Sutjeska – Šeriff Tiraspol 0:3 (kon.) | Dudelange – Ludogorec 1:1 (kon.) | Levadia Tallinn – Sparta 1:1 (kon.)
Karabach – Valletta 4:0 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – FC Santa Coloma 2:0 (kon.) | New Saints – Slovan Bratislava 0:2 (kon.)
B36 Tórshavn – Partizan Bělehrad 1:3 (kon.) | Skënderbeu – BATE 1:1 (kon.) | Žalgiris Vilnius – Dinamo Záhřeb 0:2 (kon.)
Debrecín – Cliftonville 2:0 (kon.) | Celtic – Reykjavík 4:0 (kon.)
konec
F91 Dudelange
1:1 (0:0)
PFK Ludogorec Razgrad
Úterý 22.07.2014, 18:00 • Jos Nosbaum, Dudelange, Lucembursko • Liga mistrů (předkola)
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Tímto se s Vámi loučí a zase někdy u předkol evropských pohárových soutěží se těší Tomáš Lysý. (19:56:52)
     
    Střely na branku: 9-4.
    Zásahy gólmanů: 3-8.
    Střely mimo branku: 10-2.
    Žluté karty: 1-2.
     
    Po výhře v domácím zápase 4:0 a po remíze v lucemburské odvetě se tak z postupu raduje FK Ludogorec 1947 Razgrad, který se o postup do rozhodujícího předkola utká s Partizanem Bělehrad.
     
    Odvetný zápas druhého předkola Ligy Mistrů mezi Dudelange a Ludogorcem Razgrad skončil remízou. V prvním poločase přestáli domácí krátký tlak hostů a sami mohli skórovat, ale Turpel, který postupoval sám na branku, na Stojanova nevyzrál. Stejnou šanci měl opět Turpel ve druhém poločase, i když trošku z úhlu, ale netrefil branku. Přišlo tak nedáš dostaneš, když se prosadil Bezjak. Ludogorec poté jakoby přestal hrát a přenechal iniciativu domácím. Ti se po zásluze dostali do několika šancí, z nichž nakonec vyrovnali zásluhou nádherné rany Turpela do pravé šibenice. Dudelange mělo i další šance, ale díky výbornému Stojanovovi zůstal stav nezměněn.
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Ačkoliv měl Karapetian dost času, aby se po centru Bena Ajiby dostal na území malého vápna k hlavičce, zamířil doslova lajdácky a věnoval míč do náruče Vladislava Stojanova, který je dnes velmi jistý a jmenoval bych jej nejlepším hráčem hostů.
     
    90+1
    Nákop Bena Ajiby bez problémů schoval do rukavic Stojanov.
     
    90+1
    Další nepříjemný zákrok na Pedra předvedl Fábio Espinho, navíc kousek za velkým vápnem domácích, což je naprosto zbytečné.
     
    90
    Zatím nevíme, kolik se bude ve druhé polovině nastavovat.
     
    89
    Následně fauloval Zlatinsky domácího Pedra, ale po rozehrávce Dudelange rychle přišlo o míč. Hraje se nyní na druhé straně.
     
    88
    Schulz se ujal míče a zhruba z třiceti metrů vystřelil vedle pravé tyče branky Stojanova.
     
    87
    Dudelange chce strhout vedení na svojí stranu, hraje hodně nadšeně a posílá před branku Ludogorce jeden centr za druhým.
     
    86
    Pedro volil tvrdý centr před branku, který musel Stojanov vší silou vyboxovat mimo pokutové území. Míč nakonec doletěl až někam k půlící čáře.
     
    86
    Po dalším faulu hostů zůstane Dudelange u míče, Mäntylä fauloval u levé postranní čáry Karapetiana.
     
    85
    Ben Ajiba se poslední minuty rozehrál k dobrému výkonu. Nyní po rohu posadil míč na hlavu Moreiry, ale ten minul branku Stojanova, který tak nemusel zasahovat, za což byl zřejmě velmi rád.
     
    84
    Dudelange se opět dostalo až před Stojanova a vybojovalo rohový kop.
     
    83
    Christo Zlatinski není s hrou svého týmu zrovna dvakrát spokojen, což se zřejmě projevuje i na tomto faulu, po kterém vidí žlutou kartu. Jeho nevybíravou kosu odnesl Ben Ajiba.
     
    82
    David Turpel se rozloučil se zápasem vyrovnávacím gólem, čili tím nejlepším možným způsobem, a na závěrečných deset minut přenechá místo Gustavu Schulzovi.

    Tomáš Lysý

    Branky: 81. Turpel (Ajiba) – 51. Bezjak (Moţi)

    Karty:   29. Ajiba (DUD) – 59. Misidjan (LUD), 83. Zlatinski (LUD)


    F91 Dudelange: Joubert (C) – Moreira, Prempeh, Schnell, Ney – Pedro, Stélvio, Ben Ajiba – Sylla, Benzouien, Turpel. Trenér: Sébastian Grandjean
    Náhradníci: Clepkens, Zaghdane, Betorangal, Malget, Mokhtary, Schulz, Karapetian

    PFK Ludogorec Razgrad: Stojanov (C) – Choco, Moti, Barthe, Minev – Zlatinski, Fábio Espinho – Misidjan, Marcelinho, Lumu – Bezjak. Trenér: Stojčo Stojev
    Náhradníci: Cvorović, Mäntyla, Vitinha, Aleksandrov, Anicet, Djakov, Wanderson

    Rozhodčí: Tobias Welz – Guido Kleve, Rafael Foltyn – Markus Schmidt (Německo)
    16.07.2014
    Ludogorec - Dudelange 4:0

    Branky: 35. Abalo (Marcelinho), 43. Bezjak (Abalo), 66. Anicet (Misidjan), 68. Espinho (Minev)

    Karty:   17. Dyakov (LUD), 21. Caiçara (LUD), 88. Benajiba (LUD) – 31. Moreira (DUD), 41. Pedro (DUD), 48. Schnell (DUD), 80. Prempeh (DUD)

    bahis siteleri