Tampa – Vancouver 4:3 (kon.) | Boston – Minnesota 4:1 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:1 (kon.)
Los Angeles – Arizona 3:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:2 (2:0, 1:2, 2:0)
HC Dukla Jihlava
Úterý 18.03.2014, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro dnešek je to z mé strany vše. Děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu na počtenou. (20:28:17)
     
    Složení baráže o extraligu je tak jasné. O dvě místa v nejvyšší soutěži si to rozdají Chomutov, Kladno, Mladá Boleslav a dnes postupující Olomouc.
     
    Hráči obou celků si nyní užívají chvilky se svými fanoušky. Zatímco ti domácí se na své hrdiny mohou těšit v baráži o extraligu, Jihlavští si budou muset počkat do srpna.
     
    Dnes to bylo opravdové drama, na jehož konci jsou šťastnější hokejisté domácího celku. Nicméně výsledek série 4:1 je pro jihlavskou Duklu poněkud drsný. Mužstvo z Vysočiny sehrálo s Kohouty velmi vyrovnaných pět utkání.
     
    A je to tady! Olomoucká Mora postupuje i po roce do baráže o extraligu.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Hosté se ještě marně pokouší o korekci, ale jejich naděje jsou u konce.
     
    59:20
    Čtyři tisícovky fanoušků na olomouckém zimním stadionu tleskají ve stoje a již nyní jsou si vědomi, že i letos Mora bude hrát o extraligu!
     
    59:00
    Začíná poslední minuta utkání, této semifinálové série a jihlavské sezóny.
     
    58:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí hokejisté skórují do prázdné branky a velký podíl na tom má Vošvrda. Olomoucký gólman zachytil puk a rychle jej rozehrál dopředu. Kotouč sice do klece nedoletěl, dopravil jej tam ale MATEJ PEKR. Asistence: Tomáš Vošvrda.
     
    57:36
    Jelikož se vhazovalo ve středním pásmu, vrátil se na chvíli do branky Rittich. Po zakázaném uvolnění Mory jede ale opět strážce jihlavské klece na střídačku.
     
    57:11
    Dukla chvíli zaměstnávala domácí obranu. Poté, co ale nedokázali prostřelit Vošvrdu, vyvezl puk Bartoň. Domácí kapitán pak při své cestě nabral i jednoho z jihlavských hráčů a poslal jej k ledu.
     
    56:33
    Kohouti dostali puk za branku soupeře, ale hosté zakládají rychle nový útok.
     
    56:20
    Hosté si berou oddechový čas! Do konce třetí třetiny zbývá odehrát ještě necelé čtyři minuty. Jihlavští nyní hrají o vše zkusí hru bez gólmana!
     
    56:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přestože před malou chvíli hosté málem využili zaváhání Staňka, skóre se mění na druhé straně. Obrana Dukly nechala za sebou volného MATĚJE PEKRA, který s velkými obtížemi přebral kotouč a poté jen tak do něj plácl. Rittich byl ale překonán! Asistence: Jan Jaroměřský.
     
    54:54
    Nyní se podobně do tlaku dostala i Dukla. Mora hrála dokonce s jedním hráčem bez hole, ale i tak to zvládla.
     
    54:06
    Kohouti předvedli ve třetině soupeře ohromný tah na bránu, ale vytěžit z toho nedokázali nic.
     
    53:21
    Čachotský si poradil se dvěma hráči Mory, následně na modré ale udělal kličku navíc a vystavil se do postavení mimo hru.
     
    52:39
    Dukla předvedla rychlý průnik do domácí třetiny. Vošvrda puk jen vyrazil před sebe, dojíždějící Hubáček jej ale trefil jen do gólmana.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 8. Ostřížek (Selingr, Kucharczyk), 12. Bartoň (Knotek), 23. Vodný (Bartoň), 57. Pekr (Jaroměřský), 59. Pekr (Vošvrda) – 30. Dobrovolný (Podlipnik, Zeman), 36. Podlipnik (Dobrovolný)


    HC Olomouc: Vošvrda (Halász) – Cartelli, Jaroměřský, Houdek, Ondrušek, Bartoň (C), Staněk, Kadela – Kucharczyk, Ostřížek, Selingr – Pekr, Kindl, Švaňhal – Marosz, Knotek, Herman – Jergl, Diviš, Vodný.
    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Dobrovolný, Zadražil, Mocek, Podlipnik, Štebih, Jaroš, Tobola – Čachotský (C), Zeman, Mikeš – Důras, Hubáček, Seman – Prokš, Haluza, Velecký – Štěpánek, Malec, Kuřítko.

    Rozhodčí: Čech, Blecha – Barteček, Vengřín

    Diváci: 4020
    bahis siteleri