Švanci Team – Los Hokejos 8:18 (kon.)
konec
Švanci Team
8:18 (5:6)
Los Hokejos
Sobota 27.06.2015, 16:00Rozlučka Petra Švancary - Dejme Lužánkám Švanci • Exhibiční utkání

     
    Na závěr celého úchvatného odpoledne nasedá Petr Švancara na mercedes a dle svých slov zajíždí do garáže, chcete-li do fotbalového důchodu. Diváci ve stoje tleskají. Tohle představení se jim muselo líbit. (17:53:13)
     
    Následuje děkovačka všech zúčastněných aktérů. Na hřiště přijel i symbolický mercedes.
     
    Zápas je u konce, u mikrofonu je Petr Švancara, který všem děkuje za fantastickou kulisu a žádá diváky, aby nevstupovali na hřiště a dodržovali potřebné bezpečnostní opatření. Bezpečnost je při takovéto akci totiž na prvním místě.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    87
    Los Hokejos právě vstřelili branku! Ještě jedna branka pro zpěváka VOJTĚCHA DYKA. Ten byl sám před brankářem, nikdo už se nevrátil brankáři pomoci a populární zpěvák si s brankářem poradil jako zkušený mazák. To byl taky zároveň poslední gól dnešního utkání.
     
    85
    Los Hokejos právě vstřelili branku! Zadovka Polácha a střela LUĎKA ZELENKY. O vítězství týmu červených dnes již nejspíš není pochyb.
     
    84
    Marek Fischer v další šanci, tentokrát mu ale rána vůbec nesedla a míč letěl velmi nepřesně.
     
    83
    Los Hokejos právě vstřelili branku! Sólo akce PETRA ŠVANCARY, který akceleroval, po levém křídle nabral rychlost a natlačil se až před brankáře modrého týmu. A byl úspěšný.
     
    82
    Los Hokejos právě vstřelili branku! A další branka. Prosadil se i zástupce fanoušků Zbrojovky MAREK FISCHER.
     
    80
    Los Hokejos právě vstřelili branku! Teď už se LUDĚK SOLDÁN dočkal znovu. Po Horváthově rohovém kopu zpracoval míč přímo na fotbalového veterána Švancara a ten z první překonal brankáře modrého týmu.
     
    78
    Další branku mohla přidat znovu legenda Zbrojovky Soldán, tentokrát si ale "frajeřinkou" na brankáře modrých nepřišla.
     
    77
    Los Hokejos právě vstřelili branku! A hned další trefa červených. Po přihrávce Švancary se dnes trefuje poprvé LUDĚK ZELENKA.
     
    75
    Los Hokejos právě vstřelili branku! Branky se dočkala i jediná dívka na hřišti. MONIKA ČUHELOVÁ oklamala brankáře svým ženským šarmem, ten jenom koukal, jak mu míč putuje do sítě. Další branka pro tým červených.
     
    73
    Švanci Team právě vstřelil branku! S brankami se rázem otevřel pytel. Tu další vstřelil MILAN PACANDA a modří jsou zpět ve hře. Dnes ale o výsledek zas až tolik nejde.
     
    71
    Švanci Team právě vstřelil branku! Jestli se tenhle chlapík neměl dát místo herectví spíše na fotbal. JAKUB KOHÁK střílí třetí branku v dnešním duelu a díky hattricku přibližuje modré na dostřel červeným.
     
    70
    Švanci Team právě vstřelil branku! JAKUB KOHÁK posílá děkovné polibky směrem vzhůru. Míč se od jeho nohy dostal do brány a tým modrých snižuje na 6:11. Tentokrát populární herec dres nesundal, jednalo by se totiž o jeho druhou žlutou kartu.
     
    68
    Los Hokejos právě vstřelili branku! V 68. minutě střílí jedenáctou branku jeden hráč z týmu červených. Bohužel na zápase není žádný oficiální hlasatel, který by diváky informoval o střelcích, tudíž jeho jméno zůstane prozatím zatajeno. Jaromír Jágr to ale nebyl.
     
    65
    Podle informací ČTK přihlíží utkání 35.000 diváků. Údaj to není organizátory oficiálně potvrzen, ale tolik lidí v Brně na fotbale nebylo již několik let!

    Pavel Kuba

    Branky: 8. Švancara (pen.), 18. Trousil, 34. Maroszi, 36. Kohák, 44. Siegl, 70. Kohák, 71. Kohák, 73. Pacanda – 7. tým červená, 11. Horváth (pen.), 22. tým červená, 26. tým červená, 29. Soldán, 31. Dyk, 47. Soldán, 52. Kroupa (pen.), 60. D. Švancara, 64. D. Švancara, 68. tým červená, 75. Čuhelová, 77. Zelenka, 80. Soldán, 82. Fischer, 83. Švancara, 85. Zelenka, 87. Dyk

    Karty:   36. Kohák (SVT), 61. D. Švancara (SVT) – 30. Zelenka (LSH)


    Švanci Team: Tým modří:
    Kovář (Uherské Hradiště), Hruška (Kometa Brno), T. Svoboda (Kometa Brno), Volešák (Příbram), Hron (boxer Brno), Trousil (bývalý hráč Zbrojovky Brno), Štajner, Kobylka, Maléř (ikony Zbrojovky), Havlát (NHL), Pavelec (NHL), Kohák (herec), Voráček (NHL), Svoboda, Tofi (herci), Březina, Valnoha (bývalý záložník Zbrojovky), Šmíd (bývalý záložník Zbrojovky), Cupák (bývalý hráč Zbrojovky), Pacanda (bývalý hráč Zbrojovky), Siegl (bývalý hráč Zbrojovky), Maroszi (bývalý hráč Zbrojovky), Václavík (bývalý brankář Zbrojovky), Twardzik (bývalý hráč Zbrojovky)

    Los Hokejos: Tým červení:

    Hron (bývalý brankář Zbrojovky), Vlasák (bývalý brankář Zbrojovky), Vokřál (primátor města Brna), Křivánek (bývalý kapitán Zbrojovky), Vidumský (bývalý hráč Zbrojovky), Kopenec (bývalé levé křídlo Zbrojovky), Kolomazník (bývalý útočník Zbrojovky), Zelenka (bývalý útočník Zbrojovky), J. Švancara (otec Petra Švancary), Čuhelová (reportérka ČT), Zbončák (bývalý fotbalista Zbrojovky), Tlustý (NHL), Smoleňák (Záhřeb, KHL), Hubáček (brněnský hokejista), Soldán (legenda Zbrojovky), Polách (bývalý záložník Zbrojovky), Černý (bývalý hráč Zbrojovky), Honejs, Pudil (fotbalový reprezentant), Bičánek (bývalý kapitán Komety), Hunkes (brněnský rodák, hokejista), Zúbek (bývalý hráč Zbrojovky), Cihlář (bývalý obránce Zbrojovky), Holomek (bývalý spoluhráč Švancary), Horváth (bývalý fotbalista Viktorie Plzeň), Dyk (zpěvák), Fischer (fanoušek Zbrojovky).
    bahis siteleri