25.10.2013, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Drazí čtenáři, dámy a pánové. Dnešní zápas je u konce. Ve třetí periodě rozhodli hosté o svém triumfu a bitvu o první flek v tabulce tak zvládli.

    Stejně tak, jako končí zápas, končí i tento onlajn přenos. Z Kotliny vám tak přeje hezký zbytek večera a za jeho sledování děkuje Richard Wagner. (20:10:16)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Ještě tu bude přesilovka pro hostující tým. Michal Semrád (HBR) inkasoval dvě minuty za krosček. Hosté už si vedení pohlídají.
     
    59:14
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    "Už je to uděláno, už je to hotovo!" Horácká Slavia se poprvé v letošním ročníku dostává do čela tabulky ligy staršího dorostu. Rebelové zachybovali ve svém obranném pásmu, RADIM FERDA získal kotouč a svůj povedený večer korunoval ranou do odkryté klece! Bez asistence.
     
    58:51
    Domácí přišli o puk a Horáci jej dostali do střední třetiny. Následně zde ale Rebelové získali kotouč zpět a snaží se opět dostat až ke Svobodovi.
     
    58:32
    Rebelové si berou time-out. Nalije Václav Adam svému týmu do žil tu pravou taktiku? Na toto nalévání byl expertem jeho bývalý asistent Jaroslav Benák.
     
    58:01
    Rebelové se dostali do pásma a začali vařit před Davidem Svobodou. Vít Kekula odjel na střídačku a domácí jsou v šesti!
     
    57:24
    Jakub Tůma vypálil mezi kruhy, jeho střelu vyrazil Vít Kekula před sebe a následně se na levém rohu brankoviště cpal k dorážce Radim Ferda, ale pod nohy mu padl domácí muž s maskou a bravurně svůj tým podržel!
     
    56:50
    Bude se vhazovat ve středním pásmu. Rozhodčí totiž přerušil hru, jelikož jeden z hráčů Třebíče zůstal ležet na hrací ploše. V pořádku ale odjel na střídačku.
     
    55:30
    Horácká Slavia se snad třikrát cpala před Víta Kekulu. Ten udržel své betony před čárou a nepovolil puku, aby proklouzl až za jeho záda.
     
    54:32
    Jakub Abbrent nahazoval, po šikovném vybojování puku jeho jmenovce Kraučuka na zadním mantinelu, před brankoviště, ale zde stojící Tomáš Cejpek nedokázal z první zasunout puk přesně! Zkoušel to šikovně do protipohybu, ale minul!
     
    53:35
    Domácí tým, konkrétně tedy nejvyšší hráč na kluzišti, Lukáš Křížek, vyhodil puk na zakázané uvolnění. Hra se tak vrací před Víta Kekulu.
     
    52:23
    Havlíčkův Brod vytvořil závar před Davidem Svobodou, který měl plno práce s tím, aby udržel kotouč před čarou. Nakonec to ale, roztažený jako policejní páska při dopravní nehodě, zvládl.
     
    51:34
    Teď ale přidali na důrazu domácí hráči a to nese své ovoce. Třebíčský celek byl totiž přinucen k tomu, aby odpálil puk jen na zakázané uvolnění.
     
    50:40
    Dominik Suchý musel s kotoučem za vlastní bránu. Horácká Slavia vysunula pressing a tlačí Rebely do hloubi jejich obranného pole.
     
    49:26
    Úmyslný ofsajd Třebíče. Hostující hráč chtěl zamezit nahrávce mířící na domácího borce, jenž měl před sebou dostatek prostoru, ale neuvědomil si, že rozhodčí má pravici nahoře.
     
    48:48
    Slabé nahození Martina Poláka od modré čáry podržel ve výstroji David Svoboda. Měl to jednoduché, aby dostal gól, musel by se snažit víc, než teď.
     
    48:31
    David Bušek je na ledě. V závěru oslabení se domácím podařilo dostat kotouč daleko od své opory mezi třemi červenými tyčemi, kde jej také delší dobu drželi.
     
    47:38
    Rebelové dokázali nejprve vyhodit a z následného brejku pálil Radim Ferda, jeho dělová rána skončila jen na vyrážečce Víta Kekuly, jehož se pak ještě pokoušel z dorážky do protipohybu pokořit Ondřej Urban, ale jeho zakončení škrtlo beton strážce svatyně Rebelů a skončilo mimo.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. Kraučuk (Cejpek, Abbrent), 39. Abbrent, 40. Cejpek (Kraučuk) – 9. Ferda (Urban), 15. Urban (Ferda), 21. Matov, 34. Maštera (Všetečka, Hort), 42. Tůma, 60. Ferda


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Adam (21. Kekula) – Gažak, Lacina, Bušek, Krajcigr, Mendl, Bancíř, Suchý – Přibyl, Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kořenář, Málek, Cejpek, Polák, Petržílek, Semrád.
    Trenér: Václav Adam.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Nováček) – Hodek, Hort, Oburka, Kabelka, Wasserbauer, Valík, Šimka, A. Dobeš, Maštera, Kajnar, Všetečka, Ferda, Matov, Urban, J. Dobeš, Tůma, Mejzlík, Pokorný.
    Trenér: Karel Vejmelka st.

    Rozhodčí: Jiří Stolín – Jan Kleprlík, Martin Kratochvíl
    bahis siteleri