Florida – Ottawa 0:1 (kon.) | Tampa – Montreal 7:1 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
7:1 (2:1, 2:0, 3:0)
Montreal Canadiens
Úterý 14.10.2014, 01:45 • Tampa Bay Times Forum, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Steven Stamkos (TBL) (3 + 0)
    2. Viktor Hedman (TBL) (1 + 3)
    3. Ryan Callahan (TBL) (1 + 1) (04:24:05)
     
    Československá stopa v utkání

    Radko Gudas (TBL) (0 + 0), čas na ledě: 15:13
    Ondřej Palát (TBL) (1 + 0), čas na ledě: 17:22
    Tomáš Plekanec (MTL) (0 + 0), čas na ledě: 18:47
    Jiří Sekáč (MTL) (0 + 0), čas na ledě: 9:55
     
    Sledovali jsme na branky hodně bohaté utkání, činili se hlavně domácí Bleskové, kteří ukázali svému dnešnímu soupeři z Montrealu, že hlavně doma budou nebezpečným protivníkem. Sedm branek, hattrick Stevena Stamkose, první branka ročníku pro českého útočníka Ondřeje Paláta. A Canadiens určitě nebudou z Tampy odjíždět v dobré náladě. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký úterní den.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:17
    Montreal se osvobozuje, i když se ještě Bolts na chvíli vrací do pásma, příliš času na osmý gól už nemají.
     
    58:45
    Ještě jeden hvizd hlavního rozhodčího, které značí vyloučení pro hráče Montrealu. Dvě minuty za podražení inkasuje Alex Galčenjuk, navíc ale ještě trest za příliš mnoho hráčů na ledě, takže Tampa si zahraje přesilovku pět na tři!
     
    57:50
    Kotouč v obranném pásmu kanadského celku, tam vesmě pobývá celou třetí části, asi už nelze očekávat žádné dramatické momenty v závěru mače.
    Vladislav NAMESTNIKOV - 7:1
     
    56:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    Ne, Bleskové ještě stále dnes nemají dostatek a přidávají sedmý zásek do sítě montrealského neštěstí. VLADISLAV NAMESTNIKOV z pravé strany propálil Tokarskiho střelou z první, náhradní strážce svatyně kanadského klubu reagoval na střelu Nezaměstnikova až příliš pozdě. Asistence: Nikita Kučerov.
     
    56:30
    Kotouč ve středním pásmu, kde se jej znovu ujímá tým domácích barev.
     
    56:05
    Ondřej Palát výborně našel spoluhráče Brewera na levém křídle, druhý jmenovaný ale střelou zápěstím našel pouze výstroj připraveného brankáře Montrealu.
     
    55:43
    V přečíslení dva na jednoho unikali modrobílí, zakončující Steven Stamkos nebylo daleko čtvrté brance, ale Tokarski jej zastavil.
     
    55:20
    Domácí aktivní i přes poměrně jasný výsledek ve třetí třetině, Tokarski vytahoval zákrok pravým betonem proti zakončení Stralmana.
     
    54:06
    Ve stejném čase ale vyloučen také Brett Connolly za hákování, takže se nakonec hraje ve čtyřech na obou stranách.
     
    54:06
    Necelých šest minut před koncem uvidíme komerční pauzu, ale také vyloučení. Za vražení odchází pykat už dnes podruhé obránce Canadiens P. K. Subban.
     
    53:20
    Tomáš Plekanec patří k pozitivním aspektům Montrealu v dnešním duelu, i přes hrozivý výsledek Canadiens. Možnost projít do útočného pásma tentokrát odchovanec Kladna těsně nevyužil.
     
    52:41
    Galčenjuk obtáčel puk kolem branky Bena Bishopa, ale Američan ve službách Bolts vůbec nemusel zasahovat, hraje znovu domácí tým.
     
    52:06
    I Ondřej Palát prověřil pozornost soupeřova brankáře, avšak na druhou branku v zápase jeho počínání nebylo dostatečné.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 6. Hedman (Kučerov, Naměstnikov), 10. Stamkos (Callahan, Hedman), 34. Stamkos (Hedman), 39. Stamkos (Hedman, Filppula), 46. Callahan (Carle), 47. Palát (Boyle, Stralman), 57. Naměstnikov (Kučerov) – 13. Gallagher (Tinordi, Weaver)


    Tampa Bay Lightning: Bishop – Stralman, Hedman, Gudas, Garrison, Brewer, Carle – Callahan, Stamkos, Palát – Johnson, Filppula, Kilorn – Brown, Naměstnikov, Kučerov – Connolly, Boyle, Morrow
    Montreal Canadiens: Price (41. Tokarski) – Subban, Markov, Gilbert, Beaulieu, Weaver, Tinordi – Gallagher, Desharnais, Pacioretty – Parenteau, Plekanec, Galčenjuk – Sekáč, Eller, Bourque – Prust, Malhotra, Weise

    Rozhodčí: Pochmara, Lemelin – Miller, Racicot

    Diváci: 17 622
    bahis siteleri