Motor ČB – Česko 3:6 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:6 (2:1, 1:3, 0:2)
Česko
Sobota 29.08.2015, 18:00 • Budvar Arena • Exhibiční utkání
Partner:
     
    Speciální utkání legend je u konce. I přesto, že na začátku utkání dlouho vedli hráči Motoru, kteří byli i herně jasně lepší, se nakonec raduje tým Česka. Nejlepším hráčem zápasu byl nakonec jednoznačně Petr Rosol, který na poslední chvíli změnil dres, původně měl totiž nastoupit za tým Motoru. Kouč prvoligového celku z jihu Čech se podílel hned na třech brankách! Dvě sám dal a jednu připravil.

    Fanoušci v Budvar Aréně si dnes určitě přišli na své. Zápas byl veden v přátelském duchu a bylo k vidění spousta pohledných ofenzivních akcí. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne. (19:37:30)
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Tým Česka je na kotouči krátce před koncem zápasu. Hosté operují s pukem z brankou, ale vypadá to, že se už nebudou snažit skórovat.
     
    58:41
    Od levého mantinelu střílel Bedřich Ščerban, ale Dědič snadno chytil puk do lapačky.
     
    58:00
    Na dnešní utkání do Budvar Arény přišlo 850 diváků.
     
    57:31
    Česko mohlo jít do velké brankové příležitosti. Přesný pas na rozjetého Davida Pospíšila byl ovšem do ofsajdu.
     
    57:06
    Rudolf Suchánek pálil z pozice pravého beka na Maříka. Ten ale zasahovat nemusel, protože pokus zblokoval Jaroslav Nedvěd.
     
    56:22
    Robert Bauer nahazoval před branku od modré čáry, ale puk z jeho hole mířil vedle.
     
    54:53
    Motor mohl snížit, když se do přečíslení dva na jednoho dostal Aleš Kotalík s Miroslav Dvořákem. Kotalík si počkal na správnou chvilku pro poslání přihrávky, ale druhý jmenovaný nedokázal z první překonat Maříka.
     
    53:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další hokejová paráda v Budvar Aréně a opět je u toho Petr Rosol! Ten se nejprve snažil přihrát v situaci dva na jednoho Kucharčíkovi před odkrytou klec, ale obránce puk vyrazil do rohu. Vzápěti Rosol dojel kotouč a skvěle ho poslal opět před branku na TOMÁŠE KUCHARČÍKA, který si počkal a lehce přehodil ležícího gólmana Dědiče. Asistence: Petr Rosol.
     
    52:35
    První útok R. Ťoupal – Král – Turek byl v tlaku před Maříkem. Je vidět, že se českobudějovičtí snaží o snížení. Zatím je jejich snaha marná.
     
    52:10
    Přesnou přihrávku mezi kruhy dostal Bedřich Ščerban, kapitán Česka. Jeho rána z první mířila těsně nad horní tyčku.
     
    51:11
    Za domácí pálil z vrcholu kruhů Kamil Ťoupal. Jeho pokus byl zblokovaný a puk míří do rohu pásma hostujícího celku.
     
    50:11
    Petr Rosol byl kousíček od završení hattricku! K puku se dostal opět v předbrankovém prostoru a jeho následná střela mířila do horní tyče!
     
    49:15
    V šanci před Maříkem byl Petr Sailer, který dostal pěkný křižný pas od Bombice. Střelu bývalého dlouholetého útočníka českobudějovického klubu ale byla hodně nepovedená.
     
    48:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hosté vedou již o dvě branky. Po střele Tomáše Kucharčíka ukázal svou šikovnost trenér A-týmu Motoru. PETR ROSOL trefil vysoký puk a přijímá gratulace spoluhráčů. Stává se také prvním dvougólovým střelcem dnešního speciálního utkání. Asistence: Tomáš Kucharčík.
     
    47:45
    Václav Král a jeho spoluhráči z prvního útoku Motoru byli dlouho u branky soupeře. Mařík nemusel zasahovat.
     
    46:31
    Masér Motoru Pavel Bláha se rozjel k nájezdu, který se ho snažil vyřešit kreativně kličkou do forhendové strany a bleskovým zasunutím puku k tyči. Mařík byl rychlejší.
     
    46:31
    Jeden z hráčů Česka fauloval a České Budějovice pojedou trestné střílení.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 9. Turek (Král, R. Ťoupal), 13. Král (Turek, R. Ťoupal), 31. Štrba (Kotalík) – 17. Žemlička (TS), 25. Procházka (Řezníček, Kořínek), 34. Eichenmann (Schenk), 40. Rosol (TS), 49. Rosol (Kucharčík), 54. Kucharčík (Rosol)


    Banes Motor České Budějovice: Kondelík (30. Dědič) – Suchánek (A), K. Ťoupal, A. Dvořák, Kolda (A), Bláha, Bombic, M. Dvořák, Bauer – R. Ťoupal, Král, Turek, Sailer, Caldr (C), Bednařík, Kotalík, Štrba, Fousek, Rob, Poborský
    Česko: Altrichter (30. Mařík) – Řezníček, Ščerban (C), Chalupa (A), Procházka, Nedvěd, Kočí – Žemlička (A), Kucharčík, Krásný, Kořínek, Kampf, Pospíšil, Eichenmann, Schenk, Rosol

    Rozhodčí: Kolísek – Kostka, Veselý

    Diváci: 850
    bahis siteleri