Havlíčkův Brod – Letňany 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 3:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
HC Letci Letňany
Středa 19.08.2015, 16:10 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Přípravné zápasy mladšího dorostu • Přátelské utkání
Partner:
     
    Dámy a pánové, mějte se krásně a někdy příště na počtenou! (18:02:52)
     
    Domácí hokejisté ještě přežili v závěru Sklenářův nájezd, který vychytal Kružík a slaví tak vítězství. Letňany si za bojovnost zasloužily alespoň bod, ale nestalo se tak.
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Tak ještě emoce v závěru... Milan Antoš (LET) nejprve dostal dvě minuty za napadení, ale při odjezdu do kabin si dovolil na domácího hráče, za což je poslán do sprch.
     
    59:27
    Bruslaři už si výsledek asi pohlídají. Michal Teplý navíc z pravého kruhu prozkoušel Lukáše Paříka, který ostrou ranou na vyrážečku. Brankář vyráží.
     
    58:48
    Letcům se nepovedlo zabojovat v útočné třetině o střeleckou pozici a na druhou stranu pílil Michal Kynčl, jenž ale z levého křídla minul zadní tyč.
     
    58:08
    Domácí jsou při chuti a drží si ke konci zápasu tlak a puk na hokejkách. Před Tomášem Kohoutem nyní obrana odpálila touš do středního pásma.
     
    57:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté zřejmě definitivně pečetí svoji výhru. Kdo jiný je autorem třetího gólu, než MICHAL TEPLÝ. Teda, vlastně... počkejte... Michalu Teplému je branka připsána, protože jeho nahození z levého křídla si srazil za vlastního gólmana jeden z obránců. Jinak by touš letěl úplně mimo kasu. Bez asistence.
     
    56:26
    Jakub Kružík teď ukázal své umění! Na brankoviště se prodral Lukáš Nárovec, jenž ale blafákem na forehand narazil jen na beton domácího strážce klece. Následně ještě doráželi Tadeáš Pinkas a Ivan Lytvynov, avšak domácí brankář si s jejich dorážkami poradil na jedničku s hvězdičkou!
     
    55:45
    Bruslaři kontrovali celkem zajímavou kombinací,na jejímž konci stál Martin Večeřa, leč jeho střela skončila na betonu Lukáše Paříka, jenž následně zalehl puk.
     
    54:38
    Kombinace ale valný úspěch nepřinesla. Zato na druhé straně zabojoval Daniel Vlček, který dojel puk na zadním mantinelu a vykroužil před Jakuba Kružíka. Ten schoval jeho backhandovou střelu na hrudi.
     
    54:15
    A nyní jsou i kompletní, avšak Bruslaři jsou stále v pásmu a kombinují před brankou Lukáše Paříka.
     
    53:36
    Nejprve zastavil střelu Richarda Cachnína hostující gólman na své hrudi a po buly pak zneškodnil ještě Pejchalovu ránu z pravého kruhu. Letci vyhazují.
     
    52:58
    Zajímavý tlak a nakonec také celkem solidní střela z pravého křídla, ale gólman Lukáš Pařík na ni dobře viděl a schoval ji ve výstroji.
     
    51:58
    Ale domácí gólman byl po zalehnutí puku seknut do lapačky od Milana Antoše (LET) a domácí mají přesilovku.
     
    51:58
    Milan Antoš se dostal na hranici brankoviště, odkud vystřelil, ale jeho zakončení skvěle zastavil Kružík, jenž vykopl puk betony. Následně dorážel Antošův spoluhráč, ale na domácího gólmana si nepřišel. Ten pak nakonec zalehl kotouč!
     
    51:23
    Na druhé straně se na levém křídle probil do zakončení Dominik Sklenář, leč jeho rána si to naštrádovala jen nad horní tyčku Kružíkovy branky.
     
    50:38
    Chvíli se hra zdržovala ve středním pásmu, až projel přes modrou čáru Matěj Krejčí, jehož polostřela skončila na rameni pozorného Paříka.
     
    49:39
    Už už to vypadalo, že se Letci v klidu dostanou přes modrou čáru a pojedou tři na dva. ale jeden z obránců na poslední chvíli zastavil na modré puk a následně byl sudí nucen odpískat ofsajd.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 15. Teplý (Pejchal), 32. Teplý, 58. Teplý – 7. Pinkas (Vlček)


    BK Havlíčkův Brod: Kružík (Holata) – Zvěřina, Krejčí, Horák, Matušek, Smolko, Dvořák – Pejchal, Cachnín, Teplý – Kohout, Tecl, Kynčl – Pokorný, Plíhal, Večeřa. Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.
    HC Letci Letňany: Pařík (Hamalčík) – Schönbauer, Hlinka, Lytvynov, Homla, Klikorka, Jelínek, Pinkas, Vlček, Sklenář, Antoš, Navrátil, Nárovec, Duchan, Němec, Kalina, Mařík, Štěbeták. Trenér: Tomáš Blažek.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Tomáš Krejčí
    bahis siteleri