Havlíčkův Brod – Plzeň 1:3 (kon.) | Třebíč – Olomouc 4:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:3 (0:2, 1:0, 0:1)
HC Škoda Plzeň
Úterý 29.07.2014, 17:30 • ZS Kotlina • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Rebelové svedli s Plzní velmi pohledný zápas, když se jim povedlo soupeře z nejvyšší soutěže potrápit. Škodovka nakonec zvítězila 3:1 a překvapení nedopustila ani v samostatných nájezdech, které ovládla poměrem 2:1. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek večera. Na shledanou. (19:38:52)
     
    Nakonec rozhodl o vítězství Plzně i v samostatných nájezdech Michal Dvořák (PLZ), který nekompromisně zavěsil pod horní tyčku – 1:2!
     
    Jakub Lev (PLZ) se rozjel hodně rychle, ale brankář Dlouhý se překonat nenechal – 1:1.
     
    Ján Sýkora (PLZ) si najel až před branku a se štěstím propálil gólmana Dlouhé – 1:1!
     
    Matěj Beran (PLZ) trefil jen betony brankáře Dlouhého – 1:0.
     
    Dominik Simon (PLZ) tentokrát nemířil přesně, vylámal si zuby na brankáři Dlouhém – 1:0.
     
    Tomáš Semrád (HBR) se rychle rozjel a uspěl pěknou střelou – 1:0!
     
    Ještě se jedou samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je zřejmě definitivně rozhodnuto! Rebelové zkusili štěstí při závěrečné hře bez brankáře, ale David Moravčík nahrál DOMINIKU SIMONOVI, který neomylně trefil prázdnou branku a odměnil se za svůj velmi dobrý výkon! Asistence: David Moravčík.
     
    59:10
    Škodovka se sice snaží ze všech sil, ale nějaký souvislejší tlak z její strany stále nepřichází. Havlíčkův Brod velmi dobře bruslí.
     
    58:50
    Rebelové se zatím brání velmi dobře, pravidelně získávají puky a odpalují je do bezpečné vzdálenosti od gólmana Dlouhého.
     
    58:19
    Rebelové měli příliš mnoho hráčů na ledě a obdrželi dvouminutový trest, který odsedí Kristián Kučera (HBR). Berou si oddechový čas.
     
    57:37
    Obrázek hry se nemění, v Kotlině pozorujeme vyrovnanou a bojovnou partii, jež bohužel moc zajímavých situací před brankáři nenabízí.
     
    57:05
    Velmi nepříjemnou ránu vyslal ze své hole od modré čáry Jan Schleiss, proti němuž zasáhl gólman Dlouhý svou vyrážečkou, když kotouč vytěsnil k pravému mantinelu.
     
    56:50
    Oba týmy mají problém s tím, aby přešli přes území v blízkosti středového kruhu.
     
    56:15
    Stále se hraje v podstatě bez přerušení.
     
    55:39
    Plzeň se teď marně pokouší překonat pevnou obranu soupeře.
     
    55:17
    Až teď ohrozil gólmana Polívku dalekonosnou střelou od modré čáry Tomáš Semrád. Maskovaná opora Plzně vymrštila vzhůru proti zápěstnímu projektilu svou lapačku.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 34. Zítka (Maliník, Minárik) – 16. Moravčík (Tulačka), 19. Dvořák (Sýkora, Pejchar), 60. Simon (Moravčík)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: F. Barus (od 32. Dlouhý) – Grman, Semrád, Zítka, Sedlák, L. Vágner, D. Kolář, Žvátora, D. Vala, Kulhánek – Jankovič, Minárik, Maliník, Řehák, Sedláček, Trummer, Kučera, Stehlík, Boček, Milfait, Kadlec, Chlubna.
    HC Škoda Plzeň: Polívka (Pacl) – Marcel, Moravčík, Pavlíček, Grin, Prokop, Ferenc, Sklenička – Schleiss, Simon, Beran, Sýkora, Lev, Kepka, Pejchar, T. Sýkora, Dvořák, Vlach, Kristl, Tulačka.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Michal Habásko, Petr Křivohlavý

    Diváci: 700
    bahis siteleri