Atlant – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | HC Slovan – Čerepovec 0:3 (kon.) | Záhřeb – N.Novgorod 1:4 (kon.)
konec
Atlant Moskevská oblast
0:3 (0:0, 0:3, 0:0)
CSKA Moskva
Úterý 16.09.2014, 17:30 • Arena Mytišči - Ice Palace Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Ondřej Němec (ATL) 0+0, čas na ledě: 23:13, 4 střely, 4 trestné minuty

    Žádný slovenský zástupce do utkání nezasáhl. (19:50:30)
     
    Je dobojováno. V ospalé třetí části již branka nepadla, a tak duel rozhodlo prostřední dějství. V něm se v rychlém sledu po sobě trefili Stephane Da Costa a Jevgenij Arťuchin. Definitivní podobu výsledku dal Nikita Zajcev. CSKA Moskva tak v nepříliš pohledném klání zdolalo Atlant Moskevskou oblast 3:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 21:42
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    CSKA se osvobozouje. O vítězi je rozhodnuto.
     
    59:26
    Stále domácí kombinují v blízkosti Galimova.
     
    59:10
    Atlant má tlak, ovšem bez vážnějších příležitostí.
     
    58:26
    CSKA se osvobozuje, domácí to zkouší bez brankáře!
     
    58:16
    Pokud Atlant nevstřelí brnaku, dohraje utkání v početní výhodě. Za hákování odchází na trestnou lavici opět Alexej Bondarev (MOS).
     
    57:55
    Po dalším zásahu Engrena došlo k menší rozmíšce mezi Němcem a Arťuchinem. Hned trojice arbitrů však tento spor utnula již v jeho počátku, a tak se vylučovat nebude.
     
    57:06
    Nyní CSKA navíc zahrozilo. Od modré čáry poslal pozdrav Engrenovi Georgij Mišarin. Rána hostujícího obránce však neměla potřebné parametry k tomu, aby bývalému brankáři Lva Praha způsobila vážnější potíže.
     
    56:58
    Domácí bojují, o tom žádná. Dnes se jim však vůbec nic nedaří. Další snahu o útok zastavuje postavení mimo hru, po němž se bude vhazovat ve středním pásmu. Voda na mlýn pro CSKA.
     
    56:28
    Alexandr Kadejkin se prohnal jako uragán útočným pásmem, načež z velkého úhlu zakončil. Galimov si ale vybruslil a ránu zlikvidoval. O vítězi utkání začíná být nejspíše definitivně rozhodnuto.
     
    55:21
    Opět Taraťuchin, tentokráte si ránu rozmyslel a přihrál na modoru čáru. Domácí však nic nevymysleli, také tato přesilová hra zřejmě zůstane nevyužita.
     
    54:38
    Taraťuchinova rána byla zblokována do ochranné sítě. Vhazovat se bude po pravici Galimova, který zatím v dosavadním průběhu duelu příliš práce neměl.
     
    54:01
    Zajcev vyhazuje přes všechny čáry, tuto přesilovou hru si zatím domácí za rámeček rozhodně nedají. Chybí kombinace, střela na branku. Ozývají se také nespokojení diváci.
     
    53:35
    Bude se vylučovat. Za hákování si odchází odpočinout hostující Alexej Bondarev (MOS). Nejspíše jedna z posledních příležitostí pro Atlant.
     
    52:36
    Hra je velmi plynulá, příliš přerušení k vidění. Zatím ale této plynulosti nedokáže využít ani jeden z celků. Obraz hry začíná být stále stejný, marné dobývání branky CSKA.
     
    51:46
    Až nyní se Atlant usadil v útočné třetině, ovšem nepřesnou přihrávkou se z něj nakonec sám vyhnal. Bude tak muset zahájit další útočnou akci.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 26. Costa (Radulov), 27. Arťuchin (Zajcev, Prochorkin), 34. Zajcev (Radulov)


    Atlant Moskevská oblast: Engren (Šikin) – Tjuljapkin, Novopašin, Baldajev, Dyblenko, Rukavišnikov, Němec, Gilroy – Engqvist, Kozlov, Voronin, I. Radulov, Taraťuchin, Gluchov, Černov, Leščenko, Kolcov, Kadejkin, Šošnikov, Jašin, Šmeljov
    CSKA Moskva: Galimov (Lalande) – Denisov, Bondarev, Mišarin, Zajcev, Billins, Kiselevič, Panin – Tělegin, Korotkov, Ljubimov, Stas, Grigorenko, Mursak, Arťuchin, A. Radulov, Prochorkin, Da Costa, Mamin, Kuzmenko

    Rozhodčí: Jeřábek, Gofman – Sirotkin, Metalnikov
    bahis siteleri