Chabarovsk – Čerepovec 4:5 (kon.) | Vladivostok – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Novosibirsk – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Jekatěrinburg – Magnitogorsk 1:4 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 2:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Barys 1:2 (kon.)
Toljatti – Ufa 0:2 (kon.) | Nižněkamsk – Kazaň 2:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Viťaz 6:4 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
2:3 (2:0, 0:2, 0:1)
Ak Bars Kazaň
Úterý 30.09.2014, 17:00 • SCC Arena Petrochemist • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec utkání v Nižněkamsku! Domácí sice dlouho vedli rozdílem dvoh branek, ale Bars Kazaň se rval velmi srdnatě, což vedlo k otočení vývoje celého skóre. Neftěchimik navíc možná i sám sebe zklamal v přesilových hráč, Kazaň následně vystavěla pevnou defenzivní zeď ve třetí části. To je ode mě pro dnešek vše, přeji hezký zbytek večera. (19:25:19)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Domácí už hrají bez brankáře, zkouší tak riskovat s jedním hráčem poli navíc!
     
    59:01
    Odstartovala poslední minuta základní hrací doby, očekávejme, že Nižněkamsk zanedlouho vyzkouší hru bez brankáře.
     
    57:50
    Parádně pevná defenzíva Barsu Kazaň, který se zdá být hlavně v posledních asi čtyřech minutách pevný jako skála u vlastní branky. Kornějev vyhazuje puk mimo pásmo.
     
    56:18
    Zakázané uvolnění Nižněkamsku, domácí musí ubírat zaměření zpátky před svého gólmana Kolappanena.
     
    55:30
    Jenže ani Kazaň nepředvedla nic světoborného, co se umu v poli o jednoh hráče navíc týče. Obě mužstva již kompletní, započala poslední pětiminutovka.
     
    54:48
    Ve čtyřech ani jeden tým nedokázal pořádně založit akci, teď si zkusí o pár vtěřin zkrácenou pořetní výhodu Ak Bars Kazaň.
     
    53:57
    Na chvíli uvidíme hru ve čtyřech na obou stranách, ze strany Neftěchimiku totiž odchází za plexisklo pro trestance Maxim Rybin.
     
    53:51
    Nižniněkamsk by se měl postupně ubírat k závěrečnému tlaku, ale ten nepřichází ani během početní výhodu. Hosté se osvobozují.
     
    52:41
    Dobrá šance pro domácí mančaft, jak dotáhnout skóre zpátky k vyrovnanému stavu. Dvě minuty za sekání totiž inkasuje hostující Medvěděv.
     
    52:35
    Naději na vyrovnání pro Nižněkamsk zkusil náhle vykřesat aktivní obránce Bilalov. Ale ani on nepřekonal ránou z dálky pohotově připravného Nilssona.
     
    52:10
    V SCC Areně sledují diváci snažené svého týmu o vyrovnání, ale obrana Kazaně zatím rozhodně nevypadá, že by se chtěla jen tak nechat překonat. Taktika hostům doposud vychází.
     
    51:33
    Ještě jedna rána z dálky, jeden z obránců hostující družiny zajistim pořádný zmatek před svatyní Neftěchimiku.
     
    51:00
    Hra nyní plyne daleko rychleji, rozhodčí nepřerušují hru v tak častých intervalech. Medvěděv zkusil prověřin pozornost brankáře Kolappanena z dálky.
     
    49:57
    Když už se pokusili domácí hráči Nižněkamsku o nějaké založení akce na soupeřovu svatyni, ztroskotal plán hned na začátku. Odpískáno zakázané uvolnění.
     
    48:11
    Mirnov hledal na pravém křídle volného spoluhráče, jenže tentokráte kombinace Barsu Kazaně neshledala nic společného s přesností a krásou.
     
    47:32
    Brankář Nillson musel narychlo od své branky rozehrávat, aby tím pomohl svým spoluhráčům založit další akci. Ta ale končí ještě před půlící čárou.
     
    45:55
    Hosté sice usadili na chvíli své barvy v soupeřově třetině, ale prakticky nic pořádného nevymysleli. Nyní už Neftěchimik Nižněkamsk opět kompletní.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 1. J.Alševskij (S.Alševskij, Chokjarov), 14. Sexton (Bělov) – 23. Malychin (Varnakov, Heshka), 32. Nikulin (Mirnov, Kostitsyn), 43. Pesonen


    Neftěchimik Nižněkamsk: Kolappanen (Sudnicin) – Beresin, Kosmačjov, Mnacjan, Bryncev, Bělov, Jevsjenko, Bilalov – S. Alševskij, Hennessy, Kulikov, Stapleton, Rybin, Sexton, Stěpanov, Chokrjakov, Trunjov, Milovzovor, Klimenko, J. Alševskij
    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Děnisov, Nikulin, Kornějev, Heshka, Rylov, Musin, Medvěděv, Paigin – Mirnov, Bodrov, Svitov, Varnakov, Pesonen, Obuchov, Moller, Azevedo, Burmistrov, Kostitsyn, Kirill, Fjodor

    Rozhodčí: Gofman, Žakarov – Žakarenkov, Morozov
    bahis siteleri