Tisková konference FC Fastav Zlín (kon.) | Tisková konference FC Vysočina Jihlava (kon.)
konec
Tisková konference FC Vysočina Jihlava

Pondělí 16.02.2015, 13:00Tiskové konference
     
    Děkuji vám za pozornost a na shledanou. (13:29:03)
     
    Tisková konference je u konce. Závěrem mi dovolte popřát Vysočině hodně štěstí do jarní části.
     
    Luděk Klusáček: "Ohledně zápasu s Bohemkou. Pokud to někdo vnímá nějak speciálně prestižně, tak jedině já a Roman Pivarník. Jinak věřím, že se nám podaří zvítězit."
     
    Zdeněk Tulis: "Já bych chtěl, aby z toho všeho vyšel jako vítěz divák. Divák patří na stadion. Sledování na tabletech nebo iPhonech je sice moderní, ale největší fenomén je divák na stadionu. To je hlavní náplň fotbalu. Nabízet lidem zábavu na stadionu."
     
    Zdeněk Tulis: "My bychom chtěli hrát domácí zápasy především v pátek. První utkání hrajeme se Slováckem v pátek, ale následující s Jabloncem už je naplánované na sobotu. Je to složité. Musíme brát ohled i na hokejovou Duklu, aby nedocházelo ke kolizím. Navíc 10. dubna tady hraje národní reprezentace hokejistů, čemuž musíme ustoupit."
     
    Luděk Klusáček: "Marek Zúbek se bude na trénincích podílel ohledně defenzivní činnosti mužstva."
     
    Luděk Klusáček: "Roman Kučera bude A mužstvo propojovat s dorostem a juniory, co se týká v přechodu hráčů do vyšší kategorie. Samozřejmě se bude podílet i na taktice A týmu. Bude mít na starosti ofenzivu a standardní situace. Náplní Milana Bokši je analýza hry soupeře. Čekám od něj odbornou oponenturu."
     
    Luděk Klusáček: "V sestavě přemýšlím už jen o jednom postu. A uvidíme, jestli se nám podaří dojednat tu posilu. Můžu říct, že to je výborný hráč."
     
    Lukáš Vaculík: "Jarda tady odchytal fantastické roky, takže my tu změnu v brance nepociťujeme."
     
    Luděk Klusáček: "Věřím tomu, že Jarda Blažek dokáže zastoupit zraněného Hanuše. V přípravě hodně pracoval, podařilo se mu i něco shodit. Je to zkušený brankář a já mu věřím."
     
    Luděk Klusáček: "Prioritou zůstává záchrana. Nicméně můj osobní cíl je hrát v horní polovině tabulky."
     
    Na 5. místo ztrácíte 6 bodů, jak moc se budete dívat v tabulce směrem nahoru?
     
    Luděk Klusáček: "Vůbec nechci tvrdit, že Bohemka je ideální soupeř na začátek. Jsou tam týmy Sparta a Plzeň, které jsou někde jinde. Ale já věřím, že jsme schopni se poprat se všemi soupeři."
     
    Luděk Klusáček: "Přicházel jsem s tím, že nechci překopat, co tu bylo zavedené. Ale samozřejmě mám nějaké své myšlenky, které bych chtěl uplatnit. Uvidíme, co nám ukáže liga."
     
    Luděk Klusáček: "Já bych odpověděl na dotaz o posile. Jedná se o hráče do středu pole."
     
    Zdeněk Tulis: "Přiznejme si, že angažmá Vlastimila Vidličky se nevydařilo."
     
    Zdeněk Tulis: "Starosti nám dělá zdravotní stav Ondřeje Šourka, u něhož to vypadá na delší zranění. Ale já myslím, že ten kádr v čele s Lukášem Vaculíkem nebo Harisem Harbou je zkušený a schopen podávat kvalitní výkony. Nechceme mužstvo přecpávat hráči, kteří by sem přišli a nehráli."
     
    Samozřejmě hned padá otázka, kdo by mohl být onou případnou posilou.

    Pavel Zeman

    bahis siteleri