Tisková konference ČOV k projektu Olympijský rok (kon.) | Tisková konference FC Viktoria Plzeň (kon.)
Tisková konference AC Sparta Praha (kon.) | Tisková konference CSKA Moskva (kon.)
TK k cyklistickému závodu Czech Cycling Tour (zruš.) | Tisková konference Maccabi Tel Aviv (kon.)
konec
Tisková konference AC Sparta Praha

Úterý 04.08.2015, 17:15Tiskové konference
     
    Přibližně v 18:30 by měla začít také tisková konference CSKA Moskva. I tu budete moci sledovat přímo na onlajny.com. (17:31:12)
     
    Tisková konference AC Sparta Praha skončila.
     
    Tisková konference spěje pomalu ke svému konci. Novináři pokládají poslední konkrétní dotazy.
     
    Dobrý zápas proti CSKA odehrál minulý týden Kehinde Fatai. Ten vstřelil první gól Sparty a byl hodně vidět. "Fataiova rychlost na CSKA platila a v zápase by se měl znovu objevit," říká trenér Ščasný.
     
    Zdeněk Ščasný si dobře uvědomuje, že o osudu zápasu mohou rozhodnout individuální chyby na jedné nebo druhé straně. "Rozhodne to, kdo těchto chyb udělá méně a kdo je dokáže naopak potrestat," říká Zdeněk Ščasný.
     
    Trenér Ščasný je rád, že bude moci využít prakticky celý svůj kádr. "Až na Breznaníka jsou zdravotně všichni hráči v pořádku," pokyvuje. Stále se zlepšuje také zdravotní stav kapitána Lafaty, který v lize o víkendu nastoupil poprvé po zranění a hned zavelel k obratu v zápase proti Baníku Ostrava. Ten Sparta nakonec vyhrála 3:1.
     
    Lafata přesto neočekává podobně ofenzivně laděný zápas, jaký byl před týdnem v Rusku. "Nemyslím si, že to bude tak otevřený zápas, jako v Moskvě," říká. O postupujícím může rozhodnout jediná branka, lepší pozici má před odvetou Sparta, které by k postupu stačila například i remíza 0:0 nebo 1:1.
     
    Pražané odehráli proti CSKA Moskva dobrý zápas a domů si přivezli remízu 2:2, která je pro odvetu velmi příjemná. "CSKA má obrovskou sílu dopředu, vzadu ale nějaká okénka byla," říká kapitán týmu David Lafata, který si myslí, že jeho tým má velkou šanci postoupit do další fáze kvalifikace.
     
    Tiskové konference pražské Sparty před zítřejším zápasem s CSKA Moskva se vedle trenéra Zdeňka Ščasného zúčastní také kapitán týmu David Lafata.
     
    Příjemný podvečer z pražské Letné, kde se uskuteční tisková konference před utkání třetího předkola Ligy mistrů mezi pražskou Spartou a CSKA Moskva. Utkání se odehraje zítra v 18:45 a připomínám, že první utkání v Moskvě skončilo nerozhodně 2:2.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 17:15.

    Tomáš Kohlmann

    bahis siteleri