Slavia – Zlín 1:2 (kon.) | K. Vary – Liberec 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 5:1 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 3:5 (kon.) | Kladno – Sparta 5:4 (po pr.) | Litvínov – Třinec 1:0 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:5 (1:3, 0:1, 2:1)
Mountfield HK
Sobota 28.12.2013, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Úvod do třetí třetiny opět vyšel hostům. V pokračující přesilovce zvýšil na hrozivých 1:5 z pohledu domácích Frühauf. Domácí výběr však poté našel zbytky sil a velkou obětavostí snížil po brankách Noska a Zohorny na rozdíl dvou branek. Další trefu už však nepřidal, a tak se z vítězství v derby raduje Mountfield Hradec Králové. (19:31:41)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Gregorc dostal hodně prostoru, ale zakončení po zemi se mu nepovedlo, když napálil jen Kantora.
     
    59:30
    Hudáček opět na lavičce, Pardubice v šesti.
     
    59:15
    Po icingu se Hudáček vrátil do své branky a Hradec drží puk v útočné třetině. Vypadá to, že se domácím velký comeback nepovede.
     
    58:53
    Tlak Pardubic v útočném pásmu není příliš vydařený, a teď pravděpodobně končí. Mountfield se dostal do střední třetiny.
     
    58:10
    Sýkora pálil z pravé strany, Kantor vyrazil pro Radila, jenže ten mezírku ve výstroji hostujícího brankáře nenašel, a tak neuspěl.
     
    57:32
    Domácí to po time outu zkoušejí v šesti hráčích s Hudáčkem na lavičce!
     
    57:32
    Oddechový čas pro lavičku HC ČSOB Pojišťovny Pardubice.
     
    57:32
    Teď už to na velké šance nevypadá. Nosek tak od pravého mantinelu jen nahodil na Kantora, který puk udržel před dojíždějícími hráči.
     
    56:27
    Avšak teď mohlo být hostům velmi těžko. Ďaloga parádně nahodil na branku a našel Zohornu, který mohl ještě více zdramatizovat dnešní derby. Sám před brankou ale přestřeluje!
     
    55:42
    Vysoké tempo hry opadlo a domácí to budou mít s možností srovnání utkání ještě velmi náročné. Hradec se nikam nežene a chytře zkouší zápas dotáhnout do vítězného konce.
     
    54:15
    Jeden z hostujících hráčů měl na pravé straně slušnou šanci, jenže před Hudáčkem vypálil nad. Domácí Nosek na straně druhé do zakončení ze slibné pozice neprošel.
     
    53:36
    Oba týmy již hrají v plném počtu.
     
    53:28
    Tybor nahodil ze středu hřiště puk na Kantora, který jej musel přikrýt pod lapačku. Po reklamní přestávce se tak bude vhazovat po levici hostujícího brankáře, který je ve třetí třetině ve velké permanenci.
     
    52:37
    Kantor zaváhal za brankou, když se mu nepovedlo rozehrát na spoluhráče, jenže k jeho štěstí se Petr Sýkora nedostal k pořádnému zakončení. Jeho snaha bekhendem nebyla prudká a hlavně přesná.
     
    51:37
    Vyloučení na obou stranách. Martin Pláněk za hosty a Lukáš Endál za hosty dostávají oba dvě minuty za hrubost.
     
    51:37
    Další závar před hostujícím brankářem způsobil nahozením Nosek, ale i teď si hostující brankář poradil a volný kotouč přikryl po dvou lapačku.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 13. Ďaloga, 46. Nosek (Zohorna, Ďaloga), 49. Zohorna (Gregorc, Nosek) – 10. Frühauf (Rousek, Švihálek), 10. Vydarený (Marha), 16. Langhammer (Škoda, Švagrovský), 37. Šimánek (Dej, Mertl), 41. Frühauf (Dej, Mertl)


    HC Dynamo Pardubice: Hudáček (Salfický) – Ďaloga, Gregorc, Čáp, Píša, Kočí, Zdráhal – Radil, Nosek, Tybor – Sýkora, Zohorna, Kolář – Somík, Cetkovský, Endál – Semorád, Moučka, Nahodil.

    Trenéři: Zdeněk Venera a Miloš Říha ml.

    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Harant, Vydarený, Pláněk, Mikuš, Frühauf, Jank, Plášil – Dej, Mertl, Šimánek – Květoň, Marha, Červený – Švagrovský, Tvrdík, Škoda – Švihálek, Langhammer, Rousek – Nedvídek.

    Trenéři: Peter Draisaitl a Jiří Kučera

    Rozhodčí: Husička, Polák – Jindra, Skopal

    Diváci: 10194 (vyprodáno)
    bahis siteleri