Vítkovice – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Zlín – Třinec 0:4 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 7:1 (kon.)
Pardubice – Plzeň 3:2 (kon.) | Sparta – Litvínov 0:1 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 2:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
7:1 (2:0, 2:0, 3:1)
HC Slavia Praha
Úterý 14.10.2014, 18:00 • Hala Rondo • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Kometa – Slavia Praha 7:1, s tímto konstatováním se z Brna loučím a přeji hezký zbytek úterního večera. (20:24:59)
     
    To bychom měli, Kometa si připisuje tři důležité body, když soupeře ze Slavii dokázala pokořit hned sedmi zářezy. Hosté nekladli moc velký odpor, i když několik šancí měli. Vše pochytal Marek Čiliak, jenž kapituloval pouze v jednom případě. Kometa si dnes otevřela střelnici a vylepšila si své skóre.
     
    Hráči zápasu: Jan Wasserbauer – Jindřich Barák.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:21
    Hala ve stoje děkuje hráčům Komety, kteří si po dlouhé době mohou užít plného bodového zisku.
    Michal KEMPNÝ - 7:1
     
    58:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Sedm kulí jak v Sarajevu, aneb, kdo dnes přišel, rozhodně nemůže litovat. Necelé dvě minuty před koncem přidává další gól do sítě smutného Adama Svobody jeho bývalý spoluhráč MICHAL KEMPNÝ. Přihrávku na něj poslal Vondráček a pro beka Komety nebyl problém zakončit. Asistence: Tomáš Vondráček.
     
    56:39
    Na góly bohatý mač ještě nekončí, střela Buriana končí těsně vedle.
    Jindřich BARÁK - 6:1
     
    55:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Čiliak čisté konto neuhájí. Hosté vyhráli vhazování a od modré vystřelil JINDŘICH BARÁK. Rána mu skutečně sedla tak přesně, že zapadla do sítě slovenského gólmana. S tím se nedalo rozhodně nic dělat a Slavia tak dosáhla svého a alespoň se dočkala čestného úspěchu. Asistence: Tomáš Doležal.
     
    55:22
    Icing Komety, hra se stěhuje před Marka Čiliaka.
     
    54:17
    A to tak, že Koreis trefuje tyč Svobodovy brány. Puk byl před jeho klecí volný, Jakub se sice dokázal zorientovat, ale na dlouhou hůl trefil zmíměnou tyčku.
     
    53:48
    Duel se dohrává, domácí se baví hokejem.
     
    52:58
    Mládí vpřed. Čtvrtá brněnská formace dostává mnoho prostoru a času na ledě. A Mrázek si mohl vychytnut také jeden zářez, byť už extraligovou branku vstřelil. Svoboda ho však tváří v tvář dokázal vychytat.
     
    51:58
    Marek Čiliak trochu se štěstím kryje pokus Poletína, který se mu zamotal mezi betony. Slavie chce dosáhnout čestného úspěchu, ale nedaří se. O tom by mohla Kometa vyprávět ještě v nedávné době. Co je krize, ví velmi dobře.
     
    51:26
    Kometa si tak výrazně vylepšila skóre a ukázala, jaké jsou její ofenzivní možnosti. To Slavie během tří zápasů inkasovala již patnáct gólů a jen jeden vstřelila.
    Silvestr KUSKO - 6:0
     
    50:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa bude dnes o dva puky chudší. Krom Wasserbauera se trefuje poprvé v extralize i SILVESTR KUSKO. Ten dostal přesný pas do jízdy a ukázal se jako správný mazák. Puk práskl Svobodovi do jeho pravé šibenice. Mladá brněnská formace se tak dnes opět prosazuje. Asistence: Jan Wasserbauer a Petr Mrázek.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 5. Koreis (T. Vondráček, Burian), 14. Wasserbauer, 29. Ton (J. Hruška), 30. Ptáček (Kempný, V. Němec), 43. Ton, 51. Kusko (Wasserbauer, Mrázek), 59. Kempný (T. Vondráček) – 56. Barák (T. Doležal)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Ptáček, Kempný, Dujsík, Hanzlík, Kuboš, Dlapa, Malec – Ton, V. Němec, J. Hruška – T. Svoboda, L. Čermák (C), Ostřížek – T. Vondráček, Koreis, Burian – Mrázek, Kusko, Wasserbauer. Trenéři: Vladimír Kýhos, Karel Beran, Martin Pešout.
    HC Slavia Praha: Furch (30. A. Svoboda) – Krejčí, Kolařík, Valach, Holub, Štich, Knot, Barák – Sklenář, Klhůfek, Stránský – T. Doležal, Vas, M. Čermák – Poletín, Weissmann, Bednář (C) – J. Doležal, Andres, Babka. Trenér: Ladislav Lubina.

    Rozhodčí: Petr Lacina, Vladimír Šindler – Milan Kis, Ladislav Lučan

    Diváci: 6604
    bahis siteleri