Chomutov – Prostějov 9:1 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 3:2 (kon.) | Benátky n/J – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.)
Kadaň – Kladno 3:2 (kon.) | Havířov – Jihlava 4:1 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 2:4 (kon.)
Šumperk – Most 2:4 (kon.)
konec
AZ Havířov
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
HC Dukla Jihlava
Středa 04.02.2015, 18:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a u dalších on-line přenosů opět na počtenou! (20:22:49)
     
    Tento zápas tak končí poměrně jednoznačným výsledkem 4:1. Dvě třetiny to byl urputný boj, který neznal vítěze. Ve třetí třetině však domácí dokázali svůj tlak přetavit i v rozhodující branky, které nakonec dovedly AZ za vítězstvím a za potřebnými třemi body. Situace se tak vyvinula následovně:

    Havířov díky prohře Litoměřic s Českými Budějovicemi a výhře nad Jihlavou postupuje v tabulce na šesté místo a zařídil si tak přímý postup do čtvrtfinále play-off. Jihlava naopak na druhé místo nedosáhne, protože z dnešního klání nezískala ani bod a soupeři pod ní v posledním kole dokázali vyhrát.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Ve stejném čase je uložen trest Karolu Korímovi (JIH) na 10 minut za nesportovní chování.
     
    59:19
    Havířov právě vstřelil branku!
    Pokus jihlavského týmu o zvrat ale nevychází! Hosté nedokázali vybojovat ani útočné pásmo, a když prohráli i souboj v tom prostředním, bylo zaděláno na brance. Volný kotouč sebral MICHAEL FOLTÝN, kterému už nedělalo problém kotouč trefit do zcela volné svatyně hostů!
    Asistence: Antonín Pechanec.
     
    58:41
    Jihlavští zkouší logický tah a pouští na led šestého hráče!
     
    58:41
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:00
    Domácí kotouč takticky nahazují do útočného pásma a pečlivě formují svou obranu. To je přesně hra, která domácím nyní vyhovuje a stačí.
     
    57:07
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak se omlouvám, zřejmě je již po naději! Volný kotouč totiž sebral MAREK RŮŽIČKA, který s ničím neotálel a puk z poměrně velkého úhlu poslal do pravého horního růžku branky Sáblíka. Zde už si pavouci své sítě plést jistě nebudou!
    Asistence: Tomáš Jiránek.
     
    56:27
    Sztefek spěchal pro lob od spoluhráče, po kterém mohl pádit sám na branku. Nakonec se dostal ke střele, kterou ovšem Sáblík dokázal zlikvidovat. Jihlava tak stále živí naději na zisk druhého místa v tabulce.
     
    55:56
    Ne! Tohle opravdu není možné! Čachotský si mohl vybrat, kam kotouč z pravého kruhu pošle, stačilo trefit bránu. Ta byla totiž zcela prázdná. Jenže sedící ležící Matoušek v posledním možném momentu vyčaroval zákrok lapačkou, kterým si právem zasluhuje ovace domácího publika!
     
    55:18
    Domácí po nahození kotouče na branku získávají útočné pásmo.
     
    54:50
    Trocha zmatků při rozehrávce Havířova dala prostor ke střele Kalábovi, jeho pokus si však doslova vychutnal brankář Matoušek!
     
    51:58
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak se domácí tým přeci jen vytoužené druhé branky dočkává! Marek Loskot z rohu kluziště poslal puk přímo před branku, kde stál osamocený TOMÁŠ JIRÁNEK. Havířovský útočník dokázal svou střelu umístit přesně mezi betony přesouvajícího se Sáblíka.
    Asistence: Marek Loskot, Marek Růžička.
     
    51:13
    Dnešní utkání sleduje 2 251 diváků.
     
    50:13
    Po střele jednoho z jihlavských útočníků zůstal kotouč volný u pravé tyče. Dotírající Schejbal se ho vehementně snažil uklidit do branky, ale důrazný Foltýn mu v tomto úmyslu včas zabránil.
     
    49:26
    Po zmatcích před brankou Jihlavy se k odraženému kotouči dostal volný Růžička, ten sice viděl odkrytou branku soupeře, jenže neposedný kotouč nedokázal zkrotit!
     
    48:48
    Loskotovu nabídku před brankou Jiránek vyslyšel, ale kotouč nakonec jen prosvištěl brankovištěm!
     
    47:57
    Foltýnova střela od modré čáry byla ve své dráze letu snad natřikrát tečována, nakonec však v brance neskončila.
    Marken.cz

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 32. Haas (Foltýn), 52. Jiránek (Loskot, Růžička), 58. Růžička (Jiránek), 60. Foltýn (Pechanec) – 11. Harkabus (Zadražil)


    AZ Havířov: Matoušek (Daneček) – Bezuška, Lenďák, Krisl "C", Stuchlík, Ostrčil, Foltýn, Bahounek – Fořt, Strapáč, Tomi – Jakúbek, Šlahař, Maruna "A" – Sztefek, Pechanec "A", Haas, Jiránek, Loskot, Růžička
    HC Dukla Jihlava: Sáblík (Brož) – Kaláb, Korím, Dobrovolný "A", Staněk, Mocek, Šimek, Štebih – Čachotský "C", Seman, Diviš – Březina, Melenovský "A", Jergl – Schejbal, Zadražil, Harkabus

    Rozhodčí: Trombík – Novák, Moravec

    Diváci: 2 251
    bahis siteleri