Janov – Cagliari 1:2 (kon.) | Atalanta BC – Hellas Verona 1:2 (kon.) | Parma – Inter 0:2 (kon.)
AC Milán – Livorno 3:0 (kon.) | Udinese – Neapol 1:1 (kon.) | Catania – Sampdoria 2:1 (kon.)
Chievo – Sassuolo 0:1 (kon.) | Lazio – Turín 3:3 (kon.) | Juventus – Bologna 1:0 (kon.)
Fiorentina – AS Řím 0:1 (kon.)
konec
S. S. Lazio
3:3 (1:0)
Turín FC
Sobota 19.04.2014, 15:00 • Stadio Olimpico, Řím • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Strhující klání přineslo především ve druhém poločase aktivní pojetí hry. Turín nejprve vyrovnal, Lazio ale hnedle odpovědělo. Vyrovnat se poté podařilo také hostím. Již se zdálo, že duel skončí remízou, když v samotném závěru poslal Turín do vedení Ciro Immobile. V nastaveném čase, přesně vteřinu před závěrečným hvizdem, však upravil na konečných 3:3 Antonio Candreva. Právě skončená reklama na fotbal tak byla ověnčena zaslouženou remízou. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 6:6 (17:02:29)
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Absolutně neskutečný závěr utkání. Domácí v poslední vteřine vyrovnávají! Obránci Turína provedli zcela mizerně ofsajdovou past, z čehož těžil ANTONIO CANDREVA. Forvard Lazia poté pohodlně uklidil balon do branky.
     
    90+4
    Zřejmě poslední pokus domácích končí neúspěšně, středopolaři Lazia si nerozumněli při kombinaci.
     
    92
    Lazio se pokouší směrem kupředu cosi vymyslet, jedná se ale spíše o platonickou snahu. Nyní se navíc domácí provinili nedovoleným způsobem. Padelli s výkopem pochopitelně nepospíchá.
     
    91
    Turín střídá, místo El Kaddouriho naskočí na závěrečné vteřinky Gazzi.
     
    90
    K základní hrací době budou nastaveny rovné tři minuty.
     
    89
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, hostující příznivci mohutně slaví. CIRO IMMOBILE obdržel pas od Barreta, po kterém udělal dva kroky a dělovou ranou vymetl pavučiny v pravém horním růžku Berishovy svatyně. Lepší zakončení již nebylo k mání, forvard Turína navíc prolomil dnešní střeleckou smůlu.
     
    87
    Souboj Immobile – Berisha pokračuje. Domácí forvard si zpracoval balon a z otočky jej tvrdě poslal k pravé tyči branky Lazia. Domácí muž s rukavicemi ale stihl zasáhnout.
     
    86
    Hlavní sudí nyní předvedl bystré oko, Radu (LAZ) v penaltovém teritoriu upadl jako postřelený srnec, to vše ale bez cizího zavinění. Teatrální okénko domácího zadáka je "oceněno" žlutou kartou.
     
    85
    Volný kop Lazia ze zhruba pětatřiceti metrů branku soupeře neohrozil, balon nepřeletěl ani ideálně postavenou zeď. Míč tak mají ve své moci fotbalisté Turína.
     
    84
    Výměna sil na domácí straně. Místo Keity naskočí do hry Pereirinha.
     
    84
    Strhující minuty duelu, v další příležitosti se neocitl nikdo jiný než hostující forvard Immobile. Ani tentokrát se ale Berishovi na kobylku nedostal, pálil totiž z velkého úhlu.
     
    83
    Immobile se hnal zcela sám na Berishu! Ke střeleckému pokusu se ale nedostal, Biava naprosto famózním defenzivím zákrokem soupeře čistým způsobem odzbrojil. Domácí mohou svému obránci poděkovat.
     
    82
    El Kaddouri nalezl dlouhým centrem Immobileho, který ale pas nezastihl. V době, kdy se chopil balonu, již byli obránci Lazia na svém místě. Akce Turína tak neměla dlouhého trvání.
     
    80
    K balonu se postavil Bovo, který po krátkém rozběhu donutil Berishu k zásahu. Domácí brankář ale tento směr střely dobře odhadl, neměl tak se zákrokem větší potíže.
     
    80
    Před exekucí volného kopu bude Turín ještě střídat. Ze hřiště odchází Meggiorini, kterého nahradí Barreto.
     
    79
    Za doslova hokejový bodyček na hranici pokutového území dostává Dario Novaretti (LAZ) červenou kartu. Domácí tak budou dohrávat o deseti.
     
    77
    Keitův centr z levé strany hosté s přehledem odvrátili, Lazio ale nadále pokračuje na útočné polovině. S blížícím se závěrem duelu jsou domácí lepším mužstvem.

    Libor Kucza

    Jakub Martiňák

    Branky: 42. Mauri, 61. Candreva (pen.), 90+4. Candreva (Anderson) – 52. Kurtić (Meggiorini), 67. Tachtsidis (El Kaddouri), 89. Immobile (Barreto)

    Karty:   25. Lulić (LAZ), 63. Keita (LAZ), 72. Novaretti (LAZ), 86. Radu (LAZ) – 12. Bovo (TUI), 61. Vives (TUI), 61. Glik (TUI)   79. Novaretti (LAZ)


    S. S. Lazio: Berisha – Cavanda (71. Postiga), Biava, Novaretti, Radu – Biglia, Ledesma, Lulić – Candreva, Mauri (C) (70. Anderson), Keita (84. Pereirinha).
    Náhradníci: Guerrieri, Strakosha – Ciani, Pereirinha, Crecco, Anderson, Onazi, J. Minala, G. Kakuta, Perea, Postiga.

    Turín FC: Padelli – Bovo, Glik (C), Moretti – Maksimović, Kurtić (65. Tachtsidis), Vives, El Kaddouri (91. Gazzi), Darmian – Meggiorini (80. Barreto), Immobile.
    Náhradníci: Berni – Vesovic, Tachtsidis, Gazzi, Barreto, A. Barreca, E. Gyasi.

    Rozhodčí: M. Guida – R. Bianchi, L. Manganelli

    Diváci: 33 000
    bahis siteleri