Plzeňský kraj – Liberecký kraj 4:0 (kon.) | Pardubický kraj – Karlovarský kraj 3:1 (kon.) | Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 9:0 (kon.)
Moravskoslezský kraj – Jihočeský kraj 2:2 (kon.) | Praha – Královéhradecký kraj 6:0 (kon.) | Středočeský kraj – Vysočina 3:2 (kon.)
Liberecký kraj – Ústecký kraj 2:3 (kon.) | Karlovarský kraj – Moravskoslezský kraj 0:0 (kon.) | Královéhradecký kraj – Plzeňský kraj 1:6 (kon.)
Vysočina – Pardubický kraj 0:6 (kon.) | Jihomoravský kraj – Praha 3:14 (kon.) | Jihočeský kraj – Středočeský kraj 5:1 (kon.)
konec
Jihočeský kraj
5:1 (2:0, 3:1,)
Středočeský kraj
Pondělí 15.06.2015, 16:00Olympiáda dětí a mládeže • Skupina B
     
    Střely na branku: 16:10. (16:59:36)
     
    Konec zápasu.
     
    29:47
    Jun se tlačil před Čapka, ovšem ten jeho pokus zneškodnil
     
    29:00
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Zřejmě konečnou tečkou je gól MATĚJE NOVOTNÉHO, který neměl problém, nikým nebráněn, trefit z mezikruží opuštěnou klec.
     
    27:48
    Malecha se Šimůnkem teď v oslabení uháněli na prázdnou bránu, jelikož Středočeši se odhodlali k risku bez brankáře. Malecha však z jasné gólové pozice míjí bránu.
     
    26:55
    Novotný (KJI) putuje na trestnou lavici, provinil se hrubostí.
     
    26:29
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    V Kooperativa aréně dnes padají krásné branky. Po Malechově přihrávce se ke střele z levého kruhu dostal VÍT ŠIMŮNEK a neomylně zavěsil pod břevno hostující branky. Asistence: Matyáš Malecha.
     
    25:59
    Sládek se vytáčel z levého křídla a Vozdecký měl s jeho střelou problémy.
     
    25:35
    Matěj Toman se teď probil mezi dvojicí Středočechů a tváří v tvář Vozdeckému zkusil bekhendový blafák. Ovšem neuspěl.
     
    23:23
    Zdrůbecký z levého křídla trefuje pouze betony Čapka.
     
    22:46
    Křivánek (KJI) vyloučen za sekání.
     
    21:59
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla nádhera. Nejmenší hráč na hřišti teď obral o míček kladenského obránce a kličkou se zbavil dalšího protihráče. Poté VOJTĚCH ŠUHAJ zamířil krásně pod břevno a vrací Jihočechům dvoubrankový náskok. Bez asistence.
     
    21:20
    Dělovka Matěje Čermáka skončila na zadním plexiskle. Míček se ještě odrážel zpět do Čapkova brankoviště, ale ten s pomocí obránců udržel balonek před brankovou čárou.
     
    20:54
    Zakázané uvolnění Středočechů.
     
    19:53
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Po Malechově neproměněné situaci Středočeši korigují. JAROSLAV JUN se prodral až před Čapka a v pádu se mu podařilo dostat míček za jeho záda. Bez asistence.
     
    19:31
    Malecha běžel sám proti Vozdeckému. Ovšem střelec druhé branky svůj bekhendový blafák neprovedl v potřebné rychlosti a Vozdecký teď udržel naděje svého týmu!
     
    19:11
    Procházka od levého křídla míjí Čapkovu branku.
     
    17:47
    Teď se do slibné šance dostal Křivánek, který si běžel dorazit vlastní střelu a Vozdecký by měl velmi těžkou práci zasáhnout. Ovšem v rozhodující chvíli před jihočeským útočníkem zasáhl Martin Němec a míček odpálil do bezpečí.
     
    16:20
    A znovu souboj Neruda x Vozdecký. Tentokrát zasahuje brankář hostů hokejkou.

    Tomáš Majer

    Branky a nahrávky: 3. Sládek (Malecha), 12. Malecha, 22. Šuhaj V., 27. Šimůnek (Malecha), 29. Novotný (Šuhaj V., Měchura) – 20. Jun


    Jihočeský kraj: Čapek (Šuhaj M.) – Braun, Šuhaj V., Hokr, Mazanec, Toman, Šimůnek – Neruda, Hrubec, Malecha, Laurinc, Křivánek, Sládek, Měchura, Procházka, Krajánek.
    Středočeský kraj: Vozdecký (Jirsa) – Kužel, Fencl, Kubeš, Čermák, Němec F., Němec J. – Procházka, Zdrůbecký, Jun, Bonhard, Kříž, Hirnšal, Maurer, Stříbrný, Šneberk, Vosátka.

    Rozhodčí: Kalabza, Martis.
    bahis siteleri