Nitra – Skalica 1:2 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 3:5 (kon.) | Žilina – Košice 0:4 (kon.)
Trenčín – Martin 3:1 (kon.) | Zvolen – Piešťany 6:5 (po pr.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
HK VITAR Martin
sk Úterý 30.09.2014, 17:30 • Zimný štadión Pavla Demitru, Trenčín • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hoci hostia sa ešte rozčuľovali, že ich čiaroví obrali o vhadzovanie v útočnej tretine, pravidlá hovoria jasne, ak brankár vybehne proti puku z bránky, icing sa nepíska. Dukla v zápase vybojovala tri body, ale rozhodne nebola lepším tímom. Hostia však nedokázali prekonať výborného Konráda viac ako raz, preto nebodovali. (19:42:57)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
    RADIVOJEVIČ - 3:1
     
    59:31
    Trenčín dal gól!
    Domáca poistka do prázdnej brány. Už dvadsať sekúnd predtým bol brankár Dzubina na odchode k striedačke, keď na neho mieril vyhodený puk z pásma Dukly. Tým pádom sa nepískalo zakázané uvoľnenie, čo hostí zmiatlo. Puk však napriek tomu mali vo svojej moci a založili útok, už v šestici. Trenčania ubránili, Nemec v strednom pásme poslal BRANKOVI RADIVOJEVIČOVI, ktorý trafil prázdnu bránu.
    Asistencia Nemec.
     
    58:45
    Finsterle netrafil dobre puk pred bránou Dukly, inak to mohla byť nebezpečná pozícia.
     
    57:59
    Vedenie spadlo domácim do hrste vďaka bojovnosti a snahe, uvidíme, či ešte dokážu hostia odpovedať. Zatiaľ sa hrá v strednom pásme, takže hrajú v pätici.
     
    57:59
    Hostia si vzali oddychový čas.
    NEMEC - 2:1
     
    57:59
    Trenčín dal gól!
    Dukla vybojovala vhadzovanie v útočnom pásme, vyhrala ho, zaujala postavenie pred bránou. Od modrej napriahol Bokroš a jeho strelu tečoval na hranici pravého kruhu nechytateľne VLADIMÍR NEMEC.
    Asistencia Bokroš.
     
    57:54
    Rozhodca už asi nebude pískať fauly, ani na jednej strane teraz nerozhodol o vylúčení, hoci v bežnom čase by sa asi takéto zákroky pískali.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1001 divákov.
     
    56:59
    Mierny tlak prvej formácie Dukly, Radivojevič ani Mikula ale pred bránou neuspeli.
     
    56:18
    Oba tímy sa teraz snažia strhnúť víťazstvo na svoju stranu, no skôr opatrne ako bezhlavo. Dukla strieda v krátkych intervaloch.
     
    54:41
    Gašparovič sa snažil dobehnúť puk, ale Dzubina bol pri ňom skôr. Trenčiansky útočník ešte trošku ofŕkal gólmana snehom, čo obrana na čele s Ďatelinkom nechala prekvapujúco bez povšimnutia.
     
    54:32
    Mikula sa preháčkoval okolo obrancu až k zakončeniu, Dzubina si počkal na jeho strelu a dobre vykryl priestor.
     
    53:54
    Rožník to skúsil od mantinelu, získal pásmo pre svoj tím, keďže Dzubina puk zaľahol.
     
    53:20
    Šišovského zdobí bojovnosť, ale ani jeho dobrá práca v útočnom pásme neviedla k ohrozeniu brány. Aktívnejší a lepší sú v závere hostia.
     
    52:05
    Zošiak mal čistý puk vo vlastnej tretine, no bekhendom ho nedostal do stredného pásma, ale len priamo k martinskému útočníkovi. Ten prihral pred bránu Jokeľovi, ale Konrád dobre zmenšil strelecký uhol a puk zblokoval.
     
    50:35
    Melichárek a Šišovský korčuľovali za vyhodeným pukom a takmer sa dostali k streleniu gólu. Pre hostí smolný odraz puku prekvapil obrancu a mieril k bráne. Dzubina to riskol a stihol pred dvoma hráčmi Dukly puk vyraziť.
     
    49:40
    Po vyhratom bully v pásme Dukly to vyskúšal Fujerík, no Konrád má dobrú fazónu. Práve jemu dnes môžu Trenčania ďakovať, že stále majú nádej na víťazstvo.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 39. Gašparovič (Bokroš, Nemec), 58. Nemec (Bokroš), 60. Radivojevič (Nemec) – 2. L.Klíma (T.Klíma)


    HK DUKLA Trenčín: Konrád (Kompas) – Kozák, T. Bokroš, Novajovský, Anderson, Zošiak, Dudáš, Habšuda – Jakub Gašparovič, V. Nemec, Radivojevič – P. Šišovský, Melichárek, Komínek – Mikula, Petrovický, J. Rožník – D. Hudec, P. Stantien, Pardavý ml. – Daniška. Tréner: R. Stantien
    HK VITAR Martin: Dzubina (Čech) – Ďatelinka, Lojek, Dvořák, Kolba, Matejka, Tupý, Brcko, Fillo – T. Varga, Galamboš, J. Markovič – Suja, Illo, Finsterle – L. Klíma, T. Klíma, Jokeľ – Važan, Fujerík, Themár. Tréner: D. Babka

    Rozhodčí: Bundil – Gajan, Gavalier

    Diváci: 1001
    bahis siteleri