Tisková konference k UEFA Futsal Cupu (kon.)
konec
Tisková konference k UEFA Futsal Cupu

Pondělí 18.11.2013, 12:00Tiskové konference
     
    Na závěr Jan Slepička popřál Era-Packu hodně štěstí v následujícím týdnu. K přání se přidávám také já a doufám, že budeme moci v sobotu večer oslavit postup do hvězdného Final Four! (12:27:19)
     
    Tisková konference k UEFA Futsal Cupu právě skončila, já se s vámi tedy rozloučím. Znovu se přihlásím 20. listopadu v 15:30 při onlajn reportáži ze zápasu mezi Barcelonou a Lokomotivem Charkov.
     
    Tisková konference je u konce.
     
    Další dotaz míří na Tomáše Mellera. "Připravujeme se stejně jako na každý zápas. Žádný strach z velkých jmen nemáme, to ani nepřipadá v úvahu."
     
    Daniel Ibaňez Caetano: "Dle mého názoru to bude velmi těžký turnaj. Jsou zde tři týmy na stejné úrovni, trochu nad námi je španělská Barcelona. Targu Mures už Era-Pack dokázal loni porazit, Lokomotiv Charkov si poradil s italskou Marcou, která také patří k vynikajícím týmům. Rozhodně nás nečeká nic lehkého."
     
    "Lístky se prozatím prodávají na internetu, největší zájem je na utkání s Barcelonou. Prodáno je, prozatím, okolo dvou tisíc lístků. Musím ale poznamenat, že objednávky chodí z prostoru celé České republiky a většina lidí z Chrudimska a Pardubicka si počká až na poslední chvíli."
     
    Na řadu přijdou otázky novinářů. Jak to vypadá s prodejem lístků na sobotní utkání na Barcelonu?
     
    K vidění na turnaji budou rozhodčí z Portugalska, Německa, Finska a Slovinska.
     
    "Je to rozhodně potěšující zpráva, návrat Michala Mareše jistě pomůže i jeho bratrovi Romanovi. Hrají spolu prakticky celý život a mají mnoho nacvičených akcí a signálů, což nám vždy velmi pomáhá," vyjádřil se na danou situaci kapitán Meller.
     
    Manažer Era-Packu přinesl pro Chrudim důležitou zprávu, že Michal Mareš i Olinha budou na zápasy Elite round připraveni!
     
    Pro Daniela má utkání s Barcelonou pikantní příchuť, jak se na tento futsalový svátek těší chrudimský kouč? "Důležité je jít do sobotního zápasu s šancí postoupit do další fáze a nemusíme mít v hlavě, že hrajeme proti Barceloně. Byla by chyba soustředit se na sobotu a zapomenout na první dva zápasy."
     
    Na úvod přichází otázka na Františka Tichého, prezidenta klubu, který avizoval pokus o divácký rekord. "Naším snem je dostat se mezi nejlepší čtyři Evropy, což trvá již několik let. Víme, že je to rok od roku složitější, ale věřím, že letos jsme dobře připraveni, a že se popereme o postup."
     
    Slova se na úvod ujal moderátor tiskové konference Jan Slepička, který představil všechny zástupce Era-Packu, kteří budou odpovídat na otázky novinářů.
     
    Tisková konference právě začala.
     
    Ještě jednou vás vítám na tiskové konferenci. Účastnit se budou prezident klubu František Tichý, ředitel turnaje v Pardubicích Pavel Fuksa, trenér Daniel, manažer mezinárodních vztahů Tomáš Hamsa a kapitán současného výběru Chrudimi Tomáš Meller.
     
    Program utkání:

    středa 20.11.2013
    15:30 FC Barcelona – FC Lokomotiv Charkov
    18:00 FK ERA-PACK Chrudim – City US Targu Mures

    čtvrtek 21.11.2013
    17:30 City US Targu Mures – FC Barcelona
    20:00 FK ERA-PACK Chrudim – FC Lokomotiv Charkov

    sobota 23.11.2013
    14:30 FC Lokomotiv Charkov – City US Targu Mures
    17:00 FC Barcelona – FK ERA-PACK Chrudim
     
    Přeji vám příjemné pondělní poledne z pardubického hotelu Euro, kde se dnes uskuteční tisková konference k blížícímu se UEFA Futsal Cupu! Chrudimští futsalisté se v následujících dnech pokusí ve velké konkurenci probojovat mezi nejlepší čtyři týmy Evropy a zároveň tím potěšit diváky v ČEZ Areně!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Petr Dejnožka

    bahis siteleri