Braga – Boavista 4:0 (kon.) | Coimbra – Sporting 1:3 (kon.) | Belenenses – Marítimo 1:1 (kon.)
União Madeira – Guimarães 0:0 (kon.)
konec
CF União Madeira
0:0 (0:0)
Vitória SC Guimarães
Pondělí 31.08.2015, 22:00 • Estádio Municipal de Machico, Machico (Madeira) • Portugalská Primeira Liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! CF União Madeira dokázalo bodovat i v dnešním zápase, když s Vitórií SC Guimaraes uhrálo bezbrankovou remízu!

    První poločas na Estádio Municipal de Machico bohužel branku nenabídl, nicméně jsme viděli opravdu velké množství šancí! Hned po třinácti minutách si chtěl vymodlit penaltu hostující Bruno Gaspar, nicméně rozhodčí pravděpodobně správně pokutový kop neodpískal. O deset minut později měl velkou šanci Sare, avšak Moreira dokázal míč vytěsnit na rohový kop. Ve 37. minutě nebezpečně střílel Tozé, avšak Moreira znovu zasáhl. V závěru mohla udeřit i Maidera, avšak střela Martinse byla zablokována!

    Druhý poločas bohužel tolik fotbalové krásy nenabídl. Oba týmy již začaly hlídat výsledek a do ofenzivy se příliš nedostávaly. Do ojedinělé příležitosti se dostal Licá, který pálil mimo. V závěru měli domácí ještě možnost zajímavé standardní sitaucie, nicméně tu nedokázali proměnit v branku!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (23:59:11)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V samotném závěru se domácím tým probojoval k standardní sitauci, kterou si vzal na starost Diego Galo. Brazilský středopolař však svůj centr přetáhl a míč skončil v zámezí!
     
    90+3
    Na druhé straně se mohl dostat do zakončení Elio, avšak na hranici vápna promáchl a následně si vzal míč obránce Rocha.
     
    90+2
    Hostující tým si vypracoval ještě jednu příležitost, když se ve vápně dostal k hlavičce Dourado. Útočným faulem se však prezentoval Tómané!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby, což je způsobeno hlavně ošetřováním Sarého a Élia Martinse.
     
    89
    Následnou standardní sitauci si vzal na starost Andrade, který však svou střelu opřel pouze o zeď!
     
    88
    Střídající Santiago Montoya dostává pár minut po svém příchodu žlutou kartu, když taktickým faulem zastavil protiútoku domácího celku.
     
    86
    Hostující tým se probojoval k rohovému kopu, který rozehrál Otavinho. Jeho centr byl však přetažený a míč se dostal na levou stranu, kde se nacházel Joao Afonso. Centr portugalské stopera našel ve vápně Valenteho, avšak jeho zakončení mířilo mimo.
     
    85
    Domácí kapitán Élio Martins skutečně musí vystřídat! Na jeho místo příchází na posledních pět mintu Miguel Fidalgo.
    84. Souboj Martinse s Gasparem
     
    84
    Élio Martins šel do souboje o míč na levé straně s Bruno Gasparem, nicméně si evidentně přivodil nějaké zranění a bude muset pravděpodobně střídat!
     
    83
    Střídání v týmu Vitória SC Guimarães: ze hřiště odchází Tozé, přichází Sandro Montoya.
     
    82
    Hostující tým je v posledních minutách velmi aktivní, avšak k ohrožení branky Moreiry se nedostal. Čas se krátí a Vitória by jistě ráda rozhodla o svém vítězství.
     
    81
    Hosté opět zahrozili přes pravou stranu. V tomto prostoru si dokázal udělat prostor Bruno Gaspar a následně odcentroval míč do vápna. Brankář André Moreira však šel ven z branky a míč lapil do svých rukavic.
     
    79
    Hostující Bouba Saré zůstal ležet na trávníku po souboji ve vápně, kdy místo míče trefil pouze nohu střídajícího Kisleyho. Hostující hráč by však měl být v pořádku.
     
    78
    Na druhé straně zahrávali hosté také standardní sitauci, které se ujal Tozé. Centr mladého portugalského útočníka byl však hodně nepovedený a obrana Madeiry zafungovala na jedničku.
     
    77
    Střídající Kisley se na domácím fanoušků uvedl nedovoleným zákrokem, když při napadání poslal k zemi Afonsa. Nutno říci, že domácí hráč již příliš šancí na zisk míče neměl.
     
    76
    Brazilec Amilton dostal na pravé straně trochu prostoru a odcentroval. Jeho centr však poslal na rohový kop Gaspar. Následný centr Soarese našel ve vápně hlavu Paulinha, jehož hlavička však směřovala pouze do středu branky, kde stál připravený Jesus!

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   30. Tómané (GUM), 40. Saré (GUM), 56. Rocha (GUM), 71. Otavinho (GUM), 88. Montoya (GUM)


    CF União Madeira: Moreira – Monteiro, Paulinho, Fortuna dos Santos, Joaozinho – Dias (54. Andrade), Soares, Martins, Amilton – Elio, Breitner
    Náhradníci: Alves Rafael, Andrade, Fidalgo, Manuel, Kisley, Shehu, Zarabi

    Vitória SC Guimarães: Jesus – Gaspar, Afonso, Josue Sa, Rocha – Tomane, Cafú (64. Otavinho), Sare – Pereira Caneiro, Valente, Toze
    Náhradníci: Assis, Correia, Henrique, Gomes, Montoya, Moreno, Otavinho

    Rozhodčí: Rui Costa – Nelson Moniz, Nuno Manso (vš. Portugalsko)
    bahis siteleri