Třinec – Balticflora Teplice 0:5 (kon.) | Olympik Mělník – Sparta 2:10 (kon.) | Kladno – Chrudim 0:7 (kon.)
Zruč n/S – Helas Brno 6:0 (kon.) | Hradec Králové – Vysoké Mýto 7:2 (kon.)
konec
SKP Ocel Třinec
0:5 (0:2)
FC Balticflora Teplice
Pátek 10.10.2014, 20:00 • Sportovní hala Smilovice (kapacita: 200 míst) • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    V dalším kole se Likop představí znovu v hale ve Smilovicích. Za týden v pátek hostí Třinečtí ve 20:00 Kladno. Teplice budou hrát ve čtvrtém kole doma, rovněž v pátek 17. října od 20:00 proti Vysokému Mýtu.

    Pro dnešek je to ze Smilovic všechno. Třinec na Teplice ve třetím kole Chance Futsal ligy nestačil a na úvod svého působení v nejvyšší soutěži nebodoval. Balticflora zůstává stoprocentní. Přeji vám příjemný zbytek večera a hezký víkend. Na počtenou! (21:35:56)
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Martin Sikora – TRI, Riberio Sidnei – TEP (1+2).

    Nejlepšími hráči zápasu byli vyhlášeni domácí brankář Sikora, který odvážně čelil teplickým atakům, a na straně druhé je to střelec jedné branky Sidnei, který přidal i dvě asistence.
     
    Utkání skončilo jednoznačným vítězstvím Balticflory, ale Likop se určitě nemá za co stydět. Ve druhé půli inkasoval poprvé ze salovky Holého, který v šestadvacáté minutě doklepl Sidneiho střelu za Sikoru. Balticflora měla tlak a další šance, ale třinecký brankář zlikvidoval, co mohl. Krátký byl v třiatřicáté minutě na Slámovu střelu, který střílel z bezprostřední blízkosti. Třinec se minutu před koncem dopustil šestého akumulovaného faulu a hosté rozehrávali kop z deseti metrů. Saláka Sikora vychytal, proti dorážce Kiliána už šanci neměl. Balticflora potvrdila roli jasného favorita a v Třinci jasně zvítězila.
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Holý chtěl uvolnit Saláka, ale poslal balon pouze za Sikorovu branku. To byl možná poslední útok Teplic v zápase.
     
    40
    Běží poslední minuta duelu mezi Třincem a Teplicemi, hosté jsou vepředu o pět branek. Sikora zneškodnil nadvakrát pokus Saláka.
     
    39
    Teplice právě vstřelily branku!
    Saláka sice Sikora skvěle vychytal, ale vyrazil balon pouze k neobsazenému JAKUBU KILIÁNOVI, který jej doklepl za záda třineckého gólmana – 0:5! Bez asistence.
     
    39
    Hosté budou zahrávat desetimetrový kop. Buryan přidal šestý akumulovaný faul a k míči se staví Salák!
     
    39
    Hosté vystřídali gólmana. Antonio Jerenimo pro dnešek zřejmě dohrál, prostor dostává Jan Kalina. Do konce chybí něco přes minutu.
     
    39
    Salák si nezpracoval Jerenimův pas ideálně a byl obrán o míč Buryanem. Třinecký futsalista pronikl po pravé straně a střílel těsně vedle.
     
    38
    Hra se trochu uklidnila a hraje se kolem půlící čáry. Míč si vyměňují dva Brazilci v dresu Teplic, a sice Giva s Jerenimem.
     
    38
    Balticflora se dopustila třetí akumulované chyby, Salák zahrál rukou na útočné půlce. S balonem proto hrají domácí a snaží se proniknout vpřed.
     
    37
    Do konce utkání zbývají tři minuty. Stále sledujeme ten stejný scénář. Teplice hrají s míčem, Likop se soustředí na brejky a hlavně už nechce faulovat.
     
    37
    Sidnei se obtočil kolem Cieslara, ale domácí kapitán se do souboje dokázal vrátit a zneškodnil centr Brazilce. Rozehrává Sikora.
     
    36
    Sidnei přečetl Mendrokovy úmysly a vzal domácímu futsalistovi balon. Teplice se nasunuly dopředu a znovu kombinují se všemi pěti hráči.
     
    36
    Jerenimo byl znovu hodně venku z brány a hosté získali míč. Kantor přihrál Očadlíkovi, toho zastavil od střely do odkryté branky Giva.
     
    35
    Mendrok si při bránění Slámy opět pomohl faulem a zatáhl svého protivníka za dres. To je už pátý akumulovaný faul Likopu, každý další bude trestán desetimetrovým kopem.
     
    35
    Sláma volil místo přihrávky na Marcia zakončení z těžkého úhlu, ale vše skončilo pro Balticfloru alespoň rohem. Tu rozehráli hosté nakrátko, mimo pálil Sidnei.
     
    35
    Očadlík však přidal již čtvrtý akumulovaný faul Třince. Hráči Likopu by si pomalu měli dávat na nedovolené zákroky větší pozor.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 2. Sidnei (Marcio), 10. Emerson (Giva), 26. Holý (Sidnei), 33. Sláma (Sidnei), 39. Kilián


    SKP Ocel Třinec: Sikora (Kloda) – Hudzieczek, Očadlík, Cieslar (C), Przyczko, Samek, Mendrok, Baron, Buryan, Kantor. Hrající trenér: Josef Cieslar mladší.
    FC Balticflora Teplice: Jerenimo (39. Kalina) – Giva, Holý, Sláma (C), Emerson, Kilián, Marcio, Sidnei, Salák. Hrající trenér: Joao Giva.

    Rozhodčí: Zdeněk Petr – Michal Gasnárek
    bahis siteleri