Plzeňský kraj – Liberecký kraj 4:0 (kon.) | Pardubický kraj – Karlovarský kraj 3:1 (kon.) | Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 9:0 (kon.)
Moravskoslezský kraj – Jihočeský kraj 2:2 (kon.) | Praha – Královéhradecký kraj 6:0 (kon.) | Středočeský kraj – Vysočina 3:2 (kon.)
Liberecký kraj – Ústecký kraj 2:3 (kon.) | Karlovarský kraj – Moravskoslezský kraj 0:0 (kon.) | Královéhradecký kraj – Plzeňský kraj 1:6 (kon.)
Vysočina – Pardubický kraj 0:6 (kon.) | Jihomoravský kraj – Praha 3:14 (kon.) | Jihočeský kraj – Středočeský kraj 5:1 (kon.)
konec
Pardubický kraj
3:1 (3:0, 0:1)
Karlovarský kraj
Pondělí 15.06.2015, 09:00Olympiáda dětí a mládeže • Skupina B
     
    Parubičtí tak vítězí v prvním utkání v plzeňské Kooperativa areně. Další program na hokejbalovém turnaji LODM 2015 je jasný. V 10:15 startuje zápas mezi Moravskoslezským a Jihočeským krajem. (10:09:32)
     
    Parubičtí tak vítězí v prvním utkání v plzeňské Kooperativa areně. Další program na hokejbalovém turnaji LODM 2015 je jasný. V 10:15 startuje zápas mezi Moravskoslezským a Jihočeským krajem.
     
    Střely na branku: 16:14.
     
    Konec zápasu.
     
    30:00
    Ptáček (KVK) v závěru vyloučen za krosček.
     
    29:45
    Bucek drží míček za vlastní brankou a teď si navíc zvýšil sebevědomí pro krásné prohazovačce, kterou předvedl na Řehákovi.
     
    29:11
    Holub teď trefil Vojtěcha Novotného loktem do hlavy. Nevím, zda to byl záměr nebo ne. Rozhodčí každopádně nechávají hru pokračovat
     
    Dnešní utkání sleduje 100 diváků.
     
    28:44
    Otakar Šik (KVK) obdržel obdržel šestiminutový osobní trest a dnešní utkání pro něj končí.
     
    27:11
    Karlovarští hrají oslabení velmi dobře. Bernáth teď vyběhl velmi rychle z pásma a přesprintoval pardubického obránce a stačil nasměrovat poskakující míček na domácí branku. Ke snížení teď mnoho nechybělo!
     
    26:46
    Trochu se nám přiostřuje. Řehák (KVK) neudržel nervy na uzdě a je vyloučen za faul loktem.
     
    26:19
    Vhazování před Lukášem Novotným.
     
    25:44
    Pardubičtí přežili dvojité oslabení a teď drží míček v útočném pásmu.
     
    24:06
    Trenéři Karlovarského kraje Košťál s Kantnerem si vybírají oddechový čas. Dokáží hosté s výsledkem ještě něco udělat?
     
    24:06
    Novotný V. (KPC) vyloučen za podražení. Karlovarští budou hrát ještě 19 sekund přesilovku 5 na 3.
     
    23:25
    Flos (KPC) vyloučen za krosček.
     
    22:36
    Střelec první branky dnešního utkání se protáhl kolem levého mantinelu a dobrou střelou ohrozil Radostu. Tomu míček ještě skotačil mezi betony, ale poté jej schoval do své výstoje.
     
    21:46
    Zvláštní situaci teď viděli diváci v Kooperativa aréně. Bucek se řítil do samostatného úniku. V rozhodující chvíli si ale ukopl míček z čepele a poslal jej na Starosta. Branka však málem padla. Brankář hostů totiž nezasáhl vůbec dobře a nepodařilo se mu balonek odpálit do bezpečí.

    Tomáš Majer

    Branky a nahrávky: 1. Faltejsek (Řehák), 2. Bucek (Zeman), 7. Řehák (Tajovský) – 19. Prošek (Holub)


    Pardubický kraj: Novotný L. (Vostrčil) – Zeman, Flos, Tajovský, Gelo, Adámek – Bucek (C), Šimek, Tichý, Faltejsek, Řehák, Faltus, Tobiáš, Augustin, Novotný V., Nečas, Lux
    Karlovarský kraj: Radosta – Klejna, Holub, Bernáth, Doubek, Cankov, Poizl, Ptáček – Prošek, Jiskra, Šik, Jílek, Šedivý, Šťastný, Zavřel.
    bahis siteleri